اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهار کردن رنگ ال ای دی های هفت رنگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مهار کردن رنگ ال ای دی های هفت رنگ

با سلام همه شما ها این ال ای دی های هفت رنگ که تو پایه بیشتر ندارند را دیدید
    یه تابلو دیدم که از همین ال ای دی ها استفاده کرده بود ولی جوری کار میکرد که برای 2 ثانیه هر رنگ که میخواست را روشن میکرد یعنی همه ال ای دی ها برای 2 ثانیه به یک رنگ مثل هم در مویمدند و بعد دوباره مثل قبل شروع به چشمک زدن میکردند ایا کسی میتونه این کار را بکنه؟ :angry: :angry:

پاسخ : مهار کردن رنگ ال ای دی های هفت رنگ

سلام
    مطمئنین از همین LED استفاده کرده بودن؟ چون تو این LED ها یه مالتی پلکسر هست که خودش سوییچ میکنه.ولی ممکنه تابلویی که شما دیدین با نوع RGB ساخته شده باشه که 4 پایه داره.آخه LED هایی که شما میگین فقط تغذیه داره نمیشه کنترلش کرد چه با PWM چه با روشهای دیگه.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

مطمعن هستم که دو پایه بود اخه بازش کردم
      بعد یکی گفت مثلا اگر همه ال ای دی هارا یه بار قطع و وصل کنیم با هم اون رنگ اول را درست میکنن برای چند لحظه ولی رنگ های بعد تا ریست تمام ال ای دی ها هر رنگی میتونه باشه
      اون دستگاه هم فکر کنم همین کار را میکرد ولی دوتا رنگ را میساخت بعد بقیه رنگ ها درهم بود تا دوباره ریست میشد :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_d_0101
        مطمعن هستم که دو پایه بود اخه بازش کردم
        بعد یکی گفت مثلا اگر همه ال ای دی هارا یه بار قطع و وصل کنیم با هم اون رنگ اول را درست میکنن برای چند لحظه ولی رنگ های بعد تا ریست تمام ال ای دی ها هر رنگی میتونه باشه
        اون دستگاه هم فکر کنم همین کار را میکرد ولی دوتا رنگ را میساخت بعد بقیه رنگ ها درهم بود تا دوباره ریست میشد :cry2:
        خوب شما خودتون هم میگین بعد رنگ اول همه درهم بودن.ولی احتمالا جنس های مرغوب اینطوری نباشه.
        واسه دوستان عکس میذارم تا بدونن درباره چی بحث میکنیم:
        اینم عکساش:عکسا به فاصله چند ثانیه گرفته شده:

It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X