فرکانس موهومی؟
میشه یه کم دقیق تر توضیح بدی؟ مقدار فرکانس موهومیه؟
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
نه این که شما می فرمائید که اصلاً درست نیست. مقدار فرکانس (f) موهومی نیست. حتی فرکانس زاویه ای (w) هم موهومی نیست. تنها چیزی که موهومی می تونه باشه تو این موارد ریشه های تابع تبدیله، یا همون فرکانس طبیعی.
من برای همین خواستم دقیق تر توضیح بدن.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
سلام
خیلی ممنون از نظراتتون
فرکانس زاویه ای موهومی یه مورد خاص بود که تو پایاننامه ام باهاش مواجه شدم که تقریبا برام حل شد.
فرکانس زاویه ای موهومی شده؟ میشه یه مقدار توضیح بدید تا ما هم یاد بگیریم؟
سلام
خیلی ممنون از نظراتتون
فرکانس زاویه ای موهومی یه مورد خاص بود که تو پایاننامه ام باهاش مواجه شدم که تقریبا برام حل شد.
سلام
چطور اخه ممکنه که فرکانس زاویه ای موهومی بشه!؟
w=2*pi*f اگه موهومی باشه یعنی f=1/T موهومیه که یعنی T باید موهومی باشه ، حالا اخه زمان موهومی یعنی چی!؟
حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
خام بودم - پخته شدم - سوختم
فرکانس موهومی توی رابطه میشه یه جمع اکسپوننشیال با توان حقیقی یا حقیق+ موهومی!!!! اما من توی این تعریف معنی نمیبینم که لازم باشه براش این واژه رو به کار برد
البته اگر منظور Image سیگنال نباشه !
دیدگاه