پاسخ : درد دل دوستاران میکروالکترونیک: چرا در ایران صنعت تراشه سازی پا نگرفت؟؟
از فردا:" IC ببخشید تراشه حق مسلم ماست!! (شایدم مثلم!)"
در هر صورت مالزی و چین برادران عقیدتیمون IC های بهترین طراح های دنیا که تو ایرانند رو دارند میسازند!!! نرم افزار طراحیشون هم "میدی این استکبار جهانیه "
امیدوارم هر کاری میکنند بکنند فقط طرح همایت از صنعت IC سازی داخل کشور مثل ماشین سازیشون راه نندازند از پس فردا یه تراشه قیمتش بشه 10 برابر (همین الانش 2 برابره!) بعد یا ازش کادمیوم نشت کنه یا بخار جیوه ازش بلند شه(کلا اینا دیگه استفاده نمیشه) یا مثلا همینطوری یه دفعه آتیش بگیره یا منفجر بشه! یا یه DSPC6000بریم بخریم داخلش یه ATMEGA8 باشه (میشه DSP RD یا DSP ROAیا...)
در هر صورت ما مشتقانه در انتظارشیم!من خودم دانشگاهی درس خوندم که نصف هیئت دولت و رئیسش اونجا تدریس میکردند کاملا دارم مجسم میکنم [glow=red,2,300]ستاد میکرو الکترونیک[/glow] چجور جاییه!
موفق باشید کی بخیله!!!
از فردا:" IC ببخشید تراشه حق مسلم ماست!! (شایدم مثلم!)"

در هر صورت مالزی و چین برادران عقیدتیمون IC های بهترین طراح های دنیا که تو ایرانند رو دارند میسازند!!! نرم افزار طراحیشون هم "میدی این استکبار جهانیه "

در هر صورت ما مشتقانه در انتظارشیم!من خودم دانشگاهی درس خوندم که نصف هیئت دولت و رئیسش اونجا تدریس میکردند کاملا دارم مجسم میکنم [glow=red,2,300]ستاد میکرو الکترونیک[/glow] چجور جاییه!

موفق باشید کی بخیله!!!
دیدگاه