اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی سیستم کنترل پارکینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی سیستم کنترل پارکینگ

دوستان من برای پروژم نیاز به ایده دارم :mrgreen:
    راستش کلی نشستم فکر کردم و این سوژه را پیدا کردم. تو پارکینگ های بزرگ - مثلاً با ظرفیت 500 ماشین به بالا - اکثر افراد یا مردم دوست دارند ماشینشون رو نزدیک به آسانسور یا در ورودی به پاساژ پارک کنن. برای همینم تو این بخش از پارکینگ تعداد ماشین های پارک شده زیاد میشه.
    حالا فرض میکنیم یکی از صاحبان ماشین کارش تو پاساژ تموم شده ، میاد و ماشینش رو میبره. کسی که تازه وارد پارکینگ میشه طبق غریزش میخواد نزدیک آسانسور یا در ورودی پارک کنه ولی چون تو این قسمت تراکم ماشین های پارک شده بالاست باید کلی دور خودش بچرخه تا جای خالی پیدا کنه. تو این وانفسا ممکنه جای خالی رو بخاطر خطای دید هم پیدا نکنه.

حالا اینجاست که باید یه ایده خوشگل داده بشه تا بشه مشکل رو برطرف کرد. اولش فکر کردم بیشتر کار نرم افزاری انجام بشه هزینه پایینتر میاد مثلاً دوربین های مدار بسته بزاریم تو پارکینگ و با تکنیک های پردازش تصویر جای خالی رو پیدا کنیم. بعد فکر کردم خیلی دردسر داره چون باید کف پارکینگ رنگ همیشه رنگ بشه تا یسری خطوط برای مقایسه وجود داشته باشه. همچنین تکنیک های پردازشش احتمالاً دردسر داره.
    بعد فکر کردم شاید از گیرنده فرستنده التراسنیک کف پارکینگ استفاده بشه. البته هزینش خیلی بالا نمیره چون یه چیزه خاص هم نمیخوایم. وقتی ماشینی پارک نشده، سیگنالها میرن هوا و وقتی ماشین پارک میکنه سیگنال به کف ماشین میخوره و بر میگرده.
    حتی شاید بشه از سنسور فشار هم استفاده کرد.

اینا تا اینجا فکرای من بود اگه کمک فکری یا نکته ای به ذهنتون میرسه خوشحال میشم راهنماییم کنید.

ممنون همتون
    زندگی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است.

پاسخ : طراحی سیستم کنترل پارکینگ

نوشته اصلی توسط hesamy2004
    دوستان من برای پروژم نیاز به ایده دارم :mrgreen:
    راستش کلی نشستم فکر کردم و این سوژه را پیدا کردم. تو پارکینگ های بزرگ - مثلاً با ظرفیت 500 ماشین به بالا - اکثر افراد یا مردم دوست دارند ماشینشون رو نزدیک به آسانسور یا در ورودی به پاساژ پارک کنن. برای همینم تو این بخش از پارکینگ تعداد ماشین های پارک شده زیاد میشه.
    حالا فرض میکنیم یکی از صاحبان ماشین کارش تو پاساژ تموم شده ، میاد و ماشینش رو میبره. کسی که تازه وارد پارکینگ میشه طبق غریزش میخواد نزدیک آسانسور یا در ورودی پارک کنه ولی چون تو این قسمت تراکم ماشین های پارک شده بالاست باید کلی دور خودش بچرخه تا جای خالی پیدا کنه. تو این وانفسا ممکنه جای خالی رو بخاطر خطای دید هم پیدا نکنه.

حالا اینجاست که باید یه ایده خوشگل داده بشه تا بشه مشکل رو برطرف کرد. اولش فکر کردم بیشتر کار نرم افزاری انجام بشه هزینه پایینتر میاد مثلاً دوربین های مدار بسته بزاریم تو پارکینگ و با تکنیک های پردازش تصویر جای خالی رو پیدا کنیم. بعد فکر کردم خیلی دردسر داره چون باید کف پارکینگ رنگ همیشه رنگ بشه تا یسری خطوط برای مقایسه وجود داشته باشه. همچنین تکنیک های پردازشش احتمالاً دردسر داره.
    بعد فکر کردم شاید از گیرنده فرستنده التراسنیک کف پارکینگ استفاده بشه. البته هزینش خیلی بالا نمیره چون یه چیزه خاص هم نمیخوایم. وقتی ماشینی پارک نشده، سیگنالها میرن هوا و وقتی ماشین پارک میکنه سیگنال به کف ماشین میخوره و بر میگرده.
    حتی شاید بشه از سنسور فشار هم استفاده کرد.
    اینا تا اینجا فکرای من بود اگه کمک فکری یا نکته ای به ذهنتون میرسه خوشحال میشم راهنماییم کنید.
    ممنون همتون
    بنام خدا
    با سلام

هر طبقه را بصورت یک ماتریس X,Y در نظر بگیرید. و در این ماتریس ، جای پارک هر خودرو ، را معادل با یک سلول قرار دهید
    حالا ، با دیودهای فرستنده /گیرنده INFRA RED ، یک ماتریس اسکنر برای هر طبقه ، طراحی نمایید .( مثلا یک ماتریس ده در ده )
    و هر طبقه را با روش اسکن ، از طریق میکرو و یا PC بررسی نموده و در نهایت نمایش جاهای خالی و یا پر ، در نرم افزار مربوطه .و تصمیم گیری های بعدی ......................

با احترام
    25/7/88

دیدگاه

پاسخ : طراحی سیستم کنترل پارکینگ

ددستت درد نکنه امیر جان ولی متاسفانه بد زدن تو برجکم :twisted:

متاسفانه گفتن این پروژه درحد کاردانیه. پروژه قبلیم رو هم که رباتیک بود و شبیه سازی حرکت مار بود بهش خندیدن.

بنابراین باید بی خیال شم. احتمالاً میرم سراغ دیتابیس برای موبایلها لااقل اون یه چنتا مرجع براش پیدا میشه.

دستت درد نکنه دوست عزیز.
      زندگی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X