اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت جامپ استارت 220 ولت با ترانس یا منبع تغذیه برای استارت ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت جامپ استارت 220 ولت با ترانس یا منبع تغذیه برای استارت ماشین

با درود به اساتید و دوستان عزیز
    جامپ استارتی که ورودیش برق شهری 220 ولت باشه و خروجی 12ولت 50 آمپر DC بده آیا وجود داره؟
    راستش من می خوام وقتی باتری ماشین خوابیده، به جای اینکه جامپ استارت معمولی استفاده کنم، بیام یه چیزی به برق شهری وصل کنم و خروجیش رو بزنم به باتری ماشین و استارت بزنم.
    شارژر باتری دیدم که با برق شهر کار می کنه ولی شارژر نمی خوام بلکه جامپ استارت می خوام که همون لحظه استارت بزنم و تمام
    ارزون ترین راهکار برای این مورد چیه به نظرتون؟ آیا یه ترانس 220 به 12 ولت 50 آمپر جوابه؟ یا مثلا منبع تغذیه سوییچینگ؟

سپاس

نوشته اصلی توسط soheil2010 نمایش پست ها
    با درود به اساتید و دوستان عزیز
    جامپ استارتی که ورودیش برق شهری 220 ولت باشه و خروجی 12ولت 50 آمپر DC بده آیا وجود داره؟
    راستش من می خوام وقتی باتری ماشین خوابیده، به جای اینکه جامپ استارت معمولی استفاده کنم، بیام یه چیزی به برق شهری وصل کنم و خروجیش رو بزنم به باتری ماشین و استارت بزنم.
    شارژر باتری دیدم که با برق شهر کار می کنه ولی شارژر نمی خوام بلکه جامپ استارت می خوام که همون لحظه استارت بزنم و تمام
    ارزون ترین راهکار برای این مورد چیه به نظرتون؟ آیا یه ترانس 220 به 12 ولت 50 آمپر جوابه؟ یا مثلا منبع تغذیه سوییچینگ؟

سپاس
    سلام و درود دوست عزیز
    شما میتونی از منبع تغذیه سویچینگ دوازده ولت استفاده کنی با توجه به اینکه جریان استارت خودرو بین هفتاد تا صد و پنجاه آمپر است باید چند منبع تغذیه 12 ولت یکسان رو موازی ببندی تا حداقل به 150 آمپر برسی

حتما از سیم های کلفت استفاده کنید تا این جریان بالا رو تحمل کند و ذوب نشود
    ​​​​​​​استفاده از دو تا پاور ماینر هم کارو راه میندازه

دیدگاه

دوستان عزیز نظر دیگری ندارند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X