اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب خازن برای تثبیت ولتاژ برق خانه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نصب خازن برای تثبیت ولتاژ برق خانه

سلام ٬ من ۱ سال پیش یک تبلیغ توی تلویزیون دیدم که تبلیغ یک وسیله خازن مانند رو میکرد که بعد از کنتور برق وصل میشد و به وسیله اون ولتاژ برق خانه

روی 220 ولت ثابت میموند. ولی تا الان هر چی توی اینترنت دنبالش گشتم ٬ چیزی پیدا نکردم. کسی میدونه اسم این وسیله و شرکت تولید کننده اون چیه ؟

با تشکر
    با مذهب یا بدون آن، انسانهای خوب کارهای خوب انجام میدهند و انسانهای شرور، کارهای بد. اما انسانهای به ظاهر خوب برای توجیه کارهای بد خود به مذهب نیاز دارند.

پاسخ : نصب خازن برای تثبیت ولتاژ برق خانه

سلام دوست عزیز
    تا اون جای که من دیدم و میدونم این خازن ها برای تثبیت ولتاژ روی 220 نیست بلکه برای از بین بردن خاصیت سلفی مصرف کننده هاست
    و یا ضریب قدرت رو اصلاح میکنه و توان راکتیو رو کاهش میده و در نهایت یه جورای باعث کاهش مصرف برق میشه
    و بهش میگن بانک خازن :bye

دیدگاه

سلام
      بله دوست عزیز جناب saman1366دقیقا درست گفتن و خازن برای همین منظور است نه برای تثبیت ولتاژ.
      موفق باشید[ftp][/ftp]

دیدگاه

بله اسم دستگاه بانک خازنی هست وجلو توان راکتیو لوازم مصرفی رو میگیره
        متشک :nice:ر

دیدگاه

البته فرمایش همه دوستان دوسته، اما این رو هم در نظر بگیرید که همین بانک خازنی که موازی نصب میشه کار گرفتن ریپل رو هم انجام میده دیگه. پس حرف ایشون هم درسته. اونها هم کار اصلاح ضریب توان رو انجام میدن، هم کار تثبیت ولتاژ.
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

حاجی، ولتاژ AC ریپلش کجا بوده؟

شهریار
            Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

با سلام
              همه دوستان درست میگن اونا بانک خازن هستند و برای از بین بردن خاصیت سلفی در شبکه برق استفاده می شوند و توان راکتیو را کم تر کرده و برق مصرفی را که کنتور نشان میدهد کمتر میکند . :nice:
              آقای شهریار درست میگن ولتاژ ac که ریپل نداره که بخواد اون رو کم کرد ریپل تو ولتاژ Dc وجود داره .
              شما اگه دستگاهی می خواهید که ولتاژ ac تثبیت کنه به این دستگاه استابلایزر گفته میشود
              که یکی از بزرگترین تولید کنندگان اون تو ایران شرکت فاراتل هستش :applause:
              موفق باشید
              روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
              نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
              نه به خاطر قدرتش !!!
              این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

دیدگاه

:redface: :redface: :redface: :redface:
                بله. من واقعاً از همه دوستان عذر می خوام. می دونم که سوتی بدی بود.
                ندیده بگیرید :cry: :cry2:
                دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

چاکر برو بچ eca
                  آیا میشه ساختش؟
                  از اساتید کسی هست بگه یاد بگیریم؟

:applause:

دیدگاه

من که نمیدونم چه جوری کار میکنه . oo:
                    ولی اونجوری که تو کاتالوگش نوشته بود مدارش خیلی پیچیدس :mrgreen:
                    نوشته بود یه مدار میکروپروسسور داره که با استفاده از اندازه گیری ها مداراتی رو فعال و غیر فعال می کنه البته گفته بود چه مداراتی رو ولی یادم نیست :nerd:
                    روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
                    نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
                    نه به خاطر قدرتش !!!
                    این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

دیدگاه

سلام

شرمنده میدونم که کلی زمان از این بحث گذشته ولی یکی 2 مورد رو بد ندیدم که اضافه کنم:

اولا درسته که خازن باعث تصحیح ضریب توان میشه ولی این کار تاثیری تو عملکرد کنتور نداره یعنی قرار دادن خازن بعد از کنتور هیچ تغییری تو قبض برق خونه نمیده چون کنتورهای

خونگی توان ظاهری ( v*i) رو ثبت میکنه

در مورد استابلایزرهم که معمولا از یه اتوترانس که چند تا ولتاژ مختلف داره استفاده میشه و یه مدار ساده با توجه به ولتاژ ورودی TAB اتوترانس رو عوض میکنه و ولتاژ خروجی رو تقریبا ثابت نگه میداره

دیدگاه

اونجوری که من میدونم اینا یه ترانس القایی معمو لی دارن با توان حدود 6 کیلو وات
                        و این ترانس ها با مثلا 12 تا ورودی و یه خروجی هست
                        خوب ورودی ها فکر کنید به این شکله
                        1=>160
                        2=165
                        3=170
                        4=180
                        5=190
                        6=200
                        7=210
                        8=220
                        9=230
                        10=240
                        11=250
                        12=<250
                        یه خروجی 220 ولت هم داره اگه ولتاژ کمتر از 160 باشه به 1 وصل میشه ................................ اگه 250 باشه به 11 خوب این کارا توسط رله هستش اگه توسط تریاک صورت بگیره میشه تو کسر از ثانیه ولتاژ رو کم یا زیاد کرد
                        البته ترایاک ها هم مشکلاتی دارن
                        این مدارات خیلی عالی هستن ایزوله سازی میکنن خونتون رو با برق شهر فقط باید حتما ارت داشه باشین تا هنگام تست فاز برق خونتون هر دو سیمم رو فاز نبینین :mrgreen:
                        من با این سیستم خیلی خال کردم تنها مشکلش وزن زیادشه و معمولا ترانس بزرگ 6 کیلو واتی :eek: :applause:
                        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

با سلام چون من در این زمینه یه کم تجربه دارم عرض میکنم که دوستان درست گفتن.این وسیله برای دولت مفیده و لی برای ما غیر مستقیم چون اکثر مصرف کننده های غیر صنعتی ایران کنتور اکتیو تک زمانه آنالوگ دارن.پس ما پول توان اکتیو میدیم ولی توان ظاهری(اکتیو+راکتیو)مصرف میکنیم.میدونیم که R+jX=Z که ما پول R رو میدیم نه توان موهومی jX.اما با توجه به اینکه یارانه ها لغو شد و جدیدا تصمیم دارن کنتورها رو به تدریج به 3زمانه اکتیو راکتیو تبدیل کنن فکر میکنم لازمه برای خونه ها هم اصلاح ضریب قدرت توسط بانک خازن(البته کوچک هست) صورت بگیره.ولی عزیزان اینکار باید با توجه به مقدار مصرف توان خونه حساب بشه و به این راحتی نیست آخه باید پلاک تمام مصرف کننده های موتور دار رو بخونید و با توجه به توان نامی آنها(وات) توان ظاهری رو حساب کنید و بهد با کمک دیاگرام برداری مقدار مصرف توان راکتیو حساب بشه و خازن مناسب با ولتاژ و ظرفیت(VAR )مناسب در مدار قرار بگیره.
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

میشه در مورد این نوع کنتر ها ساده تر توضیح بدین اکتیو و راکتو چیه؟! :redface:

دیدگاه

چجوری بسازیم
                              www.k1k.ir
                              www.yadak-khodro.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X