پاسخ : عکسی جالب از ATMEGA328P و نحوه اتصال پایه های داخلی آی سی ها
سلام
عکس صفحه اول نیست
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
سلام
به این کار Decap کردن تراشه میگن که هم به صورت دستی میشه انجام داد و هم با دستگاه مخصوص. پکیج آی سی های پلاستیکی از جنس اپوکسی پلاستیکه که حلالش فومینگ اسید نیتریک و ترکیبات مشابه اونه. البته اگر بخواهید Die آسیب نبینه باید این کار با ماشین هایی که اسید رو به صورت کنترل شده تزریق میکنن و دائماً با استون و آلتراسونیک شستشو میدن انجام بدید.
یه PDF کامل در این زمینه تو وب هست که پایان نامه یکی از دانشجوهای کمبریجه و خیلی دقیق مراحل Reverse کردن IC رو توضیح داده. :job:
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
تا چند وقته پیش اینتل از وایرهای آلومینیومی استفاده میکرد و تازه قرار بود بره سراغ مس! حالا چطوریه برای میکرو از طلا استفاده میکنن!! oo:
البته روکش طلا ممکنه و بازیافت اینها در حجم زیاد مقرون به صرفه هستش.
داداش من تو کار ساخت طلا و جواهره و دیدم که حتی آب دهنشون و غبار کف زمین رو جمع میکنن و بعداز مدتی خودشون بازیافت میکنن :icon_razz:
حتی محتویات چاه فاضلاب مجتمع رو هر چندوقت یکبار یکی میاد با قیمت بالا میخره :NO:
آره ممکنه در حین ذوب مقدار ناچیزی طلا تبخیر بشه و هنگام تراشکاری ذرات ریز طلا وارد هوا بشه در اینصورت وارد مجاری تنفسی و حتی وارد معدشون میشه پس آب دهن و مد.. اونها هم برای بازیافت کنندههای سمج باارزشه
من خودم یه تلافروشی رو میشناختم که صبح زود کف مغازشو با آب می شست و بعد آب گلالود رو وارد بطری های کوچیک میکرد و اونارو نگهداری میکرد.
*یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
*چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.
دیدگاه