اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Caller ID

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Caller ID

با سلام و خسته نباشید...
    من برنامه نویس هستم و آشنایی با مدارهای ندارم ...
    میخوام یک ایدی کالر بسازم که شماره رو بگیره و به برنامه من ارسال کنه حالا با هر پورتی ... ترجیها usb
    نمایش شماره تماس گیرنده جز ابزار جانبی نرم افزارم محسوب میشه برای همین نمیخوام قیمت بالایی داشته باشه تا برای کاربر بصرفه ...
    یک خط رو هم ساپورت کنه کافیه ... با تمامی خطوط مخابراتی هم سازگار باشه ... نمونه های اماده به دلیل امکاناتی که میدن قیمت بالایی داره برای همین میخوام خودم درست کنم ...
    حد اقل هزینه چقدر میشه؟
    چه قطعاتی لازم دارم؟
    و در تهران کجا باید سفارش همچین چیزی رو بدم؟

ایدی یاهو : ostovarit

با تشکر

پاسخ : Caller ID

سلام
    ما که الکترو نیکی بودیم دهنمون آسفالت شد؛ شما که کامپیوتری دیگه نمی دونم
    دیتا شیت SM8223 رو دانلود کن و بخون
    موردی هم بود، تو همین تاپیک بنویس و بهم پیام خصوصی کن.
    چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
    سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
    [حافظ]

دیدگاه

من دقیقا نمیدونم شما چه کاری میخوای انجام بدی ولی برای نمایش شماره تماس گیرنده روی کامپیوتر میتونی از یک مودم 6هزارتومانی هم استفاده کنی و هروقت زنگ میاد اون شماره تماس گیرنده رو نشون میده و برنامتو طوری بنویسی که از اون شماره استفاده کنه و مودمت همون شماره رو بگیره.
      وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام
        با این آی سی ها میتونی کار کنی
        HT9032 یا sm8223
        اگه با میکرو AVR به نظر من راحتتره و با همین میکرو راحت عمل شماره گیری رو هم انجام بدی(اگه نیاز شد)
        هزینه زیادی نداره
        یه مقدار حوصله ومهارت
        توی همین انجمن سرچ کنی کلی اطلاعات پیدا می کنی :read:

************************************************** **********************
        برای کسی که قدرت صبر کردن دارد ، تمام درها باز شدنی است .
        آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند ، شرایط زندگی ما نیست بلکه تصمیم های ماست .
        آنتونی رابینز

دیدگاه

دوستان کلمه tip , ring چیه توی ه همه شماتیکا نوشته شده ؟؟؟؟ دو تا ورودی داریم تو اکثر شماتیکا نوشته شده
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی نمایش پست ها
            دوستان کلمه tip , ring چیه توی ه همه شماتیکا نوشته شده ؟؟؟؟ دو تا ورودی داریم تو اکثر شماتیکا نوشته شده
            همون مثبت و منفی یا همون دوتا سیم خط تلفنه
            معمولا زیاد مهم نیست که tip و ring رو با وجود این که در حالت عادی ولتاژ DC روشون هست و قطب دارن رو بر عکس وصل کنید. چون یا مدار دتکتور جوریه که براس مهم نیست و یا ورودی مدار پل دیود هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X