اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال : چرا زمانی که کامپیوترم رو روشن میکنم چراغهای خونه شروع میکنن به چشمک زدن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال : چرا زمانی که کامپیوترم رو روشن میکنم چراغهای خونه شروع میکنن به چشمک زدن

با سلام

من عضو تازه این سایت هستم و میدونم اینجا افراد حرفه ای در زمینه برق وجود داره

راستش خونه ما نوسازه و هنوز کنتور برق مجزا براش نیومده و از کنتور 3 فاز کل پارتمان تغذیه میکنن تعداد کل واحد ها 16 تاس و آسانسور هم داره

8 واحد از فاز 1 و 8 واحد دیگر از فاز 2 این کنتور استفاده میکنن

من به تازگی یک کامپیوتر خریدم که پاور اون از نوع گرین و 650 وات هست زمانی که کامپیوتر رو روشن میکنم لامپهای 100 وات شروع میکنن به چشمک زدن .

من یک محافظ یخچال رو هم سر راش گذاشتم هیچ فرقی نکرد

حالا راه حل چیست اونقدر هم بودجه ندارم که ups بخرم اما میخام بدونم میشه وسیله ای مثل ups پیدا کرد که برق رو ایزوله کنه ؟؟؟

من به دنبال ذخیره برق نیستم

و سوال آخر با این شرایط خونه ما تا چه حد احتمال سوختن وسایل برقی و جود دارد؟؟

ببخشید زیاد شد

پاسخ : سوال : چرا زمانی که کامپیوترم رو روشن میکنم چراغهای خونه شروع میکنن به چشمک زدن

و سوال آخر با این شرایط خونه ما تا چه حد احتمال سوختن وسایل برقی و جود دارد؟؟
    سلام
    اگه نوسان روی برق خونه بندازه و وسایلی مثل یخچال و tvو... محافظ نداشته باشهاحتمال سوختنشون هست...
    وفق باشید

دیدگاه

پاسخ : سوال : چرا زمانی که کامپیوترم رو روشن میکنم چراغهای خونه شروع میکنن به چشمک زدن

واحد هایی که همفاز شما هستند هم این مشکل رو دارند؟؟ یعنی سیستم شما که روشن میشه لامپهای اونها هم چشمک میزنه؟؟ اگه پاسخ مثبت باشه احتمالاً پاور شما ایراد داره. و باز احتمالاً خازنهای ورودیش. در واقع یه جورایی شرت میشه و باعث جریان کشی بالا و افت ولتاژ میشه. اگه این باشه سیستم رو که روشن میکنید باید دور گردش کنتر هم خیلی سریعتر بشه.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X