سلام من 4 تا دات ماتریکس 8*8 با سایز 4سانت در 4سانت RG خریدم حالا میام استفاده کنم میبینم بریا روشن کردن چند تا پیکسل مشکلی توی رنگ نیست یعنی فرق بین نارنجی و سبز و قرمز مشخصه ولی میام همه پیکسل هارو روشن میکنم به نظر جریان به پیکسل های سبز نمیرسه و همشو قرمز میکشه به خاطر همین نمیتونم نارنجی بسازم میشه بگید مشکل چیه؟منبع تغذیه هم 5 ولت 2آمپر هست حساب کردم اگر هر کدوم از پیکسل ها با 3 ولت 45 میلی آمپر کار کنند اگر همزمان با هم روشن بشوند 23 آمپر جریان میکشند میشه بگید با بدترین طراحی و بد ترین حالت چه قدر جریان میکشه؟برای بافرش چی کار کنم با توجه به مشکل رنگ ها؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل رنگ دات ماتریس من چیه؟
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل رنگ دات ماتریس من چیه؟
بنام خدا
با سلام
نوشته اصلی توسط شهریار رجب زادهسلام من 4 تا دات ماتریکس 8*8 با سایز 4سانت در 4سانت RG خریدم حالا میام استفاده کنم میبینم بریا روشن کردن چند تا پیکسل مشکلی توی رنگ نیست یعنی فرق بین نارنجی و سبز و قرمز مشخصه ولی میام همه پیکسل هارو روشن میکنم به نظر جریان به پیکسل های سبز نمیرسه و همشو قرمز میکشه به خاطر همین نمیتونم نارنجی بسازم میشه بگید مشکل چیه؟منبع تغذیه هم 5 ولت 2آمپر هست حساب کردم اگر هر کدوم از پیکسل ها با 3 ولت 45 میلی آمپر کار کنند اگر همزمان با هم روشن بشوند 23 آمپر جریان میکشند میشه بگید با بدترین طراحی و بد ترین حالت چه قدر جریان میکشه؟برای بافرش چی کار کنم با توجه به مشکل رنگ ها؟
بصورت معمولی هم اگر هر دو ال ای دی قرمز و سبز را ( بوسیله 1 مقاومت ) روشن نمایید ، فقط ال ای دی قرمز روشن میشود . به همین علت ، باید هر کدام از ال ای دی های سبز ، و قرمز ، دارای مقاومتهای جداگانه باشند . در ماتریس 8*8 هم وضعیت به همین صورت میباشد .
با احترام
89/5/14
دیدگاه