اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک از اتو کار ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک از اتو کار ها

سلام چنت مشکل پیدا کردم با فیبرم بعد از اتو زدن :

1- قسمتی از مس جمع شد بر اثر حرارت در صورتی که حرارت یکسان بود و مسیرهاش خراب شد

2- اون قسمت هایی که پلیگان شده بود بعضی جاهاش چسبید به مسیر اصلی و بعضی جاها هم فاصلشون خیلی کمه

3-برای جدا کردن کاغذ چسبیده شده به فیبر باید چه کرد ؟ من سمباده کشیدم مسیر هام پاک شد :cry2:

بعد از اتو کشیدن بلافاصله اب سرد ریختم
    گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

پاسخ : کمک از اتو کار ها

نوشته اصلی توسط dr.data
    سلام چنت مشکل پیدا کردم با فیبرم بعد از اتو زدن :

1- قسمتی از مس جمع شد بر اثر حرارت در صورتی که حرارت یکسان بود و مسیرهاش خراب شد

2- اون قسمت هایی که پلیگان شده بود بعضی جاهاش چسبید به مسیر اصلی و بعضی جاها هم فاصلشون خیلی کمه

3-برای جدا کردن کاغذ چسبیده شده به فیبر باید چه کرد ؟ من سمباده کشیدم مسیر هام پاک شد :cry2:

بعد از اتو کشیدن بلافاصله اب سرد ریختم
    ۱. این احتمالا بخاطر گرمای بیش از حد یا زمان گرمادهی زیاد و یا بخاطر مرغوب نبودن فیبر مسی شما بوده. من تا بحال همچین مشکلی نداشتم!

۲. خب باید در طراحی حواستون به این قضیه میآ‌بود که فاصلهٔ بیشتری بین Ploygon و ترکها قرار بدید.
    میشه با سوزن اتصالیآ‌هارو رو قطع کرد.

۳. سمباده ؟!! برای اینکا باید فیبر رو چند دقیقا در ظرف آب قرار بدید تا کاغذ حالت خمیری پیدا کنه. بعد از اون با دقت و حوصله و بکمک پنبه کاغذ خمیر شده رو از سطح مسی فیبر جدا کنید.
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من پلیگان ها رو با پروتوس زدم و هر کدوم از گزین هاش رو هم گذاشتم تغییری نمی کرد فاصلش ! کسی تجربه ای نداره در این مورد که چه جوری این فاصله ی پلیگان با مسیر رو کم و زیاد کنم با پروتوس ؟
      گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

همین الان یکی از دوستان بهم گفت بهترین کاغذ برای اتوکاری کاغذ برچسب هست و مدت زمان اتوکاری ۲۰ ثانیه! که نیاز به قرار دادن فیبر در ظرف آب هم نیست. یعنی قبل از سرد شدن فیبر مسی ، کاغذ رو از روی فیبر با دقت و نه چندادن سریع میآ‌کشیم تا جدا بشه.

البته اینطوریشو من هنوز آزمایش نکردم

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

جالبه یه جا دیگه شنیدم کاغذ گلاسه بهتره ! و من هم هر چی گشتم این کاغذ بر چسب رو پیدا نکردم (یا همون کاغذ روغنی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
            همین الان یکی از دوستان بهم گفت بهترین کاغذ برای اتوکاری کاغذ برچسب هست و مدت زمان اتوکاری ۲۰ ثانیه! که نیاز به قرار دادن فیبر در ظرف آب هم نیست. یعنی قبل از سرد شدن فیبر مسی ، کاغذ رو از روی فیبر با دقت و نه چندادن سریع میآ‌کشیم تا جدا بشه.

البته اینطوریشو من هنوز آزمایش نکردم
            کاغذ لیبل یا همون کاغذ روغنی خوبه اما 20 ثانیه یه کم اغراق کرده!!!

اتفاقا باید بذارید فیبر سرد بشه بعد کاغذ رو جدا کنید....من تست کردم خوب بوده.
            فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

کاغذ لیبل یا همون کاغذ روغنی خوبه اما 20 ثانیه یه کم اغراق کرده!!!

اتفاقا باید بذارید فیبر سرد بشه بعد کاغذ رو جدا کنید....من تست کردم خوب بوده.
              نخیر اغراق نبوده واقعیت بوده
              همین الان یه pcb زدم حدودا 20*16 سانتی متر بود اتو رو کمتر از 20 ثانیه نگه داشتم وخیلی خوب هم درست شده ,بدون قطعی و شکستگی
              بستگی به تجربتون داره ولی من که اتو رو بیشتر از 20 30 ثانیه نگه نمیدارم چون هیچ تفاوتی نمیکنه و باعث میشه که تونر دوباره به کاغذ بچسبه

در ضمن اگر میخاین بردی که درست میکنین با کیفیت باشه با سیلک اسکرین کار کنین که خیلی ساده هستش

دیدگاه

حالا چی هست این سیلک اسکرین ؟!

دیدگاه

در این روش شما یک شابلون درست میکنین و طرح مدار چاپی خودتون رو روش ظهور میکنین و بعدرنگ رو با استفاده از کاردک به روی شابلن میکشین و بعد طرح مدار چاپی روی برد مسی میوفته
                  در ضمن با روش سیلک اسکرین هم میتونین مارکاژ و سولدر ماسک هم بزنین
                  آموزش سیلک اسکرین رو توی وبلاگم گذاشتم...
                  Arm.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینا

نخیر اغراق نبوده واقعیت بوده
                    همین الان یه pcb زدم حدودا 20*16 سانتی متر بود اتو رو کمتر از 20 ثانیه نگه داشتم وخیلی خوب هم درست شده ,بدون قطعی و شکستگی
                    بستگی به تجربتون داره ولی من که اتو رو بیشتر از 20 30 ثانیه نگه نمیدارم چون هیچ تفاوتی نمیکنه و باعث میشه که تونر دوباره به کاغذ بچسبه

من 3 یا 4 دقیقه نگه میدارم!

این دفعه 20 ثانیه رو امتحان میکنم!!
                    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

من 3 یا 4 دقیقه نگه میدارم!

این دفعه 20 ثانیه رو امتحان میکنم!!
                      خوب شما اشتباه میکردین :mrgreen:

در ضمن اگر از کاغذبرچسب استفاده کنین زمان نگه داشتن اتو به کمتر از 20 ثانیه افول میکنه
                      در هر صورت استفاده از کاغذ گلاسه ی معمولی اشتباه محض هستش چون که کاغذ گلاسه تونر رو مقداری به خودش جذب میکنه ولی اگر از کاغذ برچسب استفاده کنین این مشکل رو نداره , تونر به راحتی حتی با کشیدن دست از روی کاغذ جدا میشه

در ضمن نوع اتو هم مهمه من قبلا از یک اتو قدیمی استفاده میکردم که متاسفانه کلا خراب شدش
                      و بعدش رفتم یه اتوی نو خریدم که صفحه ی زیرش سرامیکی بودش و بهتر از اتوی قبلی جواب میدادش

در ضمن میتونین به جای استفاده از اتو از لامیناتور هم استفاده کنین که راحتتر هم هستش
                      ------------------
                      امروز هم یه روش ابتکاری برای برش و خم دادن برد مدار چاپی پیدا کردم که توصیه میکنم حتما امتحانش کنید
                      برش مدار چاپی
                      برای برش دادن اول روی محل مورد نظرتون خط بکشین و در محلی که میخاین برد رو برش بزنین یه خط کش یا یک میله محکم فلزی بزارین و از دو طرف محکم نگهش دارین و حالا با پشت تیغکاتر(همون تیغ موکت بری) چندین بار روی اون قسمتی که میخاین برش بخوره بکشین(توجه کنین که حتما از پشت کاتر استفاده کنین)
                      حالا باید بردتون رو گرمش کنین که دو تا راه داره:
                      یکی این که میتونین با یک پنس اونو بگیرین و روی شعله ی اجاق گاز بگیرین طوری که گرما به برد کاملا یکدست برسه و اونقدر هم گرما ندین که برد قهوه ای یا حتی سیاه بشه
                      حالا برد رو روی میزتون بزارین و خط کش فلزی رو محکم روی جایی که قبلا با کاتر برش زدین بگیرین حالا با یه تکون کوچیک بردتون قشنگ برش میخوره
                      راه دوم هم اینه که اول بردتون رو توی ماکروویو بزارین(10 ثانیه کافیه) و بعدش بقیه مراحل روش اولی رو تکرار کنین!

دادن شکل و انحنا و یا خم کردن برد مدار چاپی
                      ابتدا برد رو توسط ماکروویو یا اجاق گاز گرم کنین و بعدش بردتون مثله آدامس(!) نرم میشه بعد حالا به هر شکلی که خاستین درش بیارین

دیدگاه

این کاغذ های برچسب معمولا کجا گیر میاد ؟

چرا باید از پشت کاتر استفاده بشه ؟ من یه خط روش میندازم و با یه ضربه ی کماندویی نصفش میکنم

دیدگاه

لوازم التحریر ها دارن و قیمتش هم حدودا 50 تومن(البته من آخرین بار 60 تومن خریدم)
                          البته اگر توی شهر خودمون بودی بهت میگفتم از کجا بگیری...

از روی کاتر نباید استفاده بشه وقتی که از پشت کاتر استفاده بشه تیز باعث میشه خیلی راحتتر در فیبر فرو بره و یک شکاف باز کنه خودتون امتحان کنین فرقش رو کاملا احساس میکنین

دیدگاه

بربچ من این فیبر رو با اتو زدم تقریبا با قسمت اتوش مشکل نداشتم ولی توی اسید کاری مثل اینکه گند زدم
                            قسمت راستش خوب شده قسمت سمت چپ سیاه شده . اون بالا رو اگه ببینید بعضی جاهاش سیاه هست بعضی جاهاش مسی هست و روی فیبر هم نقطه های کوچیک مس هست و... :cry2:

با اب اکسیژنه و جوهرنمک درست کردم و این جوری شد . آخه چرااااااااااااااااا :angry:

http://upload.parsiking.com/file4/1272700411.jpg

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز شما فکر کنم فیبرت رو زیاد تو اسید گذاشتی.
                              دوستان باید بگم کاغذ روغنی که روی برچسب ها است با همه ی پرینترها جواب نمیده و پودر پرینتر روی کاغذ پخش میشه.
                              در مورد کاغذ گلاسه من امتحان کردم خیلی عالیه ولی بعد از اتو زدن کاغذ روی فیبر می چسبد.برای باز کردن کاغذ شما فیبر را در آب جوش قرار بدید بعد از چند دقیقه کاغذ به راحتی باز خواهد شد.
                              مشکل بعدی که کاغذ گلاسه دارد اینه که شما وقتی کاغذ گلاسه را از روی فیبر بر می دارید داخل پدها پر است و شما باید با یک چیز نوک تیز کاغذها را خالی کنید و بعد در اسید قرار بدید. اگر این کار را نکنید در مو قع سوراخ کاری اذیت خواهید شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X