اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل روشن شدن لامپ کم مصرف در مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مراحل روشن شدن لامپ کم مصرف در مدار

سلام
    کسی هست که به این چند سوال من پاسخ بده یا مطلبی رو به من معرفی کنه(ترجیحا فارسی) :mrgreen:
    سوالام
    1-جریان برق دار این لامپ های کم مصرف چه مراحلی رو طی میکنه چه کار هایی انجام میده . :-/
    2-هر قطعه چه کاری رو تو مدار لامپ کم مصرف 40 وات انجام میده اگه همراه با مدار داخلی باشه که خیلی توپ میشه
    3-علت خراب شدن لامپ کم مصرف چیه (مظورم اینه که چرا سیاه میشه)؟

دوستان من گوگل رو زیرو رو کردم اما مطلب خاصی رو نتونستم پیدا کنم(مخصوصا در مورد سوال اولی) اگه لطفی کنید و به سوالام جواب بدید ممنون میشم

پاسخ : مراحل روشن شدن لامپ کم مصرف در مدار

والا دوست عزیز من تا اونجائیکه می دونم و به الکترونیک مربوط میشه برات توضیح می دم.

اول از همه اینکه مهم ترین تغییری که این لامپ ها نسبت به لامپ های قدیمی کردن اینه که این لامپ ها داخلشون سیستم سوئیچینگ هست، که می تونه میزان برقی که مصرف میشه و سطح ولتاژ رو خیلی دقیق تنطیم کنه. تا اونجائیکه من می دونم بعد از یه یکسوساز از یه مبدل باک (Buck) که یه مبدل DC به DC کاهندست، استفاده میشه که سطح ولتاژ رو به حدی پائین بیاره و بعد از اون سطح ولتاژ پائین برای تحریک اون گاز خاص (که نمی دونم چیه) استفاده می کنه.

اینکه نتونستم دقیق برات توضیح بدم به خاطر اینه که ما یه بار یکی از این لامپ ها رو باز کردیم که مثلاً بفهمیم داخلش چیه، اما انقدر مدارش کثیف، بی نظم و نامرتب بود که نتونستیم یه مدار داخلی دست و درست ازش در بیاریم. یعنی یه کم زور زدیم و بعد بی خیال شدیم.

اما داخلش یه ترانس هست و یه سری قطعات عادی سوئیچینگ.

اما لامپ کم مصرف 40 وات خیلی زیاده ها. :mrgreen:
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

حامد پور آزاد از تو ممنونم

کسی در مورد چجوری سوختن لامپ کم مصرف چیزی میدونه اگه بگه ثواب میکنه :mrgreen:منظورم اینه که در مدار لامپ چه قطعه هایی معمولا زودتر میسوزند یا چرا لامپ بعد از مدتی سیاه میشه؟

با تشکر

دیدگاه

سلام
        ایا به تاپیک زیر سر زدی:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18967.0
        مطالب خوبی داره

دیدگاه

1-جریان برق دار این لامپ های کم مصرف چه مراحلی رو طی میکنه چه کار هایی انجام میده
          شما خودت یکبار دیگه این جملتو بخون ببین اصلا مفهومی داره؟
          دوستان لطفا رعایت بار علمی سایت رو هم بفرمایید آخه !
          در ثانی ، بهتر بود قبل از ایجاد تاپیک ، یه جستجو میکردید.
          یک تاپیک طولانی و کامل توی سایت هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
            شما خودت یکبار دیگه این جملتو بخون ببین اصلا مفهومی داره؟
            دوستان لطفا رعایت بار علمی سایت رو هم بفرمایید آخه !
            در ثانی ، بهتر بود قبل از ایجاد تاپیک ، یه جستجو میکردید.
            یک تاپیک طولانی و کامل توی سایت هست.
            به نظر من که از لحاظ بار علمی جمله دوستمون ایرادی نداشت. بیان شاعرانه ای بود از چیزی که ما بهش میگیم مدار و عملکرد آن :mrgreen:

البته اینکه انتظار داشته باشید که هر کسی که توی این سایت میاد اطلاعات کافی و وافی رو برای پرسیدن سوال داشته باشه، یه مقدار اشتباهه. از شما هم می خوام یه مقدار منطقی تر برخورد کنید. اگه قرار بود هر کسی میاد توی این سایت سوال تکراری کی پرسه رو بهش بتوپیم دیگه کسی باقی نمی موند
            دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

آقا حامد با سلام و عرض ادب
              من فقط میگم ، این جمله از نظر فنی نا مفهوم و غلطه.
              تمنا میکنم یکبار دیگه با دقت و بیطرفانه اینو بخون ببین ، جمله از نظر فنی درسته؟
              1-جریان برق دار این لامپ های کم مصرف چه مراحلی رو طی میکنه
              خواهش من این بود ، وقتی یه سوالی برامون پیش میاد ، فرتی نیاییم فوری یه تاپیک بزنیم. مثل همین مورد. چون در همون لحظه تاپیک کاملی از این موضوع موجود بود.
              وقتی هم بخواییم یه سوالی مطرح کنیم یکم دربارش فکر کنیم ، و تو جمله بندی و انتخاب کلمات دقت کنیم. این میشه رعایت بار علمی سایت.
              حالا اگه دوباره ایرادی توی عرایض بنده میبینید ، باشه من اصراری ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                آقا حامد با سلام و عرض ادب
                من فقط میگم ، این جمله از نظر فنی نا مفهوم و غلطه.
                تمنا میکنم یکبار دیگه با دقت و بیطرفانه اینو بخون ببین ، جمله از نظر فنی درسته؟
                خواهش من این بود ، وقتی یه سوالی برامون پیش میاد ، فرتی نیاییم فوری یه تاپیک بزنیم. مثل همین مورد. چون در همون لحظه تاپیک کاملی از این موضوع موجود بود.
                وقتی هم بخواییم یه سوالی مطرح کنیم یکم دربارش فکر کنیم ، و تو جمله بندی و انتخاب کلمات دقت کنیم. این میشه رعایت بار علمی سایت.
                حالا اگه دوباره ایرادی توی عرایض بنده میبینید ، باشه من اصراری ندارم.
                دوست عزیز، از نظر من این جمله از نظر فنی غلط نیست، منتها یه مقدار سطح پائینه. چون ایشون پرسیدن جریان برق توی این مدار چه مراحلی رو طی می کنه. این حرف غلط نیست. جریان از مدارهای مختلفی رد میشه، از سوئیچ های مختلفی، از ترانس و ... .

اما در رابطه با خواهشتون، من نگفتم که حرف شما غلطه. اتفاقاً کاملاً به جاست، اما می گم کار درستی نیست که اگر کسی سوالی پرسید بهش بتوپیم. از نظر من جذب افراد می تونه به این شکل باشه که زمانی که کسی سوالی پرسید که تاپیکی راجع بهش وجود داشت، خیلی راحت، تو جواب اون رو به اون تاپیک راهنمائی کنیم. شاید نتونسته تو سرچ پیدا کنه، شاید درست سرچ نکرده، یا نمی دونسته چی رو سرچ کنه.

و اما در مورد جمله بندی. نباید انتظار داشته باشیم که همه افرادی که میان توی سایت، بار علمیشون به حدی باشه که بتونن سوالشون رو با کلمات منطقی بیان کنن. توی این سایت که فقط مهندسای برق نمیان، کامپیوتری، فیزیکی، مکانیکی، و خیلی رشته های دیگه که امکان داره بخاطر یه پروژه نیاز به کار الکترونیکی داشته باشن. نباید از این دوستان چنین انتظاری رو داشت.

به هر حال اگر باز هم توی این زمینه مشکلی دارید، و یا صحبت های من رو قبول ندارید یا با خشی از اون مخالفید، لطفاً از پیغام خصوصی استفاده کنید. موضوع این تاپیک چیز دیگه ای هست.

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X