اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ups ساده برای مودم adsl

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ups ساده برای مودم adsl

سلام و ارادت اساتید گرامی
    من برای مودم خونه یدونه ups ساده ساختم ...3 تا باتری لیتیوم سری شده...رله 12 ولت ...دیود 3 وات..خازن 10000 16 ولت...آداپتور مودم هم 12 ولت 1 آمپر...
    خازن برای جلوگیری خاموشی مودم در زمان تاخیر وصل رله...دیود هم برای جلوگیری از تخیله خازن به رله...
    این که ساختم به خوبی کار میکنه...یعنی وقتی برق آداپتور به ورودی رله قطع میشه یعنی فیش مادگی که روی رله وصل کردم رو جدا میکنم از رله درجا باتری میاد توی مدار عمل میکنه... ولی مشکل اونجاست که وقتی دوشاخ آداپتور رو میکشم یا همون حالتی که برق شهر قطع میشه تاخیر خیلی زیادی توی قطع رله هست به طوری که خازن جواب نمیده و مودم خاموش میشه ...تاخیر حدود 2 ثانیه هست یعنی تو این مدت آداپتور همچنان خروجی میده...یدونه مقاومت 600 اهم به عنوان مقاومت تخلیه با آداپتور موازی کردم جواب نداد ...راه حل ساده این داستان چیه؟
    جدیدترین ویرایش توسط foxy78; ۱۶:۲۷ ۱۴۰۳/۱۰/۲۳.

درود
    از ماژول شارژ و دشارژ 3 سل باتری لیتیوم استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      از ماژول شارژ و دشارژ 3 سل باتری لیتیوم استفاده کنید.
      موضوع اصلا باتری نیست ...ماژول محافظ هم نصبه روی باتری....موضوع تاخیر است که توی قطع شدن رله رخ میده به دلیل وجود خازن داخلی آداپتور که 2 ثانیه میکشه قطع بشه و توی این دو ثانیه اون خازن که گذاشتم نمیتونه تغذیه کنه مودم رو

دیدگاه

درود
        اگر ماژول شارژو دشارژ شما درست عمل کند نباید قطعی رخ دهد. اصولا در این ماژولها مصرف کننده فقط از باتری تغذیه میکند ودر مواقعی که باتری به زیر شارژ نرمال خود برسد ماژول، آداپتور شارژر را وارد مدار میکند.

دیدگاه

درود
          اگر ماژول شارژو دشارژ شما درست عمل کند نباید قطعی رخ دهد. اصولا در این ماژولها مصرف کننده فقط از باتری تغذیه میکند ودر مواقعی که باتری به زیر شارژ نرمال خود برسد ماژول، آداپتور شارژر را وارد مدار میکند.
          من از ماژول شارژ فقط برای شارژ باتری استفاده میکنم ...برای توی مدار آوردن باتری از رله استفاده کردم یعنی آداپتور مودم به رله وصل شده که بین باتری و آداپتور موقع قطع برق سوییچ کنه

دیدگاه

درود
            خب مشکل همینجاست به این ترتیب شما به یک مدار اضافه جداگانه نیاز دارید که باتری را با تاخیر زیر یک ثانیه به محض قطع برق وارد مدار کند. اگر ماژول شما امکان مدیریت شارژ و دشارژ را داشته باشد باید همیشه از آن استفاده نمایید چون باعث جلوگیری از دشارژ بیش از حد باتر و خرابی آن هم میشود. این ماژولها بطور دائم به باتری و آداپتور شارژر متصل هستند.

دیدگاه

درود
              خب مشکل همینجاست به این ترتیب شما به یک مدار اضافه جداگانه نیاز دارید که باتری را با تاخیر زیر یک ثانیه به محض قطع برق وارد مدار کند. اگر ماژول شما امکان مدیریت شارژ و دشارژ را داشته باشد باید همیشه از آن استفاده نمایید چون باعث جلوگیری از دشارژ بیش از حد باتر و خرابی آن هم میشود. این ماژولها بطور دائم به باتری و آداپتور شارژر متصل هستند.
              دوست عزیز متوجه هستم ...شما پست اول من رو دقیق نخوندی ظاهرا...من یک مدار جداگانه با رله و خازن و دیود ساختم واسه همین سوییچ کردن بین باتری و شارژر ...مشکل اینه وقتی برق قطع میشه خازن داخلی شارژر باعث میشه رله دیر سوییچ کنه و در نتیجه مودم خاموش میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط foxy78 نمایش پست ها
                من برای مودم خونه یدونه ups ساده ساختم ...3 تا باتری لیتیوم سری شده...رله 12 ولت ...دیود 3 وات..خازن 10000 16 ولت...آداپتور مودم هم 12 ولت 1 آمپر...
                خازن برای جلوگیری خاموشی مودم در زمان تاخیر وصل رله...دیود هم برای جلوگیری از تخیله خازن به رله...
                این که ساختم به خوبی کار میکنه...یعنی وقتی برق آداپتور به ورودی رله قطع میشه یعنی فیش مادگی که روی رله وصل کردم رو جدا میکنم از رله درجا باتری میاد توی مدار عمل میکنه... ولی مشکل اونجاست که وقتی دوشاخ آداپتور رو میکشم یا همون حالتی که برق شهر قطع میشه تاخیر خیلی زیادی توی قطع رله هست به طوری که خازن جواب نمیده و مودم خاموش میشه ...تاخیر حدود 2 ثانیه هست یعنی تو این مدت آداپتور همچنان خروجی میده...یدونه مقاومت 600 اهم به عنوان مقاومت تخلیه با آداپتور موازی کردم جواب نداد ...راه حل ساده این داستان چیه؟
                با سلام و خسته نباشید ،
                بهترین راه حل این هست که از یک آپ امپ در حالت مقایسه گر ولتاژ استفاده کنید ، وقتی که برق قطع شد و ولتاژ خروجی آداپتور شروع به افت کردن کرد ، فورا به باتری سویچ کنه.
                راه های دیگری هم هست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید ،
                  بهترین راه حل این هست که از یک آپ امپ در حالت مقایسه گر ولتاژ استفاده کنید ، وقتی که برق قطع شد و ولتاژ خروجی آداپتور شروع به افت کردن کرد ، فورا به باتری سویچ کنه.
                  راه های دیگری هم هست...
                  میشه دقیقتر توضیح بدی چی لازم هست؟ lm358؟ راه حل های دیگه هم اگه هست بگو لطفا

دیدگاه

میشه دقیقتر توضیح بدی چی لازم هست؟ lm358؟ راه حل های دیگه هم اگه هست بگو لطفا
                    این مدار UPS ساده که با اضافه کردن یک مقاومت ، عملکردش بهینه تر و سریعتر شده :
                    Click image for larger version  Name:	UPS_ECA.png Views:	0 Size:	53.8 کیلو بایت ID:	1156512
                    توضیح اینکه اکثر رله های 12 ولتی موجود در بازار ، با ولتاژ بوبین در حد 8 ولت هم عمل میکنن و با افت ولتاژ بوبین به زیر 6 ولت ، قطع میکنن. مقاومت R1 هم برای این منظور استفاده شده که ولتاژ دوسر بوبین رو در حد 8-9 ولت نگه داره ، وقتی ولتاژ خروجی آداپتور شروع به افت کردن کرد و مثلا به 10 ولت رسید ، ولتاژ دوسر بوبین رله به زیر 6 ولت میرسه و رله به باتری سویچ میکنه.
                    ممکنه نیاز به تغییر مقدار مقاومت برای دریافت بهترین نتیجه داشته باشید.

اما مدار اصولی تر با استفاده از آپ-امپ :
                    Click image for larger version  Name:	UPS_Fast_ECA.png Views:	0 Size:	77.6 کیلو بایت ID:	1156513
                    در این مدار ، با استفاده از آیسی TL431 یک ولتاژ مرجع 2.5 ولتی ( دقیقتر بخوام بگم 2.495 ولت ) میسازیم و به ورودی وارونگر آپ-امپ میدیم ، همزمان با استفاده از تقسیم مقاومتی ، خروجی آداپتور رو به ورودی ناوارونگر آپ-امپ وصل میکنیم و ولتاژ خروجی آداپتور رو زیر نظر میگیریم ، وقتی آداپتور در حال کار باشه و ولتاژ 12 ولت خروجی بده ، در پایه 3 آیسی آپ-امپ ولتاژی در حدود 2.9 ولت خواهیم داشت که باعث 1 شدن خروجی آپ-امپ ، فعال شدن ترانزیستور و سویچ رله به آداپتور میشه.
                    اما در صورتی که ولتاژ خروجی آداپتور شروع به افت کردن کنه و به زیر 10 ولت برسه ، ولتاژ پایه 3 آپ-امپ به زیر 2.5 ولت میرسه و خروجی آپ-امپ 0 میشه ، ترانزیستور خاموش میشه و رله هم به باتری سویچ میکنه.

دیدگاه

دیدگاه

با سلام به شما ...
                        این نقشه فوق ‌.....
                        (آداپتور DC ،،با باتری، پشتیبان )..برای،مودم مناسب است......
                        ...مدار فوق یک منبع تغذیه بدون وقفه (UPS),,,است که هنگامی که برق شهری در آداپتور برقرار است ....باتری را شارژر کرده...و همچنین به خروجی از طریق رگولاتورمتصل است .......
                        ،،اما هنگامی که برق شهری،قطع میشود ..
                        ولتاژ خروجی از طریق باتری برقرار و وصل می‌شود...[.،،باتری از نوع( نیکل متال هیدرید) می تواند انتخاب شود ].
                        و عملا خروجی همیشه برقدار خواهد بود ..
                        جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۹:۲۵ ۱۴۰۳/۱۰/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

این مدار UPS ساده که با اضافه کردن یک مقاومت ، عملکردش بهینه تر و سریعتر شده :
                          Click image for larger version Name:	UPS_ECA.png Views:	0 Size:	53.8 کیلو بایت ID:	1156512
                          توضیح اینکه اکثر رله های 12 ولتی موجود در بازار ، با ولتاژ بوبین در حد 8 ولت هم عمل میکنن و با افت ولتاژ بوبین به زیر 6 ولت ، قطع میکنن. مقاومت R1 هم برای این منظور استفاده شده که ولتاژ دوسر بوبین رو در حد 8-9 ولت نگه داره ، وقتی ولتاژ خروجی آداپتور شروع به افت کردن کرد و مثلا به 10 ولت رسید ، ولتاژ دوسر بوبین رله به زیر 6 ولت میرسه و رله به باتری سویچ میکنه.
                          ممکنه نیاز به تغییر مقدار مقاومت برای دریافت بهترین نتیجه داشته باشید.

اما مدار اصولی تر با استفاده از آپ-امپ :
                          Click image for larger version Name:	UPS_Fast_ECA.png Views:	0 Size:	77.6 کیلو بایت ID:	1156513
                          در این مدار ، با استفاده از آیسی TL431 یک ولتاژ مرجع 2.5 ولتی ( دقیقتر بخوام بگم 2.495 ولت ) میسازیم و به ورودی وارونگر آپ-امپ میدیم ، همزمان با استفاده از تقسیم مقاومتی ، خروجی آداپتور رو به ورودی ناوارونگر آپ-امپ وصل میکنیم و ولتاژ خروجی آداپتور رو زیر نظر میگیریم ، وقتی آداپتور در حال کار باشه و ولتاژ 12 ولت خروجی بده ، در پایه 3 آیسی آپ-امپ ولتاژی در حدود 2.9 ولت خواهیم داشت که باعث 1 شدن خروجی آپ-امپ ، فعال شدن ترانزیستور و سویچ رله به آداپتور میشه.
                          اما در صورتی که ولتاژ خروجی آداپتور شروع به افت کردن کنه و به زیر 10 ولت برسه ، ولتاژ پایه 3 آپ-امپ به زیر 2.5 ولت میرسه و خروجی آپ-امپ 0 میشه ، ترانزیستور خاموش میشه و رله هم به باتری سویچ میکنه.
                          با تشکر متاسفانه روش اول جواب نداد ..با اینکه خیلی دقیق ولتاژ بوبین رو آوردم روی 8.5 که آستانه وصل هست ...
                          روش دوم یکم باید روش کار کنم.. ناوارد هستم ..تقسیم مقاومتی مگه توی قسمت ولـتاژ مرجع نباید انجام بشه؟لازمه بگم ولتاژ دقیق آداپتور 12.3 هست که ترجیح میدم روی 12.2 قطع کنه رله

دیدگاه

با این مدارها که خیلی سخت میشه روی دهم ولت سوئیچ کرد!! برای یه مودم فرقی هم نداره!
                            گفته شده ورودی + (غیر وارونگر) آپ امپ اگه بالا نگه داشته بشه رله هم فعاله و اگه کمتر از ورود - (وارونگر) بشه یا اصلا برق کلا قطع بشه رله قطع میشه و به صورت پیش فرض باتری وارد مدار میشه. حالا با این تلرانس قطعات و ناثابتی محیطی چطور باید روی دهم ولت مرجع دقیق ساخت در صورتی که اهمیتی هم نداره!؟
                            یک نکته در همین زمینه روشن ماندن مودم در زمان بی برقی به تامین انرژی پاک از خود لاینی که دی اس ال روش سواره هم فکر کردین مثل خود تلفن؟ آیا اینکار اگه شدنیه درست هم هست وقتی لازم هست با وای فای اپ مربوطه رو متصل بشیم و گزارش خاموشی خارج از طرح زمستانه ثبت کنیم ؟ حسن خطر داره؟
                            جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۸:۱۴ ۱۴۰۳/۱۰/۲۹.

دیدگاه

باسلام دوست عزیز

شما اصلا نباید از رله استفاده کنید!!!
                              بنده با 2 عدد باتری لیتیومی بصورت سری (7.4 ولت)، یک عدد ماژول شارژ دشارژ دو سل و یک جفت فیش آداپتوری نر و ماده، یک UPS ساختم برای مودم!
                              مدارش خیلی ساده است و میتونید خودتون براحتی بسازید. هیچ نیازی هم به رله نیست.

اینم از ماژول دو سل:

موفق باشید.
                              *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X