من یه درب اتوماتیک برای پارکینگ میخوام بسازم.چون اگه بخوام جک برقی بگیرم و برام نصب کنن هزینش زیاد میشه.
یه فکرایی توی سرم هست که با عکس تقریبا" میتونیین بفهمین

با یه مدار ریموت که آقای اسدی گذاشتن میخوایم یه لحظه درب بازکن فعال شه و درب رو باز کنه
در گام بعدی باید برنامه ای نوشته بشه که اول یک ثانیه زودتر موتور شماره 1 نسبت به موتور شماره 2 فعال بشه و به وسیله زنجیر باریکی که به درب بسته شده درب رو بکشه تا باز بشه و بعد از تعداد دور مشخصی که درب کاملا" باز شده موتور ها غیر فعال بشن
با زدن دوباره ریموت موتور ها بر عکس بچرخن و توسط 2 تا جک بالای درب,درب بسته شه.
حالا سوال ها
1- این پروژه عملیه ؟
2- با میکرو و pwm میشه دور موتور رو کنترل کنیم و برعکسم بکنیم اما موتوری با چنین قدرتی هست که بخواد این درب رو (درب از ورق بسیار سبک ساخته شده و اصلا" سنگسن نیست) بکشه ؟اگه dc باشه که خیلی عالی میشه,اگه هم AC هست چجوری باید دورشو کنترل کنم؟یا بر عکس
3-حجم و قیمت همچین موتوری چنده ؟
ممون میشم از دوستا که راهنماییم کنن.
یه فکرایی توی سرم هست که با عکس تقریبا" میتونیین بفهمین

با یه مدار ریموت که آقای اسدی گذاشتن میخوایم یه لحظه درب بازکن فعال شه و درب رو باز کنه
در گام بعدی باید برنامه ای نوشته بشه که اول یک ثانیه زودتر موتور شماره 1 نسبت به موتور شماره 2 فعال بشه و به وسیله زنجیر باریکی که به درب بسته شده درب رو بکشه تا باز بشه و بعد از تعداد دور مشخصی که درب کاملا" باز شده موتور ها غیر فعال بشن
با زدن دوباره ریموت موتور ها بر عکس بچرخن و توسط 2 تا جک بالای درب,درب بسته شه.
حالا سوال ها
1- این پروژه عملیه ؟
2- با میکرو و pwm میشه دور موتور رو کنترل کنیم و برعکسم بکنیم اما موتوری با چنین قدرتی هست که بخواد این درب رو (درب از ورق بسیار سبک ساخته شده و اصلا" سنگسن نیست) بکشه ؟اگه dc باشه که خیلی عالی میشه,اگه هم AC هست چجوری باید دورشو کنترل کنم؟یا بر عکس
3-حجم و قیمت همچین موتوری چنده ؟
ممون میشم از دوستا که راهنماییم کنن.
دیدگاه