اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ردیابی دیش های ماهواره واقعیت یا خیال؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ردیابی دیش های ماهواره واقعیت یا خیال؟؟

نوشته اصلی توسط ocmax
    اگر با ماهواره به اینترنت وصل بشی و پیدات کنن و پیدات هم می کنن
    دیگه کارت تمومه به عنوان جاسوس می شناسنت
    خطرناک برای امنیت ملی
    من فکر کنم اگه ارسال هم داشته باشی (از طریق ماهواره)جرمش جاسوسیه!
    ولی دریافت رو که خیلی هار میشناسم دارن ولی هنوز نگرفتنشون! :mrgreen:
    خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
    "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژمان اکبری
      اون بحث ارسال به ماهواره با کارتهای DVB
      که کلا منتفی هست.یعنی قابل انجام هست.و البته قابل ردیابی 100% و صد البته که اگه گیر افتادی دیگه کارت تمومه ......
      یه نکته ای که هست.اینه که هر چیزی الکتریکی که دارای نوسان باشد. سیگنالی در هوا منتشر میشه ازش
      اما مقدار و ... بستگی به فرکانس و توان و موارد دیگه ای داره.پس شک نکن که ردیابی غیر ممکن نیست.من خودم ندیدم اما به نظر من غیر ممکن نیست.
      کامپوتر PC که فرستنده نیست.هست؟ اما نویز زیادی اطرافش هست درسته؟
      پس رسیور هم CPU داره و با فرکانس بالا کار میکنه هم حتما از خودش فرکانس ساطع میکنه.
      در پایان به نظر من غیر ممکن نیست :agree:
      ببینید ... موج مربی نمیتونه در فضا ساطع بشه و چون پالس های تولید شده در CPU مربعی هستن پس این کار امکان پذیر نیست ... فقط سیگنال هایی که عمل مدولاسیون روشون انجام شده و به عبارت دیگه سینوسی هستن در فضا پخش میشن ...
      نوشته اصلی توسط ocmax
      اگر با ماهواره به اینترنت وصل بشی و پیدات کنن و پیدات هم می کنن
      دیگه کارت تمومه به عنوان جاسوس می شناسنت
      خطرناک برای امنیت ملی
      دوست عزیز مطمئن باش بخاطر دریافت دیتا از ماهواره ، هیچکسی نمیتونه شما رو ردیابی کنه ... ولی اگه ارسال داشته باشید این کار امکان پذیره و برای ارسال دیتا از طریق ماهواره اولا باید مجوز داشته باشید و دوما هزینه بالایی رو برای خرید سرور باید بپردازید ...
      بخاطر همین در اینترنت ماهواره ای ، ارسال رو از طریق ADSL یا Wimax انجام میدن و دریافت رو از طریق ماهواره ...
      از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

یه مثال میزنم که بدونید این حرف کاملا چرته !

فرض کنید در یک سخنرانی ، 100 نفر شنونده وجود داره و یک نفر هم صحبت میکنه...به نظر شما کسی میتونه ادعا کنه که من میدونم که داره گوش میکنه به این حرفها ؟!!
        پس امکان شناسایی شنونده در این مثال و یک گیرنده ماهواره نیست ، در بحث مخابرات تجهیزاتی به اسم Direction Finder هست که میتونه جهت یک سیگنال ارسال شده رو شناسایی کنه که کاربردش هم مشخصه ، اما یگ گیرنده رو خیر.

برای جمع کردن ماهواره ها هم نیازی به این کارها نیست ، فقط کافیه یه (...) سرباز رو بریزن روی پشت بوم مردم و اونها هم جمع کنن ، العان اکثرا ماهواره دارند و نیاز به گشتن نیست. وقتی متروی سمت حرم رو سوار میشید ، وقتی به خونه های کنار خط مترو نگاه میکنی ، این نکته رو کاملا متوجه میشید ، خونه داره میریزه ولی 3 تا دیش روشه ! حالا این گشتن لازم داره ؟!

دیدگاه

پیدا کردن ماهواره های دریافت دیتا از اینترنت تنها با آنالیز دیتای فرستاده شده از طریق مودم امکان پذیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            پیدا کردن ماهواره های دریافت دیتا از اینترنت تنها با آنالیز دیتای فرستاده شده از طریق مودم امکان پذیره.
            :angry:
            یعنی یه همچین کاری هم انجام میدن؟!
            خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
            "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

از یکی از متخصیص این امر شنیدم.
              با عقل هم جور در میاد.وقتی شما درخواست باز شدن یه وب پیج رو میآ‌فرستید ولی پاسخ یا حتی ارور نمیاد معنیش اینه که دریافتتون از یه سورس دیگهآ‌س.البته مطمئن نیستم واقعا همین جور باشه.

دیدگاه

چند سال پیش یه آنتن قدیمی داشتیم همسایه بقلیمون ماهواره داشت دیش اون هم با آنتن ما حدود 30 الی 40 متر فاصله داشت یارو دیش اون رو گذاشته بود توی کولر اسقاطی ما وقتی داشتیم تلوزیون می دیدیم هر موقع که کانالش رو عوض میکرد یه صفحه روی تلوزیون ما میومد که مشخصات کانال و یه سری چرت و پرت دیگه رو نشون میداد و بعد از چند ثانیه میرفت به نظرم ما شانسی شانسی یه دستگاه تشخیص داشتیم :wow: اما الان دیگه نداریمش چون عوضش کردیم حالا فکر می کنم این جا یه اتفاقی می افتاد که این پدیده اتفاق می افتاد به نظرم مامورها هم از این پدیده استفاده می کنند
                قم الکترونیک

دیدگاه

یه نظر دارم !
                  موقع غروب آفتاب با یه هواپیمای تک موتوره سمت غرب شهر پرواز کنیم
                  انعکاس نور از نصف ماهواره های استکبار رو میشه دید !
                  یه عکس بگیرین و بعد آنالیز کنین خخخ
                  مسئولین نشنیده بگیرن ، من که ندیدم تا حالا همچین کاری بکنن

دیدگاه

سلام
                    یه اتوبان رو فرض کنید که همه ماشین ها دارن با سرعت ماکزیمم 80 کیلومتر راه میرند و یه گشت نامحسوس هم داره اتوبان رو کنترل می کنه حالا اگه تو این اتوبان یه ماشین از یه جایی پیداش بشه و با سرعت 200 تا بگازه و بره اون گشت نامحسوس میره دنبالش
                    حالا در مورد اینترنت ماهواره ای(فقط دریافتش رو میگم ها) هم همینطوره وقتی شما با سرعت 3 یا 7 مگابایت دارین download میکنین معلومه که میتونن ردتون رو پیدا کنن

فکر کنم که موضوع رو گرفتید
                    :read:
                    نمیدونم چی بگم
                    نکاتی در رابطه با Altium Designer 6.9
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42247.15

دیدگاه

مثالتون ناقص بود
                      یه اتوبان رو فرض کنید که مشخصات همهآ‌ی ماشین های رفته و برگشته توش ثبت میشن.
                      هر روز یک ماشین خاص فقط در جهت رفت عبور میکنه و ثبت میشه ولی هیچ وقت در جهت برگشت عبور نمیآ‌کنه
                      معنیش چیه؟ اون ماشینه برگشت(دانلود) رو از یه مسیر دیگه(ماهواره) انجام میده.
                      ماشین رو میآ‌تونید پکت های اینترنت در نظر بگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdavianhossein
                        فایندر ابزار ردیابی ماهواره
                        منظورتون از فایندر همون دستگاهی هست که شدت سیگنال رو برای تنظیم نشون میده؟
                        اگه اون هست که چه ربطی داره به ردیابی؟!؟!
                        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

با سلام خدمت استاد های خودم

آقا میشه برای بحث ردیابی از تجمع امواج بر روی دیش صحبت کرد. این به فکر من می تونه عملی باشه همون طور که میتونن آب یا طلا رو چه در درون زمین چه تو هوا تشخیص بدن ( حالا با استفاده از بحث پردازش تصویر یا ایجاد میدان مغناطیسی یا....) چون ما تجمعی از جنسی که می خوایم رو در مکانی داریم. حالا ما در درون دیش ها هم تجمع امواج داریم شاید بشه اینو مورد بحث قرار داد.
                          البته بنده رشتم مخابرات نیس که بخوام این حرفم رو تجریه تحلیل کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash_k
                            با سلام خدمت استاد های خودم

آقا میشه برای بحث ردیابی از تجمع امواج بر روی دیش صحبت کرد. این به فکر من می تونه عملی باشه همون طور که میتونن آب یا طلا رو چه در درون زمین چه تو هوا تشخیص بدن ( حالا با استفاده از بحث پردازش تصویر یا ایجاد میدان مغناطیسی یا....) چون ما تجمعی از جنسی که می خوایم رو در مکانی داریم. حالا ما در درون دیش ها هم تجمع امواج داریم شاید بشه اینو مورد بحث قرار داد.
                            البته بنده رشتم مخابرات نیس که بخوام این حرفم رو تجریه تحلیل کنم.
                            نظر خوبیه ... منم به تازگی از کسی در این مورد سوال کردم و همین نظر رو داشت ... کسی میتونه موضوع رو بیشتر بازش کنه ؟ بچه های مخابرات ! :mrgreen:
                            از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

شنیدم که خیلی قدیم ترها هواپیمای آواکس میزان تراکم صوتی و تماس های تلفنی رو از فاصله بالا چک میکرده و راحت بعد از یکسری عملیات محل رو پیدا می کرده...اینم راحت میشه وقتی یک ابزار رو سیم خونتون میزارن و صدا ها رو با تماس به اون ابزار از اون سر دنیا شنود میکنن اینم میشه...... راستی چــــرا که نه.........

دیدگاه

راستی اینم قدیمیه ولی جالبه تخلیه اطلاعات یک pc از فاصله دور بدون تمای با آن.......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X