اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوع ال ای دی برای تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نوع ال ای دی برای تابلو روان

اقا ما اخر نفهمیدیم این ال ای دی های se و me که گفتن روز دید هستن یا شب دید ؟

میشه بگین تو این صفحه کدومشه ؟
    http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=42

یه چیزی اگه میشه معرفی کنید که هم به صرفه باشه هم جواب بده .
    گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

led های ms و se هر دو روز دید و مناسب برای تابلو روان هستند
      البته نوع ms light از نور بیشتری برخوردار هستش که من نوع MS رو پیشنهاد میدم استفاده کنید
      http://eshop.eca.ir/product_info.php...roducts_id=402
      http://eshop.eca.ir/product_info.php...roducts_id=409
      در ضمن اوال هم خوب هستش ولی اگر جنس خوب بخای قیمتش رو تعداد 65 تومنه که اگر به صرفه هست اینو هم بهت معرفی کنم

دیدگاه

میشه بگید تو بازار به led های se , me چی میگن ؟ مات لیزری یا ...
        گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

سلام اینse که میگین چطوریه اخه من se زدم توی تابلو معذرت میخوام تابلو رو افتضاح کرد :angry: :angry: تا همه رو دراوردم و بیضی زدم 2048تاشو مستقیو ریختم تو سطل اشغال :cry: از اعصاب خوردی دوستانی که تابلو میسازن میدونن 2047تا led رو لحیم کردن و پل کردن یعنی چی اونوقت بت جواب نده تازه من هرجایی رفتم برا خرید گفتن از اینseها میخوای یا مخصوص تابلو روان که این بیضیاس ؟ oo:و هیچ کس برا تابلو پیشنهاد نکرد اخه زاویه دیدشم بسته و تابلو از زوایای مختلف دیده نمیشه با بیضیها هم نورش بهتر شد و هم زاویه دیدش oo:
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
            میشه بگید تو بازار به led های se , me چی میگن ؟ مات لیزری یا ...
            سلام سال نو مبارک
            اول از همه باید بگم که se یک مارک هست مثل همون ever و شما میتونید توی بازار با همین اسم دنبالش بگردید و تا اونجایی که من میدونم این مارک مال یک کارخانه خاص نیست بلکه یک تاجر پاکستانی LED هایی رو که بصورت فله از کارخونه های متفاوت خریداری میکنه بعد از بسته بندی و استفاده از این مارک وارد ایران میکنه و بخاطر همین شما هیچ زمان نباید انتظار داشته باشید که led که در دو نوبت خریداری کردید از نظر کیفیت مثل هم باشه چون همونطور که گفتم این LED از چند کارخانه متفاوت خریداری میشه و به همین دلیل هیچ نوع دیتاشیتی براش وجود نداره و قیمتش روی تعداد در بازار تهران حدود 22 تومن هست
            موفق باشید

دیدگاه

در مجموع به نظر من فوق العاده اشغاله و جز دردسر برا ادم هیچی دیگه نداره ضمنا من اونو میخرم 18.5 هر چند فروش رو 35تومنه بگذریم کی یه قرمز لیزری پر نور مثل se سفید سراغ داره هست همچین قرمزی se ها سفیدش ابیش و سبزش نور محشری دارن ولی قرمزش افتضاح دنباال یه قرمز پرنورم البته غیر پاور
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

میشه یکی به من بگه من از کجا میتونم ال ای دی اووال بخرم؟

v.mokarram@gmail.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X