سلام . (https://www.digi22.ir/lithium-battery-12v )این باتری رو چند ماه هست خریدم و با شارژر معمولی 12 ولت شارژ می کنم. آخرین بار به 24 ولت نیاز پیدا کردم و در حد چند دقیقه این باتری لیتیوم رو به یک باتری اسیدی 9 ولت باتری به باتری کردم تا خروجی 20 ولت بگیرم. ازون موقع باتری شارژ نمیگیره. چکار باید کرد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل شارژ نشدن باتری لیتیومی 12 ولت 8 آمپر
Collapse
X
-
درود
احتمالا داخل این یونیت یک ماژول BMS قرار دارد مثل این:
شارژر و محافظ با مدار Overcharge و Discharge باتری های لیتیومی 3 تایی سری شده با حداکثر جریان 40 آمپر
چون باتری های لیتیوم را نباید مستقیما به شارژر متصل کرد کار ماژول BMS کنترل جریان و ولتاژ شارز و دشارژ است که با اتصال یک باتری دیگر به آن این ماژول خراب شده که میبایست تعمیر یا تعویض گردد.
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
احتمالا داخل این یونیت یک ماژول BMS قرار دارد مثل این:
شارژر و محافظ با مدار Overcharge و Discharge باتری های لیتیومی 3 تایی سری شده با حداکثر جریان 40 آمپر
چون باتری های لیتیوم را نباید مستقیما به شارژر متصل کرد کار ماژول BMS کنترل جریان و ولتاژ شارز و دشارژ است که با اتصال یک باتری دیگر به آن این ماژول خراب شده که میبایست تعمیر یا تعویض گردد.
بازش کردم . سه تا آیسی و چند تا مقاومت داره. از کجا بدونم کدوم آیسی سوخته؟
دوم میشه کلا بدون ماژول BMS مستقیم باطری ها رو شارژ کنم؟
دیدگاه
-
درود
یک تصویر از پشت و روی بورد آن ارایه دهید. ضمنا ببینید که آیا آی-سی های آن در بازار ایران یافت میشود یا خیر(با جستجو توسط گوگل) مقاومتها را که توسط اهم متر میتوانید چک کنید. ولی به نظر من با توجه به تداد باتریها (سل ها) و جریان و ولتاژ ورودی و خروجی یک ماژول نو تهیه کنید قیمت جندانی ندارند.
همانطور که در پست قبلی هم اشاره شد باتری های لیتیومی را هرگز نباید بدون ماژول BMS شارژ و دشارژ کرد چون علاوه بر آسیب دیدن آنها خطر انفجار هم دارند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
یک تصویر از پشت و روی بورد آن ارایه دهید. ضمنا ببینید که آیا آی-سی های آن در بازار ایران یافت میشود یا خیر(با جستجو توسط گوگل) مقاومتها را که توسط اهم متر میتوانید چک کنید. ولی به نظر من با توجه به تداد باتریها (سل ها) و جریان و ولتاژ ورودی و خروجی یک ماژول نو تهیه کنید قیمت جندانی ندارند.
همانطور که در پست قبلی هم اشاره شد باتری های لیتیومی را هرگز نباید بدون ماژول BMS شارژ و دشارژ کرد چون علاوه بر آسیب دیدن آنها خطر انفجار هم دارند.
اون شارژی که دارم و باهاش شارژ می کنم اتومات هست . این باطری رو ۱۳ ولت شارژ می کنه و شارژ رو قطع می کنه. این شارژر ایرادی داره؟
دیدگاه
-
درود
باتری های لیتیوم یون در ولتاژ 3.7 ولت و استاندار 18650 با جریانهای مختلف در بازار به وفور یافت میشود لینک زیر:
این باتری ها میتوانند تا 4.2 ولت هم شارژ شوند. لذا سری کردن 3 عدد از آنها ولتاژ مورد نظر شما را تامین میکند حالا می ماند جریان خروجی که با موازی کردن چند مجموعه 3 ( تایی سری) میتوانید به جریان مورد نظر برسید. باتری ها را از یک برند و جریان یکسان تهیه کنید و با توجه به تعداد سل ها از BMS مناسب برای شارژ و دشارژ آنها استفاده کنید. ضمنا میتوانید پک پلمب باتریها را هم باز کنید و طرز اتصال باتری ها و مشخصات آنها را ببینید ممکن است داخل این پک یک یونیت BMS هم باشد که دیگر شما را از خرید این یونیت بی نیاز میکند شاید هم این یونیت آسیب دیده باشد که با تعمیر یا تعویض آن شما را از خرید باتریها بی نیاز میکند به هر حال الان این پک غیر قابل استفاده است لذا سعی کنید بدون آسیب دیدن محتویات آن آنرا باز کنید. بسیاری از تعمیرکاران لپتاپ این پک ها را باز کرده و تعمیر میکنند.
شارژری را که دارید به درد باتری های سیلد اسید میخورد نه لیتیوم یون لذا به هیچ وجه توصیه نمیشود آنرا مستقیما به باتری ها متصل کنید بلکه باید حتما از طریق BMS به باتری ها متصل شود. حتی اگر بتواند بدون خطر انفجار باتری ها را شارژ کند عمر این باتری ها بسیار کوتاه خواهد بود چون بصورت غیر استاندار شارژ شده اند از آنجایی که باتریهای لیتیوم یون گران هستند غیر منطقی است که با روش غیر استاندارد شارژ شده و عمرشان کاهش یابد.
دیدگاه
دیدگاه