میشه با میدان مغناطیسی سیم های برق برق تولید کرد مثلا یه جریان اولییه بدیم یه مدار بسته رو بچرخنیم و با تغییر شار برق تولید کنیم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تولید برق با مغناطیس
Collapse
X
-
پاسخ : تولید برق با مغناطیس
نوشته اصلی توسط clusterfuryمیشه با میدان مغناطیسی سیم های برق برق تولید کرد مثلا یه جریان اولییه بدیم یه مدار بسته رو بچرخنیم و با تغییر شار برق تولید کنیم؟
(یعنی یکسو کنندهی میدان های مغناطیسی داریم یا نه )اگه بشه صرفه جویی هستشس حتی اگه یه لامپ روشن کنه!
دیدگاه
-
شما اگر یک حلقه سیم رو بزاری تیو یک میدان متغییر ، چون این میدان اونو قطع میکنه ، در اون ولتاژی القا میشه !!
ولی چه میدانی و چه سیمی ؟؟
در حالت تئوریک درسته و اگر هم اینکار رو انجام بدین باز هم درست میشه ! ولی برای برق خونگی ، فکر کنم یه چند صد متری رو باید سیم بپیچید دور سیم تا یه چند ولتی تولید بشه ! تازشم ، همیونم وسط را ه تلف میشه به تلفالت خود سیم :biggrin:
میدان شما هر چه قویتر ، جریانی که می گیرید بیشتر !! کلا باید از فکر سیمهای برق شهر اومد بیرون چون همچین میدانی دور و برش نیست !!
میرسیم به ولتاژهای بالا ! با اونا میشه یه کاری کرد :biggrin:
در کل بیخیال این روش باید بشی !! چون با برق خونه که نمیشه ، بالای تیر برق فشار قوی هم که نمیشه بری ،آپس بیخیال بشی بهتره !!
----------------------------------------------------------------
اینم پاراگرافی بگم !!!
از همین روشی که شما به ذهنتون رسیده ، برای اندازه گیری ولتاژ و جریان خطوط فشار قوی استفاده می شه ! چون نمیشه یه ولتمتر ساخت که 220 کیلو وات رو اندازه بگیره ، برای امنیت بیشتر و صرفه جویی خیلی بیشتر ،آ از وسایلی به نامهای ct و pt استفاده می کنند !
ترانسهای جریان و ولتاژ ! ترانسی که سیم خطوط انتقال از وسط اون میگذره و میدان مغناطیسی برق فشار قوی توی اون ولتاژی القاء میکنه !
مثلا به ازای هر 1000 ولت 1 ولت ! بعد روی دستگاه نشاندهنده طوری تنظیم می کنند که هر یک ولت رو 1000 ولت نشون بده یا اینکه خودشون اونو ضرب می کنند ! جریان هم همینطور ! در کل بحث گسترده ای دارند و خواستم بگم که همچین چیزایی هم هستند ! به احتمال قوی هم تیو انجمن یه چیزایی در موردشون یم تونی پیدا کنی ! ( از گزینه "جستجو"استفاده بکن ! )
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط farshadای بابا !!
یا من بد متوجه شدم ، یا شما کلا رشته برق رو زیر سوال بردی !! :surprised::mrgreen:
دوست عزیز ، الان تمامی موتورها و ترانسفورماتورها بر همین پایه اساسی که شما میگی دارن کار می کنن !!
شما اگر موجه نشدی بگو تا یه سیستم رو برات توضیح بدیم تا خوب متوجه بشی !
دیدگاه
دیدگاه