اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی جهت خرید مولتی متر خوب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی جهت خرید مولتی متر خوب

لطفا راهنماییم کنید که چه مارکی در جهان بهترین مارک مولتی متره و آیا در ایران نماینده رسمی داره یا نه
    من در سایت های انگلیسی اکثرا محصولات extechآمریکارو دیدم که برنده جوایز بسیاری شده ولی نمی دونم چطور در ایران تهیه اش کنم
    1,031
    extechآمريکا
    41.13%
    424
    uniti تايوان
    28.90%
    298
    popular تايوان
    16.00%
    165
    ديگر مارک
    13.97%
    144

پاسخ : راهنمایی جهت خرید مولتی متر خوب

lمن با یکی از دوستان که دانشگاه فردوسی مشهد درس می خونه می گه از محصولات unitiبرای آزمایشگاه شون خرید کردن و چون قابلیت اتصال به کامپیوتر داره خیلی راضی هستن
    دوستان اگر مارک دیگه ای دارن لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز سایت یونیتی رو بررسی کردم خیلی تجهیزات کاملی داره قیمت هاشم از نمایندگیش پرسیدم خیلی مناسبه و گارانتی هم داره
      extechهم داره مدل ex330رو انتخاب کردم واقعا نسبت به قیمتش خیلی عالییه ولی ممنون می شم اگر دوستان بازم تجربه خرید داره راهنماییم کنه

دیدگاه

ممنون از پیشنهاد شما دوست عزیز من با شرکتی که پیشنهاد دادی تماس گرفتم برام کاتالوگ 2012 مارکextech vرو ایمیل کردن و هرکدوم از محصولات رو هم انتخاب کنیم اگر موجود نباشه هم واسم سفارش مزارن 10روزه میرسه
        اگر کسی خواست بگه کاتالوگ رو براش ایمیل می کنم

دیدگاه

من یک آمپرمتر و ولتمتر با دقت میکرون قابل اتصال به رایانه و میکروپروسسورها نی خوام. لطفأ کمکم کنید

دیدگاه

جالبه هیچ کدو از اینایی که گفتید رو من تو بازار ندیدم...حالا قیمت این ex330 چند هست؟
            مارکهای خوبی که تو بازار دیدم fluke ,HIOKI,sanwa هستن که گرونترینشون هم fluke. برای خودم sanwa مدل cd771 رو خریدم 160 تومن البته قبل از گرونیا که خیلی هم عالیه و جنس بدنش ضد ضربه است البته یه مدل داره PC5000 که به کامیوتر هم وصل میشه.مدلcd731a رو هم باهاش کار کردم قیمتش هم 135 تومن بود فقط یه کم قدیمی شده. یه مدل هم تو شرکت داریم که واقعا عالیه HIOKI3256و قیمتش هم 200 تومنه ولی عالیه. .در ضمن fluke 117 هم به نظر خوبه ولی من باهاش کار نکردم قیمتش هم 175 تومن بود.ولی در کل بهترین چیزی که پیشنهاد میکنم همون cd771 هست.

دیدگاه

الان چیزی که توی بازار این معروفه و زیاد هست محصولات fuclk هست اسم دقیقش را یادم نیست fuck - falck یم چنین چیزی بود

اما همین Victro 88c من 2 ساله دارم واقعا حرف نداره کار کردن هم باهاش راحته همه چیزم داره قیمت هم مناسب 35
              همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
              کانت

دیدگاه

دوست عزیز victor88 با اون چیزی کهbehrooz12345 دنبالشه زمین تا اسمون فرق داره و به هیچ عنوان تو رنج مولتی مترهای حرفه ای قرار نمیگیره.بله اگه دنبال مولتی متر باشیم 99 درصد مولتی مترهای بازار مشکلی ندارن ولی بهترین مارکها همونهایی هستن که تو پست بالا گفتم.ضمنا تو یه مولتی متر حرفه ای هیچ وقت سلف متر نمیبینید چون همونطور که مولتی متر حرفه ای وجود داره سلف متر حرفه ای هم وجود داره و نمیشه اینارو تو یه محصول جمع کرد
                البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل kyoritsu 1009 ولی به نسبت قیمتش خوب نیست برای نمونه 2 عدد از همین دستگاه تو شرکت داشتیم بعد از مدتی کار کردن رنج دیودشون خراب شد و دیگه هم قابل تعمیر نیستن ولی HIOKI3256 بیش از 5 سال تو شرکت زیر دست انواع مهندسینی که تازه فارغ التحصیل شدن هم دوم اورده و به قول معروف مثل مرد داره کار میکنه

دیدگاه

با سلام
                  1-به شخصه با مولتیمترهای زیادی کار کردم و چند نمونه انرا در شرکت داریم -بهتریت گزینه fluke است دقت بسیار بالا و سرعت بالا دارد خصوصاً مدل 289 ولی این رنج ومارک خیلی گران است ولی جزو بهترین در دنیا است

-مدلهای بعدی هیوکی است منتهی برخی از مدلهای ان سرعت و امکانات بسیار پایینی دارد که باید در هنگام خرید مد نظر قرار گیرد خصوصاً مدلهای کلمپی ان واین برند بیشتر در ایران طلبه دارد

2--مارک بعدی sanwa 5000 دارم خیلی راضی ام سرعت بالا و دقت بالا به همراه امکانات بالا جزوه ویزگی ان است ولی قیمت ان زیاد است، مارک kyoritsu نیز بد نیست کلاً مارکهای با این ویزگی همانند extech قیمت نسبتاً بالایی دارند .

3-یکی از مولتی مترهای خوب از نظر امکانات PROTEK 506 می باشد که دارای همه نوع امکانات(سنجش سلف -خازن -فرکانس و جریان 20 آمیر و غیره) است و قیمت آن نسبت به مولتی مترهای بالا کمتراست با ان کار نکردم ولی دیدم ظاهراً کیفیت ساخت خوبی دارد .(کره جنوبی )

4-مولتی مترهای حرفه ای چینی نیز هستد که می توان به شرکت CEM اشاره کرد که مولتی مترهای حرفه ای تولید می کند که معروفترین انها DT-9987---DT-9978 , ......

مولتی متر بعدی مر بوط به شرکت UNI-T می باشد که مدلهای خوبی و تقریباً با کیفیتی و با دقتی دارد (UT71)من شخصاً با ان کار نکردم ولی دیدم - البته ایرادهای کوچکی در اندازه گیری دارد

5-مولتی متر بعدی MATECH است که بعضی از انها دارای ای سی قیری هستند و غیر قایل تعمیر سرعت پایین و دقت پایین ولی امکانات زیادی دارند (برخی از انها قاطی میکنند)تست های آنرادر سایت یوتو یب می توانید ببینید
                  یکی از حسن انها تعویض فیوز در انها بسیار راحت است

6-مولتی مترهای-179 GPS (سرعت و دقت پایین و تقریباً امکانات بالا -ضد اب و ضربه -IP67-TRU RMS) ,و یکی از مدلهای CEM و چند مولتی مترهای شیبه به ان (MT-1889) از نظر امکانات شبیه مدل سری نچ EXTECH هستند و سخت افزار شبیه به هم دارند . قیمت نسبتاً مناسب -

7-مولتی مترهای دیگر نیز می توان یه PSIP که مشایه VICTOR هست و به سفارش شزکت پارت سازان در چین تولید می شود -دقت پایین -قیمت مناسب -سرعت پایین را می توان اشاره کرد .با یک نمونه از انها کار کردم در مجموع بد نیست کار راه انداز است مدلهای جدید ان TRUE RMS هستند البته با قیمت بالاتر و امکانات بیشتر گه در اینصورت در هنگام خرید با ان قیمت رقیبهای زیادی مثل ستون 6 دارد .

برای تحقیق بیشتر و مقایسه انها با یکدیگر بهتر است به سایت یوت یوب سری بزنید فیلمهای بسیار خوبی دارد .

البته هفده سال پیش من یک مدل مولتی متر 6202 KASEرا به قیمت بیست و پنچ هزار تومان خریدم ولی بعلت سرعت و دقت پایین و عدم تست صحیح و راحت دیود و ترانزیستور گریه مرا در اورده و باید عوضش کنم

من برای خودم در منزل در صورت موفق شدن می خواهم یکی از مدلهای CEM یا PROTEK یا UT71 را با ارجعیت ذکر شده و قیمت بخرم و نیجه بررسی انر برایتان خواهم گذاشت

دیدگاه

من سال 1363 یا1364 یک هیوکی 3200 دیجیتال (ازدانشگاه) باقرعه کشی خریدم.انواع اهمترهای دیگرنیزداشته ودارم وبطورشبانه روزوبسیارزیادباآنها کارکردم.همچنبین Fluke 8010A که ویژه آزمایشگاه است و.....
                    من ازهشت سالگی درکاربرق قدرت والکترونیکم وسالهادرجاهاییکه کمترکسی میتواندبه آنجاواردشودبودم وهروسیله ای که اراده میشدتهیه میگردید.امابنظرمن بهترین اهمتر(مولتیمتر) همان هیوکی 3200 است
                    1)تحت هیچ شرایطی نمیسوزد 2)اکثرادارای رنج 10 آمپرهستندواگربازشون میبینیدکه اگر10آمپرگذرکندبرای مدت طولانی حتمایامدارقطع میشودویادراثرحرارت ذوب میشوداماهیوکی 3200 براحتی 20آمپرراعبورداده ونمایش میدهدوهیچ صدمه ای نمیبیندهمانطوریکه پس از29سال صدمه ندیده.وبهترین اسکوپ Iwatsu است البته من باتکترونیکس ،لیدرودیگرمارکهانیرکارکردم.

دیدگاه

با توجه به نوسان دلار و چند برابر شدن قیمت ها خرید مارک های اصلی مثل فلوک و هیوکی حداقل برای کارهای معولی ،عاقلانه و به صرفه نیست.تو وضع فعلی اون چیزی که تو بازار قیمت های متعادل تری داره مارک ژاپنی سانوا با IC اصلی هست.GPS هم که ظاهرا انگلیسی بد نیست البته با IC قیری :agree: .برای هزینه های پایین تر هم برند چینی Mastech مولتی متر های خوبی داره.Proskit هم زیاد جالب نیست به اسم تایوانی در چین تولید میشه و با همون کیفیت مولتی متر های چینی قیمت بیشتری داره.برای هزینه های پایین تر و زیر 100 هم اکثرا تو بازار Victor رو توصیه میکنن البته گفته میشه فیوزهاش عملکرد مناسبی ندارن و بعضا در اثر مثلا آمپر بالا دستگاه میسوزه.مولتی متر dec هم برای هزینه های زیر 100 مناسبه.البته هر کس باید با توجه به نیازی که داره انتخاب و هزینه کنه.

دیدگاه

سلام
                        با عرض پوزش چون موضوع خیلی قدیمی بود اما دیدم موجوده تاپیک جدید باز نکردم
                        در مورد مدل Best DT-9205M که در فروشگاه سایت موجوده نظر چیه ؟ آیا برای مصارف نه چندان حرفه ای با این قیمت مناسبه ؟ دقتش قابل قبوله ؟
                        چون چند روز پیش مولتی مترم خراب شد . داشتم جستجو میکردم به اینجا رسیدم . خواستم راهنمایی بگیرم . آیا این مدل رو تهیه کنم یا در حدود همین قیمت نهایت 10 الی 15 تومان بالاتر مولتی متر بهتری هم موجوده ؟
                        ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

هیوکی از همه بهتره
                          ماهیان از آشوب دریا به خدا شکایت بردند،دریا آرام شد و همه ماهیان صید تور صیادان شدند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 9taha9
                            هیوکی از همه بهتره
                            بله قیمتشم بهتره عزیز
                            من حدود همین مدل DT-9205M مد نظرمه . حد اکثر تا 35000 تومان
                            ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

درود.
                              کسی از دوستان از مولتیمتر و اسکوپ gw-instek استفاده کرده ؟
                              کیفیتش چجوریه ؟

سپاس.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X