اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش توان مصرفی و حرارت با ........

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش توان مصرفی و حرارت با ........

با سلام :bye
    همونطور که دوستان هم میدونند اگر به یک موتور القایی که برای کار در فرکانس 50Hz طراحی وساخته شده .فرکانسی کمتر از 50 بدیم با وجود اینکه باز هم کار میکنه (باسرعت کمتر )ولی نصبت به فرکانس حرارتش هم بالاتر میره و برعکس اگه فرکانس کاری روبالاتر ببریم (سرعتش بیشتر میشه) حرارتش حتی از حرارتی که در فرکانس 50 داشت کمتر میشه .این مورد رو من خودم عملا تست کردم و جواب گرفتم.
    حالا من میخام بدونم اگه به یک مصرف کننده با توان 10 وات .ولتاژ 10 ولت .و جریان 1 امپر .که در شرایط کار عادی حرارتی معادل 80 درجه تولید میکنه (با جریان dc ) یک موج مربعی با فرکانس مثلا 50 بدیم باز هم حرارت و یا توان مصرفی کمتر میشه ؟(مصرف کننده از نوع اهمیه)
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

پاسخ : کاهش توان مصرفی و حرارت با ........

عجب استقبال گرمی :cry: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
      با سلام :bye
      همونطور که دوستان هم میدونند اگر به یک موتور القایی که برای کار در فرکانس 50Hz طراحی وساخته شده .فرکانسی کمتر از 50 بدیم با وجود اینکه باز هم کار میکنه (باسرعت کمتر )ولی نصبت به فرکانس حرارتش هم بالاتر میره و برعکس اگه فرکانس کاری روبالاتر ببریم (سرعتش بیشتر میشه) حرارتش حتی از حرارتی که در فرکانس 50 داشت کمتر میشه .این مورد رو من خودم عملا تست کردم و جواب گرفتم.
      حالا من میخام بدونم اگه به یک مصرف کننده با توان 10 وات .ولتاژ 10 ولت .و جریان 1 امپر .که در شرایط کار عادی حرارتی معادل 80 درجه تولید میکنه (با جریان dc ) یک موج مربعی با فرکانس مثلا 50 بدیم باز هم حرارت و یا توان مصرفی کمتر میشه ؟(مصرف کننده از نوع اهمیه)
      توان تلف شده در بار اهمی بستگی به ولتاژ موثرتون داره اگه ولتاژ موثر سیگنال 50 هرتز مربعی اعمال شده به بار اهمی تون همون 10 ولت باشه حرارت و توان مصرفی تغییر نمیکنه تاکید میکنم بار اهمی

دیدگاه

اگه یک لامپ 100 وات رو با جریان مستقیم و ولتاژ 220 ولت روشن کنیم لامپ با حرارتی تقریبا 2 برابر حالت عادی روشن میشه و بعد از مدتی میسوزه (من خودم تستش کردم ) میشه ازاین ازمایش نتیجه گرفت که جریان متناوب باعث خنک شدن فیلمان داخل لامپ درست در لحضه عبور از نقطه صفر میشه .مصرف کننده ما هم از نوع مستقیمه و من میخام با عمال جریان متناوب حرارت اون رو کمتر کنم .ایا این کار ممکنه ؟ و چطوری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
          اگه یک لامپ 100 وات رو با جریان مستقیم و ولتاژ 220 ولت روشن کنیم لامپ با حرارتی تقریبا 2 برابر حالت عادی روشن میشه و بعد از مدتی میسوزه (من خودم تستش کردم ) میشه ازاین ازمایش نتیجه گرفت که جریان متناوب باعث خنک شدن فیلمان داخل لامپ درست در لحضه عبور از نقطه صفر میشه .مصرف کننده ما هم از نوع مستقیمه و من میخام با عمال جریان متناوب حرارت اون رو کمتر کنم .ایا این کار ممکنه ؟ و چطوری؟
          ولتاژ 220 ولت دی سی بود ؟
          چطور برق شهر رو دی سی کرده بودین ؟

دیدگاه

نه برای مصرف کننده dc چونم انتگرال ولتاژ و جریان کوچک تر میشه - و غیر ممکنه با توان کمتر انرژی بیشتر بدست آورد
            و با موتور AC هم فرق میکنه

دیدگاه

حالا اگه مصرف کننده ما یک power led باشه چطور ایا میشه با اعمال یک ولتاژ با فرکانس مثلا 100 هرتز حرارت اون رو کم کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X