اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیوز الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فیوز الکترونیک

من میخوام در هنگام اتصال کوتاه شدن مدارم بجای اینکه از فیوز شیشه ای استفاده کنم از یه مدار الکترونیکی که با افزایش جریان رله خروجی رو قطع کنه.
    ولتاژ مدار24ولت و حداکثر جریان 5 امپر است.

اگه اطلاعات دیگه هم لازم هست من در خدمتم.
    از دوستان عزیز پیشاپیش نهایت تشکر و قدردانی رو دارم
    دلتون شاد و لبتون خندون

پاسخ : فیوز الکترونیک

نوشته اصلی توسط حسام هاشم
    من میخوام در هنگام اتصال کوتاه شدن مدارم بجای اینکه از فیوز شیشه ای استفاده کنم از یه مدار الکترونیکی که با افزایش جریان رله خروجی رو قطع کنه.

اگه اطلاعات دیگه هم لازم هست من در خدمتم.
    از دوستان عزیز پیشاپیش نهایت تشکر و قدردانی رو دارم
    دلتون شاد و لبتون خندون

باید یه مقاومت رو بزاری سر راه جریان مصرفی بعد باید جوری مقدارشو انتخاب کنی که روی 5 آمپر ولتاژ 2 سر مقاومت بتونه یه ترانزیستورو روشن کنه یعنی 0.7 ولت بشه اون ترانزیستورم مدارتو قطع کنه! بجای رله میتونی از تریستورم استفاده کنی من فقط همینو بلدم :rolleyes:

دیدگاه

دوست عزیز می توانید از polyswitch استفاده کنید.این نوع فیوزها نوعی PTC هستن که در صورتی که جریان عبوری از اونها بیشتر از حد مجاز بشه؛ مسیر رو قطع می کنن و بعد از اینکه مقدار جریان به میزان مجاز رسید مجددا مسیر رو وصل می کنن. رنج آمپر و ولتاژهای متنوعی هم دارند که بسته به نیاز می تونید از هر کدوم استفاده کنید.

یه سرچ ساده کنین همه چی در مورد POLYSWITCH ؛ گیرتون میاد.

موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام اول ولتاژ را چقدر است اگر کم است هم می تونی از پ امپ به صورت مقایسگر استفاده کنی و هم از ترانزیستور.
        اگر ولتاژ بالا است از تریستور.

دیدگاه

من پیشنهاد میکنم یه آمپ امپ 741 رو با یه 12 ولت ایزوله از تغذیه راه اندازی کن و یه مقاومت توی خروجیه تغذیه ات بزار. دو سر مقاومت رو بده آمپ امپ. اگه بین مقاومت و آمپ امپ از پتانسیومتر استفاده کنی میتونی رنج جریانت رو کم و زیاد کنی. مثلا الان 5 آمپره بعداً پتاسیومتر رو تنظیم کنی روی 3 آمپر. 12 ایزوله هم واسه این گفتم که دیگه محدودیت ولتاژ نداشته باشی . با این شیوه اگه ولتاژ خروجیت 100 ولتم باشه مشکلی نیست فقط ولتاژ 2 سر مقاومت خروجیت نباید بیشتر از 6 ولت بشه که این ولتاژ بستگی به جریانی داره که از مدار میکشی.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اگه فیوز رو واسه مسیر 220 ولت ac میخوای استفاده از رله کار جالبی نیست چون هم تاخیر داره هم در هنگام قطع بین کنتاکتورهای رله قوس الکتریکی ایجاد میشه که این باعث میشه جریان ادامه پیدا کنه وزمان قطع شدن بیشتر طول بکشه
            در کل به نظر من استفاده از رله برای حفاظت در مقابل جریان بالا تاخیر بیشتری نسبت به فیوز داره ومدار را اسیب پذیر تر میکنه
            ان الله مع الصابرین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X