اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه Mini PCB v2 مورد استفاده Nema17، ولتاژ نامی 2.7 ولت است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه Mini PCB v2 مورد استفاده Nema17، ولتاژ نامی 2.7 ولت است

سلام به همه،
    لطفا بی اطلاعی من را ببخشید زیرا من یک تازه کار هستم.
    پس از یافتن پستی در Tube که در آن GEM های پرینت سه بعدی را توصیف و نشان می داد، به هجمه های OnStep پرداختم و یک نگهدارنده GEM DIY ساختم.
    من سفرم را با نسخه 2 مینی PCB ادامه خواهم داد. برد را از EasyEDA گرفتم و لیست قطعات از دو فروشگاه اینترنتی سفارش داده شد (تقریباً دقیقاً همانطور که در وب سایت EasyEDA آمده است).

من دو موتور پله ای نما 17 با دنده های سیاره ای 100:1 از oystepperde خریدم -

من متوجه شدم که موتور در هر فاز 2.7 ولت، 1.68 آمپر است.

من در نظر دارم OnStep Mini PCB v2 را با ولتاژ 12 ولت اجرا کنم (زیرا می خواهم موتور 12 ولت دیگری بخرم)، اما در این مرحله مطمئن نیستم.

آیا برای استفاده از این موتورها باید برق ورودی را تغییر دهم یا رگولاتور ولتاژ به مدار اضافه کنم؟​

نوشته اصلی توسط Angelina18 نمایش پست ها
    سلام به همه،
    لطفا بی اطلاعی من را ببخشید زیرا من یک تازه کار هستم.
    پس از یافتن پستی در Tube که در آن GEM های پرینت سه بعدی را توصیف و نشان می داد، به هجمه های OnStep پرداختم و یک نگهدارنده GEM DIY ساختم.
    من سفرم را با نسخه 2 مینی PCB ادامه خواهم داد. برد را از EasyEDA گرفتم و لیست قطعات از دو فروشگاه اینترنتی سفارش داده شد (تقریباً دقیقاً همانطور که در وب سایت EasyEDA آمده است).

من دو موتور پله ای نما 17 با دنده های سیاره ای 100:1 از oystepperde خریدم -

من متوجه شدم که موتور در هر فاز 2.7 ولت، 1.68 آمپر است.

من در نظر دارم OnStep Mini PCB v2 را با ولتاژ 12 ولت اجرا کنم (زیرا می خواهم موتور 12 ولت دیگری بخرم)، اما در این مرحله مطمئن نیستم.

آیا برای استفاده از این موتورها باید برق ورودی را تغییر دهم یا رگولاتور ولتاژ به مدار اضافه کنم؟​
    با سلام و خسته نباشید ،
    تا حالا استپ موتور ۲.۷ ولت ندیدم ، ولی در اینصورت نیازمند درایور مناسب و کاهنده ولتاژ هستید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X