اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی بوبین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی بوبین

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE نمایش پست ها
    سلام
    ولتاژ کاری و طول سیم مورد استفاده رو هم لحاظ کردید؟
    F=N*I
    از فرمول بالا
    نیرو و تعداد دور رو داشتم از روش جریان حساب کردم بعد
    از فرمول محاسبه قطر سیم رو حساب کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zahra.sh نمایش پست ها
      F=N*I
      از فرمول بالا
      نیرو و تعداد دور رو داشتم از روش جریان حساب کردم بعد
      از فرمول محاسبه قطر سیم رو حساب کردم
      این رابطه دیمانسیونش درست نیست.
      چیزی که باعث جریان کشی میشه مقاومت سیم پیچ هست. البته با فرض dc بودن ولتاژ. شما اگر میخواید 15 امپر جریان بکشید باید براساس ولتاژ مقاومت سیم پیچ رو بدست بیارید. بعد طراحی کنید.
      اگر نمیتونید ولتاژ رو تغییر بدید تنها راهتون کاهش تعداد دور یا افزایش قطر سیمه
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE نمایش پست ها
        این رابطه دیمانسیونش درست نیست.
        چیزی که باعث جریان کشی میشه مقاومت سیم پیچ هست. البته با فرض dc بودن ولتاژ. شما اگر میخواید 15 امپر جریان بکشید باید براساس ولتاژ مقاومت سیم پیچ رو بدست بیارید. بعد طراحی کنید.
        اگر نمیتونید ولتاژ رو تغییر بدید تنها راهتون کاهش تعداد دور یا افزایش قطر سیمه
        نه ولتاژ ac هستش که میخوام ولتاژِی که به بوبین میدم رو کنترل کنم تا شدت لرزش رو تغییر بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zahra.sh نمایش پست ها
          نه ولتاژ ac هستش که میخوام ولتاژِی که به بوبین میدم رو کنترل کنم تا شدت لرزش رو تغییر بدم
          خب پس کنار مقاومت اهمی، باید اندوکتانس سیم پیچ رو هم در نظر بگیرید. چون در حالت ac اندوکتانس باعث کاهش جریان کشی میشه. دقیقا مثل مقاومت عمل میکنه و البته با تغییر فرکانس هم تغییر میکنه و باید اینو مد نظر داشته باشید.
          البته برای جبرانش میتونید یک خازن باهاش سری کنید تا اندوکتانس نهایی کاهش پیدا کنه.
          ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام
            دوستان لطفا راهنمایی فرمائید
            دو هسته با کلیه مشخصات یکسان شامل جنس و ابعاد از جنس داریم که میبایست دو بوبین با شرایط زیر پیچیده شود
            قرار است یکی با سیم لاکی ۰.۲۵و دیگری با ۰.۲۳ سیم پیچی شود
            تعداد دور هر کدام چقدر باید باشد تا شدت و قدرت میدان مغناطیسی حاصل یکسان شود
            جدیدترین ویرایش توسط M.gh/53; ۲۱:۲۴ ۱۴۰۳/۰۴/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.gh/53 نمایش پست ها
              سلام
              دوستان لطفا راهنمایی فرمائید
              دو هسته با کلیه مشخصات یکسان شامل جنس و ابعاد از جنس آلومینیوم داریم که میبایست دو بوبین با شرایط زیر پیچیده شود
              قرار است یکی با سیم لاکی ۰.۲۵و دیگری با ۰.۲۳ سیم پیچی شود
              تعداد دور هر کدام چقدر باید باشد تا شدت و قدرت میدان مغناطیسی حاصل یکسان شود
              بنظر سوال انحرافی هست، چون آلومینیوم مغناطیسی نمیشه!

دیدگاه

دوستان من میخوام دو بوبین با هسته های کاملا یکسان از لحاظ جنس و ابعاد ولی با دو سیم لاکی 0.29و 0.30 البته بدون شارلاک تولید کنم و البته با جریان مستقیم چطور محاسبه کنم
                ممنون

دیدگاه

سلام دوست عزیز سوال انحرافی میست شاید بد بیان کردم قرقره ای که سیم پیچ بدور آن پیچیده میشود آلومینیوم است و هسته داخل آن آهن در ضمن جریان مستقیم است
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بنظر سوال انحرافی هست، چون آلومینیوم مغناطیسی نمیشه!
                    سلام دوست عزیز سوال انحرافی نیست منظور قرقره ای که سیم پیچ بددر آن پیچیده میشود آلومینیوم است
                    ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.gh/53 نمایش پست ها

سلام دوست عزیز سوال انحرافی نیست منظور قرقره ای که سیم پیچ بددر آن پیچیده میشود آلومینیوم است
                      ممنون میشم راهنمایی کنید
                      این لینک نگاه کنید بد نیست:
                      By "Spec", Electro-tech-online.com forum member Magnetic theory can get a bit convoluted and before you know where you are, you can end up knee-deep in variables, constants, differentials, and integrals.This article reduces the theory down to a simple formula which, hopefully, will give you a feel for electromagnets and allow you to easily design a simple...

د

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X