اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم ثبات جریان لحظه ای در خروجی رگولاتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عدم ثبات جریان لحظه ای در خروجی رگولاتور

سلام دایی جان
    اول اینکه هیچوقت از خازنهای بزرگ در خروجی رگولاتورها استفاده نکن چون تاثیر معکوس داره و باعث ناپایداری میشه. بهترین خازن خروجی 1 میکروفاراده.
    اما انگار مشکلی داری اصلا ربطی به اینها نداره. سوال من اینه که برای روشن کردن موبایل تغذیه رو به کجا وصل میکنی؟!
    اگه این تغذیه قراره جای باطری رو بگیره احتمالا مشکل اینه که مدار داخلی موبایل ولتاژ رو چک می کنه و اگه خیلی بای ولتاژ باطری تفاوت داشته باشه موبایل رو خاموش می کنی.
    اگه هم این ولتاژ رو به فیش شارژ میزنی احتمالا باید باطری باشه تا موبایل روشن بشه.
    پس قبل از اینکه تغذیه های خودتو امتحان کنی با یه شارژر تست کن.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
      سلام دایی جان
      اول اینکه هیچوقت از خازنهای بزرگ در خروجی رگولاتورها استفاده نکن چون تاثیر معکوس داره و باعث ناپایداری میشه. بهترین خازن خروجی 1 میکروفاراده.
      اما انگار مشکلی داری اصلا ربطی به اینها نداره. سوال من اینه که برای روشن کردن موبایل تغذیه رو به کجا وصل میکنی؟!
      اگه این تغذیه قراره جای باطری رو بگیره احتمالا مشکل اینه که مدار داخلی موبایل ولتاژ رو چک می کنه و اگه خیلی بای ولتاژ باطری تفاوت داشته باشه موبایل رو خاموش می کنی.
      اگه هم این ولتاژ رو به فیش شارژ میزنی احتمالا باید باطری باشه تا موبایل روشن بشه.
      پس قبل از اینکه تغذیه های خودتو امتحان کنی با یه شارژر تست کن.
      سلام دوست من ممنون که جواب دادی
      من ولتاز را به جای باطری استفاده می کنم
      راستی ببینم تفاوت خروجی رگولاتور من با باطری در چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EROL
        سلام دوست من ممنون که جواب دادی
        من ولتاز را به جای باطری استفاده می کنم
        راستی ببینم تفاوت خروجی رگولاتور من با باطری در چی؟
        سلام دایی جان
        سوال بسیار خوبیه :applause:
        باطری یه تفاوت اساسی با منبع تغذیه داره. باطری نسبت به تغییرات شدید بار حساس نیست اما مدارهای الکترونیکی سرعت کافی برای جبرانسازی را ندارند.
        یعنی وقتی موبایل جریان ناگهانی از منبع میکشه ولتاژ افت می کنه و دوباره میاد سر جای اولش. این افت ولتاژ اونقدر سریعه که فقط با اسیلسکوپ قابل مشاهده است.
        همین افت ولتاژ لحظه ای باعث میشه مدار Under Volatge موبایل بکار بیفته و موبایل رو خاموش کنه.
        اما باطری این تاخیر رو نداره و می تونه جریان ناگهانی رو تامین کنه.
        پس باید از منبعی بسازی که سرعت پاسخ بیشتری داشته باشه.
        متاسفانه آی سی های قدیمی مثل LM317 اونقدر سریع نیستند. مخصوصا اگه دورشو پر خازن کنیم.
        برای بهبود سرعت باید تمام خازنهای خروجی و پایه ADJآ‌ رو حذف کنی.

دیدگاه

پاسخ : عدم ثبات جریان لحظه ای در خروجی رگولا&#1578

نوشته اصلی توسط ahmadmn
          سلام دایی جان
          سوال بسیار خوبیه :applause:
          باطری یه تفاوت اساسی با منبع تغذیه داره. باطری نسبت به تغییرات شدید بار حساس نیست اما مدارهای الکترونیکی سرعت کافی برای جبرانسازی را ندارند.
          یعنی وقتی موبایل جریان ناگهانی از منبع میکشه ولتاژ افت می کنه و دوباره میاد سر جای اولش. این افت ولتاژ اونقدر سریعه که فقط با اسیلسکوپ قابل مشاهده است.
          همین افت ولتاژ لحظه ای باعث میشه مدار Under Volatge موبایل بکار بیفته و موبایل رو خاموش کنه.
          اما باطری این تاخیر رو نداره و می تونه جریان ناگهانی رو تامین کنه.
          پس باید از منبعی بسازی که سرعت پاسخ بیشتری داشته باشه.
          متاسفانه آی سی های قدیمی مثل LM317 اونقدر سریع نیستند. مخصوصا اگه دورشو پر خازن کنیم.
          برای بهبود سرعت باید تمام خازنهای خروجی و پایه ADJ‌ رو حذف کنی.
          سلام دوست من
          ممنونم میشم یه مدار بهم معرفی کنی که جواب گوی این کار باشه؟
          راستی این مداری که من با ca3140 بستم چه جوره؟نظرت در رابطه با این چیه؟

دیدگاه

مدارات گسترده سرعت کمتری دارند دایی جان.
            اول همون LM317 رو با تغییراتی که گفتم تست کن اگه جواب نداد میریم سراغ مدار دیگه.

دیدگاه

پاسخ : عدم ثبات جریان لحظه ای در خروجی رگولا&#1578

نوشته اصلی توسط ahmadmn
              مدارات گسترده سرعت کمتری دارند دایی جان.
              اول همون LM317 رو با تغییراتی که گفتم تست کن اگه جواب نداد میریم سراغ مدار دیگه.
              سلام خارن هاروحذف می کنم ولی چطور ولتاژ متغییر داشته باشم وقتی adj راحذف کنم
              ممنون میشم بیشتر توضیح بدی
              من خازن ها رابرداشتم ولوم راحذف کردم وبه جاش یه مقاومت با پایه adj زمین کردم به طوری که ولتاژ روی4.4 ولت
              ثابت شد ولی بازم همون مشکل پابرجاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                اگه جواب نداد میریم سراغ مدار دیگه.
                سلام دوست من
                من هنوزمنتظرم

دیدگاه

من براتون دو تا توصیه دارم.
                  1- ولتاژ منبع تغذیه تون رو از ولتاژ باطری زیاد بالا نبرید.
                  2- فکر میکنم من بدونم مشکلتون از کجاست ، ولی باید با دقت این مطلب رو مطالعه کنید تا مطلب رو بگیرید.
                  دستگاههایی مثل گوشی موبایل وقتی بالا میاند جریانهای متغییر تیزی میکشند تا بعد از کارهای زیادی که انجام میدند به حالت نسبتا سکونی برسند.و این جریانهای تیز با مولتی متر های ما قابل آشکار شدن نیست.البته باطری چون دارای توان کافی هست براحتی این جریانها رو تامین میکنه.ولی وقتی از منبع بیرونی استفاده بکنیم ، پس از سیم رابط استفاده میکنیم. و اگر این سیم رابطمون از جنس نا مرغوب و یا نسبتا اهمدار باشه در اینجور مواقع (جریان کشی های تیز لحظه ای) به مشکل بر خواهیم خورد. و چون منبع تغذیه مون رو نا خودگاه ایده آل فرض میکنیم نمیتونیم مشکل رو حدس بزنیم. پس اگه خلاصه بگم اینبار ،برای ارتباط منبع تغذیه با گوشی ، برای تست هم شده ، از یک سیم کوتاه نسبتا کلفت استفاده کن ، تا ببینیم حدس من درسته یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                    من براتون دو تا توصیه دارم.
                    1- ولتاژ منبع تغذیه تون رو از ولتاژ باطری زیاد بالا نبرید.
                    2- فکر میکنم من بدونم مشکلتون از کجاست ، ولی باید با دقت این مطلب رو مطالعه کنید تا مطلب رو بگیرید.
                    دستگاههایی مثل گوشی موبایل وقتی بالا میاند جریانهای متغییر تیزی میکشند تا بعد از کارهای زیادی که انجام میدند به حالت نسبتا سکونی برسند.و این جریانهای تیز با مولتی متر های ما قابل آشکار شدن نیست.البته باطری چون دارای توان کافی هست براحتی این جریانها رو تامین میکنه.ولی وقتی از منبع بیرونی استفاده بکنیم ، پس از سیم رابط استفاده میکنیم. و اگر این سیم رابطمون از جنس نا مرغوب و یا نسبتا اهمدار باشه در اینجور مواقع (جریان کشی های تیز لحظه ای) به مشکل بر خواهیم خورد. و چون منبع تغذیه مون رو نا خودگاه ایده آل فرض میکنیم نمیتونیم مشکل رو حدس بزنیم. پس اگه خلاصه بگم اینبار ،برای ارتباط منبع تغذیه با گوشی ، برای تست هم شده ، از یک سیم کوتاه نسبتا کلفت استفاده کن ، تا ببینیم حدس من درسته یا نه؟
                    سلام
                    فرقی نکرد دوست من

دیدگاه

یه مشکل دیگه هم که ممکنه تو تغذیه موبایل ( یا هر فرستنده rf )خودشو نشون بده عدم تطبیق طبقه خروجی rf با آنتن هست که میتونه باعث ایجاد رفتار های عجیب و غریب در قسمتهای دیگه بشه
                      تو موبایل زیر تست شما آنتن به برد موبایل وصل بوده ؟

دیدگاه

منظورم حذف پایه ADJ نبود دایی جان بلکه حذف کلیه خازنها بود.
                        برو بازار و یه LM317 معمولی بگیر. من الان تست کردم با 3.9 ولت هم موبایل روشن شد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          منظورم حذف پایه ADJ نبود دایی جان بلکه حذف کلیه خازنها بود.
                          برو بازار و یه LM317 معمولی بگیر. من الان تست کردم با 3.9 ولت هم موبایل روشن شد!
                          سلام ممنونم
                          منظورت از معمولی چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EROL
                            سلام ممنونم
                            منظورت از معمولی چیه؟
                            یعنی lm317k نباشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X