اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

POWER LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : POWER LED

یعنی چی زاویه ی کجای لنزو میگم ؟ oo:
    لنزهایی که از بازار میخریم برای نصب روی ال ای دی ها که یک عدد بیشتر ندارن !
    میری دمه مغازه میگی آقا بیزحمت 10 تا لنز 5 درجه بده ! اونم نمیپرسه 5 درجه زاویه ی کجای لنزه !
    احتمالا شما متوجه منظوره سوال من نشدی
    من پرسیدم این لنزهایی که روی ال ای دی نصب میکنیم با کوچیک شدن زاویه شون چه بلایی سره نور در میارن ؟ :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      برای مثال واس توپولوژی پوش پول یا ... و کلا مواقعی فقط 2 یا سه تای پایین رو نیاز دارم و سه تای بالا امیترشون به کلکتور پایین وصله
      و مشکل سازه . چون ممکنه بالایی ها بدون بایاس واس خودشون روشن بشن و اتصالی میکنه . (البته بعضی وقتا میشه گیت های اونایی که لازم ندارم به امیتر وصل کنم )
      الان یادم نمیاد دقیق تر بگم ولی مثلا یکیش سوخته و مزاحمه و باید خارج کنم تا در کارای دیگه ازش استفاده کنم
      دیدم حرفت مشکوک میزنه گفتم شاید راه داره :biggrin:
      در ضمن بعضی هاش باز نمیشه تا از داخل قطع کنم و یک بار اضافی هاشو با برق سوزوندم و هر چی زور زدم و جریان دادم . ببین کارگاه پر از دود شده بود .سیم ها ذوب شدن و IGBT از وسط ترک خورد ولی اتصالش باز نشد oo:
      موندم این سیمهاش چه جنسی داره که 3-4تا رشته نازک 30 امپر ازش عبور میکنه و آخ نمیگه/ شاید نقره باشه ولی نقره لحیم میشه اما قلع به این سیم نمیگیره
      وااااا !!!!! oo: oo: oo:
      خب مثلا بالایی سوخته باشه اصلا کلکتور و امیتر و گیتش هر سه تا اتصال کوتاه شده باشن ، .... چه دخلی به پایینی داره ؟
      تو پوش پول اصلا با بالاییه کاری نداری بذار واسه خودش خوش باشه .
      نمی دونم یا من نفهمیدم چی گفتی یا احتمالا من نفهمیدم چی گفتی
      نمی دونم اگه راهی هم داشته باشه من بلد نیستم .
      در ضمن جنس این سیمها عمدتا از طلا است .

دیدگاه

کار پیش اومد ویرایش میشه /

دیدگاه

خب ؟
          یکم توضیح بدی بهتره .
          ببینیم کی به کیه چی به چیه ...

دیدگاه

حالا سوال شد بد نیست بدونی . منم قبلا فکرشو نمیکردم .

این مدار داخلی انواع مختلف IGBT

حالت های مختلفی ممکنه اتفاق بیفته که مزاحم کارمون باشه . ولی یه مثال کوچیک اینکه اگر فرض کنیم ما فقط 1 عدد ترانزیستور یعنی اونی که دورشو آبی کشیدم رو لازم داریم . اگر حتی فقط یک لامپ و با ولتاژ DC وصل کنیم ، نمیتونیم با بقیه کار نداشته باشیم . چون کلکتور پایینی ها از داخل به امیتر بالایی ها وصله /
            خوب اگر ترانزیستورمون رو کاملا خاموش کنیم باز هم ممکنه لامپ از طریق ترانزیستور های دیگه و مثلا از اون 3 تا که خط نارنجی کشیدم ، روشن بشه . یعنی منفی از 2 تا ترانزیستور به خط مثبت راه پیدا میکنه و از کلکتور بالایی به لامپ جریان میده .
            با انواع مختلف همینطور بود . از طرفی ممکنه ترانزیستور خازن گیت هاش شارژ بوده باشه . اگر هم نباشه یه نوک انگشت دست بزنی روشن میشن .
            میشه گیتشونو به امیتر وصل کرد . ولی اگر سوخته باشن دیگه راهی نداره . بعضی شرایط با سالم بودن هم باید قطع بشن

حالا برای توپولوژی ها مختلف دیگه حساب کنید دیگه .. اگر یکی یا دو تاشون سوخته باشه به قول خودتون حیفه دیگه /قیمتش هم بالاست و بهتره از بقیه شون تو کارای کوچیک استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ^^BEHZAD^^
              لنزهایی که از بازار میخریم برای نصب روی ال ای دی ها که یک عدد بیشتر ندارن !
              میری دمه مغازه میگی آقا بیزحمت 10 تا لنز 5 درجه بده ! اونم نمیپرسه 5 درجه زاویه ی کجای لنزه !
              احتمالا شما متوجه منظوره سوال من نشدی
              من پرسیدم این لنزهایی که روی ال ای دی نصب میکنیم با کوچیک شدن زاویه شون چه بلایی سره نور در میارن ؟ :eek:
              هر چقدر که زاویه لنز کمتر باشه شما نورو متمرکزتر میکنید دیگه
              5درجه یعنی شما با زاویه 5درجه نورو پخش میکنید اشتباه نشه نورو متمرکز نمیکنید با این زاویه فقط نوری که با زاویه120درجه در حال پخشه رو با زاویه5درجه پخش میکنی حالا فهمیدی 5درجه یعنی چی حالا بگو برا کجا میخوای تا بهتر راهنمایی کنم البته ببخشید فکر کنم گفتید حضور ذهن ندارم یادو رفت :icon_razz:
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                هر چقدر که زاویه لنز کمتر باشه شما نورو متمرکزتر میکنید دیگه
                5درجه یعنی شما با زاویه 5درجه نورو پخش میکنید اشتباه نشه نورو متمرکز نمیکنید با این زاویه فقط نوری که با زاویه120درجه در حال پخشه رو با زاویه5درجه پخش میکنی حالا فهمیدی 5درجه یعنی چی حالا بگو برا کجا میخوای تا بهتر راهنمایی کنم البته ببخشید فکر کنم گفتید حضور ذهن ندارم یادو رفت :icon_razz:
                ممنووووون
                ظاهرا شما منظوره منو خوب میفهمی
                یعنی پرتوهای نور با زاویه ی 5 درجه نسبت به سطح لنز پخش میشن ؟ یا نور به صورت یک دایره که 5 درجه باشه پخش میشه ؟؟
                جون هرکی دوس داری قشنگ راهنماییم کن :biggrin: البته ممنون میشم اگه بکنی :icon_razz:
                ببین دوست من ، من میخام یه ویترین رو طوری نور پردازی کنم که نوری که از ال ای دی های جلوی ویترین ساتع میشه رو هوا دیده بشه
                البته یه نفر بهم گفت نمیتونی،همین استاد عزیز آقای های ولتاژ که دلایل علمی و دقیقی هم داشتن
                حالا به نظره شما راهی نمیرسه که بتونیم نوره یک ال ای دی رو طوری هدایت کنیم(از لنز عبور بدیم) که تمام نور در یک خط راست منتشر بشه
                یه چیزی تو مایه های لیزر البته نه با اون قدرت و برده نور! گفتم که فقط 20 سانت هم نورمون دیده بشه کافیه حتی کمتر هم خوبه
                اصلا راهی به نظره شما میرسه که بشه نور رو به خط راست هدایت کرد ؟ یا لنزی وجود داره براش ؟؟
                مثلا اگه بشه نوره هر ال ای دی رو به یه خط راست هدایت کرد، چندتا ال ای دی رو بقل بزاریم تا پرده درست شه
                میگین میشه ؟؟

دیدگاه

یعنی پرتوهای نور با زاویه ی 5 درجه نسبت به سطح لنز پخش میشن ؟ یا نور به صورت یک دایره که 5 درجه باشه پخش میشه ؟؟
                  جون هرکی دوس داری قشنگ راهنماییم کن
                  یعنی من تورو راهنمایی نکردم وجوابتو ندادم ؟ oo:
                  ببین اول چی گفتی
                  میخاستم ببینم اول : لنز کمتر از 5درجه هم وجود داره ؟
                  بعد دوستی پرسید
                  اول اینکه لنز کمتر از 5درجه یعنی چند؟ اگه کمتر میخواید اول که نیست دوم اینکه مثلا لنز 0درجه خوب میشه همون شیشه تخت عادی
                  شما
                  لطفا بگید اگه لنز روی ال ای دی نذاریم چند درجه نور پخش میشه ؟
                  بنده
                  زاویه ی کجای لنزو میگی ؟اگر بگی چی میخوای و دنبال چه نتیجه ای میگردی بهتر میتونم کمک کنم
                  والا شما داری درجه بندی میکنی ؛نمیدونم / منم که از شما پرسیدم .همینجوری سوال میکنی که جوابتو نمیگیری دیگه / حالا من اگر 10 بار دیگه بپرسم میخوای چی کار کنی بگو واست حساب کنم .....
                  اره عزیز من شما که نمیدونی در مورد چه درجه ای داری حرف میزنی چرا درجه بندی میکنی و سوال میکنی . در ضمن یه سوالو از این به بعد 2 جا نپرس . از این به بعد درست سوال کن وقت بیخودی نداریم بشینیم واست نقاشی کنیم و توضیح بدیم و بعد درست و حسابی توجه نکنی

البته یه نفر بهم گفت نمیتونی،همین استاد عزیز آقای های ولتاژ که دلایل علمی و دقیقی هم داشتن
                  حالا به نظره شما راهی نمیرسه که بتونیم نوره یک ال ای دی رو طوری هدایت کنیم(از لنز عبور بدیم) که تمام نور در یک خط راست منتشر بشه
                  اینم راهنمایی و جواب دقیق شما / کلی هم اذیت شدم تا بهت جواب داده بودم یه بار سوال میکردی جواب میدادم و دوباره یه جا دیگه میپرسیدی حالا من بگرد دنبال جواب قبلی
                  پس من گفتم نمیشه آره :eek:
                  فقط بسته به اینکه میخوای زاویه تابش نور چقدر باشه (مثلا زاویه 20 درجه واس چراغ قوه بد نیست ) میخرید
                  یا برای روشن شدن محیط وسیع تر ، عدسی با زاویه بیشتر تهیه میکنید
                  آها همینو میخاستم
                  اون که میگی فاصله چراغ تا لنز آره از قبل مشخص شده چون روی لنز جا برای ال ای دی هستش پس فاصله مشخصه
                  همینو میخاستم بدونم که هر چه فضای بیشتری باشه زاویه لنز روزیاد میکنیم
                  تا اینجا جوابمو گرفتم
                  فرض کنین من میخام نور هر ال ای دی رو جمع کنم توی یک نقطه کوچیک که مثه یک خط راست منتشر بشه
                  لنز کمتر از 5 درجه هم که وجود نداره
                  پس به نظر شما چطوری میتونم کاری کنم که نور رو جمع کنم تو یه نقطه ؟
                  باید بری چند مدل لنز مختلف با ال ای دی بگیری و بشینی دونه دونه تست کنی .
                  در ضمن شما نباید نور رو متمرکز کنی . خوبه قبلا گفتم . اگر میخوای یه خط ممتد از نور بسازی باید پرتو ها موازی طی کنن . و اینکه نازکی و کلفتی (به اصطلاح باریکه نور ) با یک عدسی با قطر عدسی یکی میشه .
                  زمانی که میگی میخوای متمرکز کنی میشه شکل اول . یعنی این پرتوها در یک نقطه همدیگه رو قطع و در اونجا متمرکز میشه (مثلا رو دیوار ) اما بعدش دوباره نور باز میشه (پس نتیجه فقط در یک نقطه متمرکز شده و خطی از نور ساخته نخواهد شد)
                  وقتی یک نور از بی نهایت و موازی به عدسی برخود کنه (مثلا خورشید ) نور در کانون متمرکز میشه
                  و همچنین وقتی نور در کانون عدسی باشه پرتوهای بازتاب در یک راستا و موازی تا بینهایت میره (تا جایی که انرژی داشته باشه )

دیدگاه

شما اگر هونطور که گفتم میرفتی چند مدل عدسی میگرفتی و LED رو از روی این عکس ها وتوضیحات پشت عدسی میذاشتی و عقب جلو میکردی الان جوابتو گرفته بودی
                    یه بار گفتم دوباره میگم خیلی با اینا سرو کله زدم لقمه اماده تو بازار نیست که بخری باید خودت امتحان کنی .
                    اگر بری اونجا بگی میخوای فلان کارو کنی هم هیچ کی نمیفهمه و همه بهت میگن این لنزا فقط برای پخش کردن نوره

حالا یا بی خیال شو / یا به فکر قاب اماده و زاویه نباش و چندتا بخر و بدون قاب و پلاستیکش عقب جلو کن تا کانونشو پیدا کنی و وسلام
                    یا انقدر اینجا سوال کن تا هیچ نتیجه ای نگیری

دیدگاه

سلام اقا بهزاد گل
                      همچنین عرض ادب خدمت دوست عزیزم های ولتاژ
                      ببین بهزاد جان همینطور که جناب ای ولتاژفرمودن با لنزها ی مختلف و ازمون و خطا و تست میتونی به مقدار ناجیزی اونم در تاریکی مطلق اینکارو انجام بدی ولی جوریکه دیده بشه و اون چیزی که فکر میکنی نه نمیشه ال ای دی ها اونقد قدرت ندارن که بتونی به راحتی باشون اینکارو انجام بدی مخصوصا تو ویترین و همراه با نورای دیگه الا استفاده از لیزر اگه دیده باشی رو سر اپارتمانا یا مثلا برج میلاد لامپهایی هست که اینجورین ولی در اصل اینا لامپهاب گزنون المانه و از 2500وات داره تا 7500وات که برد 6تا12کیلومتر در تاریکی رو دارن و از 2.5تا8.5 ملیون قیمت دارن از این فکر تقریبا بیا بیرون چون هیچگاه همچین قدرتی با ال ای دی گیدا نخواهی کرد اونم تو این مسافت(ویترین)
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

اول سلام خدمت شما 2 دوست گرامی
                        بعدش تشکر از شما دوستان گرامی بخاطر این همه راهنمایی
                        چشم جناب های ولتاژ
                        چشم دوست گلم اقای r-el
                        رفتم یه سری ال ای دی و لنز گرفتم
                        دارم منتاژ میکنم که بشینم یکی یکی تست کنم شاید بتونم نتیجه ای بگیرم
                        ایشالا که یه نتایجی بگیرم
                        فعلا تا یه چند روزی من میرم تست کنم بعد بیام نتیجه رو بگم
                        یا علی . . . . .

دیدگاه

ok موفق باشید
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام به همه
                            یه سوال از حضور اساتید محترم داشتم
                            من میخوام 24 تا led power یک وات رو با هم سری کنم و روشن کنم یه درایور 18 الی 24 گرفتم اما وحشتناک داغ میشه :sad: یه صفحه آلمینیومی 3 میلیم انداختم زیرش (24*28) اما بازم داغ میشه درایورم داغ میشه :angry: چیکارش کنم؟!!!

دیدگاه

سلام به دوستان . من یه اماتور هستم :read: . میخواستم کمک کنید تا یک پاور ال ای دی رو با باتری روشن کنم :twisted: . من الان باتری موبایل زیاد دارم . ایا میتونم به طور مستقیم پاور رو به اون وصل کنم یا اینکه حتمی باید از یک رگولاتور استفاده کنم یا اینکه فقط باید از 220 ولت و با درایور مخصوص روشنش کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا برای یه بچه توضیح بدین تا من کامل متوجه بشم :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimatehrani3
                                سلام به دوستان . من یه اماتور هستم :read: . میخواستم کمک کنید تا یک پاور ال ای دی رو با باتری روشن کنم :twisted: . من الان باتری موبایل زیاد دارم . ایا میتونم به طور مستقیم پاور رو به اون وصل کنم یا اینکه حتمی باید از یک رگولاتور استفاده کنم یا اینکه فقط باید از 220 ولت و با درایور مخصوص روشنش کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا برای یه بچه توضیح بدین تا من کامل متوجه بشم :biggrin:
                                باطری چند ولت و چند آمپره؟
                                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...