اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تحلیل مدار مهتابی چراغ اضطراری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای تحلیل مدار مهتابی چراغ اضطراری

با عرض سلام و خسته نباشید
    چراغ اضطراری من از این چند کاره هاست (کاست می خوره و رادیو و مهتابی(کوچک) داره و لامپ چشمک زن جلو و لامپ خطر)
    به علت این که این چراغ مهتابی ها رو خیلی زود سیاه می کرد و بعد از چند مدت هم می سوزوند تصیمیم گرفتم که مدارشو بررسی کنم . به همین دلیل مدارشو کشیدم ولی متاسفانه چیزی ازش سر در نیاوردم . ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید . اینم شماتیکش :

و دو سوال دیگه :
    اول اینکه امکان شبیه سازی در پروتئوس یا نرم افزار دیگری هست؟ (آخه تو پروتئوس لامپ مهتابی کوچک نبود)
    دوم اینکه این ترانس کوچک(هسته فریت که در این مدار زرد رنگه) استاندارد هستش یعنی تو بازار با همین مشخصات پیدا می شه ؟
    بازم ممنونم .

پاسخ : کمک برای تحلیل مدار مهتابی چراغ اضطراری

سلامداداش
    اول ببین دستگاهت چینیه یا نه؟آخه جنسهای چینی همینن!زود میسوزن
    در ضمن مداری که فرستادی رو نمیتونم ببینم>بالا نمیاد

دیدگاه

با سلام
      از اینکه بالاخره یکی پیدا شد که لااقل یه پاسخی داد خوشحالم :biggrin:
      شماتیک رو تو همون بالا گذاشتم .
      دستگاه که آره چینیه . راستشو بخوای من سه تا دیگه از این دستگاه ها رو تعمیر کرده بودم و مدارشون با این خیلی فرق داشت. و به راحتی می شد تحلیل کرد .
      برا این دستگاه هم من این مدارو کلا برداشتم و یه مدار که با 555 درست کرده بودم گذاشتم . و خدا رو شکر الان که کار می کنه .
      بازم اگه از این شماتیک چیزی فهمیدید بگید . ممنون .

دیدگاه

دوست عزیز این ترانسفورماتورش کوچکه؟چه رنگیه؟
        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

منم همین مشکلو دارم.
          ببخشید آقای وروجک شما که چندتای دیگه از این مهتابی هارو دست کردید می تونید مدار اونایی رو که میشه تحلیل کرد رو برام بفرستید. منم یه مهتابی اظطراری داشتم که مدارش خراب شد و زیر بوردش سیاه بود و اصلا نمیشد خط هارو پیدا کرد ، و بدبختی دوم هم این بود روی مهتابی اصلا هیچی ننوشته بود که چند ولته چند واته مدلش چیه فقط 60 سانتی متر طول داره و 7.5 سانت هم ظخامت. اگه بفرستید ممنون میشم
          http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voroojak
            با سلام
            از اینکه بالاخره یکی پیدا شد که لااقل یه پاسخی داد خوشحالم :biggrin:
            شماتیک رو تو همون بالا گذاشتم .
            دستگاه که آره چینیه . راستشو بخوای من سه تا دیگه از این دستگاه ها رو تعمیر کرده بودم و مدارشون با این خیلی فرق داشت. و به راحتی می شد تحلیل کرد .
            برا این دستگاه هم من این مدارو کلا برداشتم و یه مدار که با 555 درست کرده بودم گذاشتم . و خدا رو شکر الان که کار می کنه .
            بازم اگه از این شماتیک چیزی فهمیدید بگید . ممنون .
            ببخشید اون مداری که با 555 درست کردید رو برام میفرستید ؟ آخه منم از همین مهتابی ها دارم.
            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X