اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگزین کابل آنتن در داخل خونه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جایگزین کابل آنتن در داخل خونه

سلام
    من یک سوالی دارم. جایگزینی داریم برای کابل آنتن از پریز تا پشت تلویزیون یا ریسیور؟ واقعا این کابل داخل خونه و زیر فرش خیلی عذاب الهی شده.
    کسی راه کاری داره براش. مثلاً وایرلس بشه یا حداقل از سیم ریزتری استفاده کرد.

نوشته اصلی توسط Armin656 نمایش پست ها
    سلام
    من یک سوالی دارم. جایگزینی داریم برای کابل آنتن از پریز تا پشت تلویزیون یا ریسیور؟ واقعا این کابل داخل خونه و زیر فرش خیلی عذاب الهی شده.
    اگر برای تلوزیون میخوای با سیم مسی میتونی جایگزین کنی. ولی برای آنتن ماهواره باید حتما کابل کواکسیال استفاده بشه
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Armin656 نمایش پست ها
      سلام
      ...۱. **آنتن‌های داخلی (Indoor Antennas)**
      - **آنتن‌های دیجیتال داخلی**: این آنتن‌ها برای دریافت سیگنال‌های تلویزیون دیجیتال (DVB-T/DVB-T2) طراحی شده‌اند و می‌توانند جایگزین مناسبی برای کابل آنتن باشند. آنتن‌های دیجیتال معمولاً کوچک و قابل نصب روی تلویزیون یا نزدیک آن هستند.
      - **آنتن‌های هوایی کوچک**: این آنتن‌ها برای دریافت سیگنال‌های محلی مناسب هستند و می‌توانند روی تلویزیون یا شیشه پنجره نصب شوند.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X