اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از لامپ های LED در کیس کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از لامپ های LED در کیس کامپیوتر

دوستان شاید عده ای باشن که از لامپ های LED در تزیینات مختلف و در سبک های مختلف استفاده کنن !

یکی از این تزیینات و نورپردازیها مربوط به محیط های داخلی مانند ساختمان ها هست ولی کمترین استفاده در ایران مربوط به به کارگیری این نوع لامپ ها در ایجاد روشنایی درون کیس های کامپیوترهای شخص و حرفه ای هستش ! این تاپیک رو ایجاد کردم برای کسانی که احتمالا به این مقوله علاقه مند هستند از جمله خودم !

پس اگر دوستان تجربه هایی از به کارگیری این نوع منابع روشنایی در این رابطه دارن و یا نوع خاصی از اون رو از قبیل مهتابی و یا لامپ های LED کیت دار و انواع زیادی که اساتید خودشون وارد هستن لطفا در این تاپیک معرفی و به بحث بزاریم .

با تشکر .

پاسخ : استفاده از لامپ های LED در کیس کامپیوتر

الان کیس های infinity دارای یک تعداد led آبی رنگ هست که بخاطر اینکه دیوار سمت چپ این کیس شفاف هست تمامی برد و متعلقات داخل کیس رو نشون میده.

دیدگاه

منظور من هم همینه دوست عزیز . کیس من با اینکه خیلی حرفه ا ی هست اما لامپ نداره و با فن های LED دار قسمتیش روشن شده که کافی نیست ! خواستم ببینم منبع نوری قویتری هست که گرمایی هم نداشته باشه و بشه استفاده کرد یا نه با توجه به اینکه LED لامپ ها و مهتابی ها گرمایی ندارن !

دیدگاه

میتونی یک سری ال یی دی هایبرایت بذاری و یا یک لامپ مهتابی کوچیک که فکر میکنم 9 واتی باشه. ولی معمولا کسی با داخل کیس کاری نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X