اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه یک المنت رو با باتری گرم نگه داریم ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه یک المنت رو با باتری گرم نگه داریم ؟

سلام دوستان و متخصصین گرامی

عزیزان کسی میدونه چگونه یک المنت 8 متری بسیار نازک رو با باتری بسیار کوچک گرم نگه داریم ؟

پاسخ : چگونه یک المنت رو با باتری گرم نگه داریم ؟

سلام.
    1-به انجمن خوش اومدین! :applause: :wow: :rolleyes: :nice:

2-مشخصات دقیق المنتت چی هست؟ چند اهم؟ چند وات؟ ولتاژ کاری؟ همینطور مشخصات باطری؟ و اینکه چقدر میخوای گرم نگهش داری؟

منظور از گرم نگه داشتن،یعنی تقریبا چند درجه سانتیگراد؟

دیدگاه

دمایی که من میخوام نهایتا 30 درجه سانتیگراد باید باشه،اما درباره ولتاژ و اهم و ... اطلاعاتی ندارم،فقط میخوام یک سیم 8 متری رو 8 ساعت گرم نگه دارم

واقعا ممنون از توجه شما دوست عزیزم

دیدگاه

با این اطلاعات تقریبا میشه گفت کل مسأله ناقص هست.اون سیم هشت متری سطح مقطعش چقدره؟جنس سیم چی هست؟ ولتاژ باطری چقدره و باطری چند آمپر-ساعت هست؟

اینا باید معلوم بشه.بدون این اطلاعات کارخاصی نمیشه انجام داد.

دیدگاه

خوش اومدی دوست عزیز

منم اون اوایل که از برنامه نویسی و کامپیوتر اشباع شده بودم و اومد سراغ الکترونیک از همین تیپ سوالا میپرسیدم .

ببین باید اول مشخص کنی چی کار میخای بکنی! یعنی صورت مسئله رو باید بگی نه کاری که میخای بکنی! بعضی از بچه هایی که اینجا هستن قبلا ممکه کار تورو انجام داده باشن و خیلی هم ساده و بی دردسرتر! ( کلا باعث میشه لغمه رو دور سرت نگردونی)

با دونستن این چند مقدار میتونی به این هدفی که گفتی برسی...

مقاومت سیمت ( که با اهم متر میتونی بدستش بیاری)
          ولتاژ باطریت ( اونم روش نوشته)
          بعد باید زاریم توی فرمول اهم و کلون ببینیم چیکار میتونیم برات بکنیم

دیدگاه

دوست عزیزم همون طور که به شاهرخ جان گفتم هیچ پرفرنسی برای اهم و باتری جز نازک بودن سیم و کوچک بودن و قابل شارژ بودن باتری ندارم،اما این رو من برای ساخت یک میز گرم کن زیر لپتاپ میخوام
            چون من کانادا زندگی میکنم و منطقه بسیار سردی هستیم و لپ تاپ بخاطر سرمای شدید نمیتونه کار کنه،برای من قابل حمل بودن این محصول مهمه،،البته الان ایران هستم،اگه میشه شماره ای بدید که باهاتون تماس بگیرم،این ایمل منه

hamedblatant@yahoo.com

دیدگاه

شاهرخ جان،واقعا نه اهم سیم برای کار من مهمه نه آمپر باتری،دست شما برای کمک به من بازه،چون انتخاب اینها رو به عهده شما متخصصین گذاشتم
              برای من فقط هرچه نازکتر و قابل انعطاف تر بودن سیم مهمه و درباره باتری هم فقط سایز کوچکش مهمه،بخدا بیشتر از این اطلاعاتی نمیتونم بدم،کاش بشه یه شماره تماس به من بدید

این ایمل منه hamedblatant@yahoo.com

دیدگاه

فکر کنم بهتره از باطری های لیتیم یون استفاده کنید چون نسبت توان به وزنشون بالاست. موضوع اینجاست که نمیدونم مقاومت های سیمی رو کجا میشه گیر اورد! ایران فکر کنم تو خیابون رازی پیدا بشه ولی کانادارو نمیدونم :icon_razz:

ولی شما باطری نسبتا" گرون و بزرگی نیاز داری که تو امجد میدونم کجا میتونی بخریش!

یه سوال شما توی محیط بیرون میخای از لپتاپ استفاده کنی؟

دیدگاه

من الان ایران هستم،دیروز اومدم،هرجایی هم که بگید میتونم برم،این شماره منه،اگر میشه یک اس ام اس بدید که تماس بگیرم
                  با شما، 09396467453
                  بله،باید توی محیطی که معمولا دمای زیر 20 درجه داره استفاده کنیم،،برای همین ما مجبوریم فقط از لپتاپ پاناسونیک استفاده کنیم که فایده ای نداره برای ما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    فکر کنم بهتره از باطری های لیتیم یون استفاده کنید چون نسبت توان به وزنشون بالاست.
                    همون باطری های موبایل میشه.فکر کنم اگه چندتا از این باطریها رو باهم موازی ببندین بتونه جریان دهی مناسبی واسه گرم گردن یه سیم داشته باشه.وزن خاصی هم نداره
                    بابت شارژ کردنشون هم که خیالتون راحت هست که مدار جانبی دیگه ای غیر از شارژر موبایل(که معمولا اونهایی که زیاد بیرون از خونه هستن همراه خودشون میبرن) نمیخواد.

دیدگاه

با سلام--با توجه به اینکه در کانادا هستید تهیه این نوع سیمی که خواهم کفت برای شما مشکلی ندارد .یک نوع سیم هست به نام heat tracing ,or Self-Regulating Heating Cables یاthermocableکه کار ان این هست:یک سیم 2 رشته هست که هنگامی که ولتاژ 2 سر ان بدهید دمای ثابتی (بسته به نوع ان 40 درجه-60درجه....)تولید میکند و دما را ثابت نگه میدارد.واگر انرا از طولش به اندازه مورد نظرتان ببرید nدمایی که تولید میکند تغییر نمیکند.
                      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
                        با سلام--با توجه به اینکه در کانادا هستید تهیه این نوع سیمی که خواهم کفت برای شما مشکلی ندارد .یک نوع سیم هست به نام heat tracing ,or Self-Regulating Heating Cables یاthermocableکه کار ان این هست:یک سیم 2 رشته هست که هنگامی که ولتاژ 2 سر ان بدهید دمای ثابتی (بسته به نوع ان 40 درجه-60درجه....)تولید میکند و دما را ثابت نگه میدارد.واگر انرا از طولش به اندازه مورد نظرتان ببرید nدمایی که تولید میکند تغییر نمیکند.
                        چجوری کار میکنه؟ PTC هستش؟ راستی مشکل اون فایل اگه برطرف نشده با WINHEX میتونی به طورت سکتور به سکتور روی دایرکتوری ها و فایل ها تغیراتی رو انجام بدی

دیدگاه

با سلام--از یک پلیمر که مقداری کربن به ان اضافه شده تشکیل شده .این ماده را بین دو رشته سیم مسی موازی قرار داده و مجموعه را عایق میکنند.با اعمال ولتاژ به دو سر سیم پلیمر که حالا نقش مقاومت را بازی میکند گرم میشود و با افزایش دما جریان کم میشود و در نهایت دما ثابت میماند.از ان در صنعت نفت و گاز استفاده فراوان میشود جهت گرم نگه داشتن خطوط نفت و یا گاز در فصول سرد سال.چون اگر نفت در لوله جریان نداشته باشد (مواقع شات دان) مثل قیر سفت شده و هنگام راه اندازی به پمپها اسیب میرسد ویا در گازها که مسیر سوخت توربین میباشد دمای گاز باید کمتر از حد معینی نباشد در غیر اینصورت توربین به کار نمی افتد.نوع صنعتی این سیم ها دارای عایق الکتریکی و حفاظ مکانیکی جهت استحکام میباشد. و ntc, ptc با ان فرق دارد. جهت اشنایی بیشتر میتوانید نام انها را در گوگل سرچ نمایید.
                          در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

واقعا ممنونم دوست عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X