اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش و روشن شدن چراغ اتاق با ورود و خروج افراد ....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خاموش و روشن شدن چراغ اتاق با ورود و خروج افراد ....

نوشته اصلی توسط بهازین Germany
    سلام دوستان
    امیدوارم تا اینجا که اومدید ادامش هم بدید تا کار واقعا به نتیجه برسه.من درسته که تو بحث ها شرکت نکردم(البته واقعآ وقت کم میارم ) ولی همیشه پیگیرش بودم :agree:.
    اینم شاهدش
    [glow=red,2,300]موفق و خرسند باشید[/glow]
    آره منم شاهدم ... همیشه می دیدم ایشون اون بالا اسمشون بود .... اخه برام سوال بود این اسم مال دختره یا پسر ؟ (ببخشیدا ... واقعا نمی دونم )

ممنونم و هر کار جدیدی انجام دادم حتما اینجا می زارم ... اگر چه من چه کار جدیدی می خوام انجام بدم بدون بچه های اینجا ؟ :eek:

نوشته اصلی توسط hamed_online62
    :job: :nice:
    راستی داداش حامد ... من برنامتونو چک کردم ... اما جواب نداد .. یعنی هر کدوم از سوییچ ها اول صفر بشه چراغمون روشن می شه .....
    عجب چیزی شدها ... شر شده ... اصلا هیچ کدوم جواب نمیده ... این دیگه چیه ...
    لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
    اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

سلام

راستش من این مدار و برنامه رو توی پروتئوس شبیه سازی کردم اما ....:
      ببینید : بعد از یه مدت دیگه مدار جواب نمی ده ! نمی دونم چرا؟
      اولا پروتئوس به خوبی روی AVR ها جواب نمی ده . فقط روی 8051 یک کم خوب جواب می ده.
      دوما پروتئوس تاخیر ها را خوب شبیه سازی نمی کنه. واسه همین هم قاطی می کنه.

اصلا همین که می گی یک مدت کار می کنه و بعد دیگه کار نمی کنه , خودش یک جور اثبات خوب کار نکردن پرو تئوسه ...

بعدش ، اگه دو نفر وارد بشن .... اون وقت یه بار روشن می شه و یه بار خاموش ..... و حتی بعضی مواقع .... وقتی ورود دو نفر ثبت می شه دیگه با خروج اول .... برق خاموش می شه .... (ورود و خروج رو با سوئیچ ها شبیه سازی کردم )
      یک نگاهی به برنامه بنداز. وقتی که مثلا سنسور اول صفر شد و برنامه وارد حلقه while و wedt شد , تا قبل از صفر شدن سنسور دوم هر چقدر سنسور اول صفر و یک بشه هیچ اتفاقی نمی افته . پس باید هر نفر قشنگ بیاد و از هر دو تا سنسور عبور کنه , بعد دو ثانیه تاخیر و بعد نفر بعد بیاد رد بشه.
      شما اون موقعی که داشتی شبیه سازی می کردی روی نفر دوم که می خواستی سنسور ها را بزنی احتمالا برنامه داشته اون 2 ثانیه تاخیر را سپری می کرده و تعداد افراد را 2 نفر حساب نکرده و برای همینم در خروج اول خروجی را خاموش کرده.

یک بار دیگه بگم. پروتئوس تاخیر ها را خوب شبیه سازی نمی کنه. کلاک AVR از کریستال گرفته می شه و کلاک پروتئوس از CPU. البته اشتباه فکر نکن . توی شبیه سازی کامپیوتری تاخیر ها بیشتر از مقدار واقعی طول می کشه.

یه چیز دیگه هم هست لامپ در حالت اول روشنه
      یک نگاه به شماتیک بنداز. من از ترانزیستور PNP استفاده کردم که با صفر فعال می شه و با یک خاموش می شه. توی خط دوازدهم برنامه هم نوشتم Set Out_pin که در حالت اول ترانزیستور خاموش باشه.

پس اشکال از برنامه نیست . شما اگه دوست داری از ترانزیستور npn استفاده کنی , توی برنامه سه جا هست که باید جای Set و Reset را با هم عوض کنی. یکی همین , 2 تا هم در آخر برنامه...

در ضمن باید از رله 5 ولت استفاده کنی.

راستی استادم بهم گفته ... فقط شبیه سازی رو انجام بده من بهت 19 یا 20 می دم
      شما جای شبیه سازی کامپوتری , مدار را روی برد بورد با کلید فشاری ( پوش باتوم ) و برای خروجی LED شبیه سازی کن. این جور فکر کنم جالب تر باشه .

چون همه پروتئوس ها هم روی AVR جواب نمی ده . این ورژنی هم که شما دارید احتمالا خیلی جدیده. از من که اصلا روی AVR جواب نمی ده.

راستی قدر این استاد را بدون. من برای پروزه پایان ترم خودم با همین بسکام پارسال نزدیک 1500 خط برنامه نوشتم. سخت افزارم هم نزدیک به 100 تا المان داشت. طراحی PCB و مدار چاپی و این ها را هم باید انجام می دادم. رساله اش هم حدود 100 صفحه بدون ضمیمه بود. تازه استادمون کلی سوال پیچم کرده... البته با اون پروژه تا حالا 3 نفر فارغ التحصیل شده اند .

به هر حال موفق باشی
      از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
      گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

سلام
        داداش ایمان مگه خودتون نگفتید مدارات فرکانس بالا رو هیچ وقت رو برد برد نبندم .... پس حالا چرا ...؟ :surprised:

داداش من این مدار و برنامه رو روی برد برد هم امتحان کردم باز هم همونطوری هست که توی پروتئوس بود :sad:
        ممنونم

دیدگاه

سلام

اولا من نگفتم کار نمی کنه ,گفتم خوب کار نمی کنه. شما روی برد بورد ببند , مشکلی از اون لحاظ نیست. تازه 1 مگ که چیزی نیست. منظورم بیشتر مدارهای مخابراتی بود. در ضمن در این جا میکرو داخل خودش داره با فرکانس بالا کار می کنه. روی پایه هاش که اصلا فرکانسی نیست. 2 تا کلید که فرکانس نداره .

توی پروگرامر اطلاعات روی پایه های برد بورد با فرکانس بالا رد و بدل می شد.

یک بار دیگه هم می گم. من نگفتم هیچ وقت کار نمی کنه , گفتم خوب کار نمی کنه.

آقای آقا مصطفی , میشه دقیق بگی مشکل چیه ؟ کجا اشکال داره؟ خودت برنامه را خوندی؟ به نظر خودت کجاش اشتباهه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman.abtahi
            سلام

اولا من نگفتم کار نمی کنه ,گفتم خوب کار نمی کنه. شما روی برد بورد ببند , مشکلی از اون لحاظ نیست. تازه 1 مگ که چیزی نیست. منظورم بیشتر مدارهای مخابراتی بود. در ضمن در این جا میکرو داخل خودش داره با فرکانس بالا کار می کنه. روی پایه هاش که اصلا فرکانسی نیست. 2 تا کلید که فرکانس نداره .

توی پروگرامر اطلاعات روی پایه های برد بورد با فرکانس بالا رد و بدل می شد.

یک بار دیگه هم می گم. من نگفتم هیچ وقت کار نمی کنه , گفتم خوب کار نمی کنه.

آقای آقا مصطفی , میشه دقیق بگی مشکل چیه ؟ کجا اشکال داره؟ خودت برنامه را خوندی؟ به نظر خودت کجاش اشتباهه ؟

سلام
            ای بابا .... داداش مثل اینکه ناراحت شدید ! من که چیزی نگفتم .... :cry:
            اصلا هم منظور بدی نداشتم فقط خواستم بگم جواب مورد نظرم رو نگرفتم ... من که گفتم شرمنده ی شما هستم .... :sad:

ببیندی من تاحالا با while -wend برنامه نویسی نرکدم و نمی دونم چطوریه ... پس نمی تونم نظر بدم
            بزارید من یه بار دیگه مدار رو تست کنم تا دقیق براتون توضیح بدم مشکل چی هست .... توی همین پست می نویسم (این پست رو ویرایش خواهم کرد)

خوب سلام دوباره من اومدم تا بگم مشکل اون برنامه ای که داداش ایمان نوشته بود چیه(البته مشکل خاصی نیست ....)
            ببینید : من کد 01 - 00 - 10 رو برای ورود مثلا وارد می کنم => LED روشن می شه
            بعد کد 10-00-01 رو برای خروج وارد می کنم => LED خاموش می شه
            حتی اگه دوبار کد ورود رو وارد کنم باید حتما دوبار کد خروج رو وارد کنم تا LED خاموش بشه (یعنی باید هر دونفری که وارد شدن خارج بشن)
            خوب تا اینجا درست کار می کنه ... ولی ...
            ولی اگه LED ما خاموش شد ... من اگه دوباره کد خروج رو وارد کنم LED روشن می شه ....
            و این بار کد ورود می شه کد خروج و همین طور برعکس کد خروج می شه کد ورود.
            درسته حق با شماست که اگه یه نفر وارد شد حتما هم باید یه نفر خارج بشه .... ولی دفعه ی اول که لامپ خاموشه و ما روشن می کنیم .... می تونیم با کد خروج روشنش بکینم ...
            در کل ... برنامه نویسیتون حرف نداره .... و زیاد این چیزی که گفتم عیب به حساب نمی آد ... راستش الآن که خودم فکر می کنم خوب منطقی هست .... و هیچ مشکلی نیست ... ممنونم ... داداش گلم ... و خیلی شرمندم کردید که اینهمه زحمت برام کشیدید.
            امیدوارم همه ی دعاهاتون مستجاب بشه .....
            و همین طور همه دعاهای همه داداشایی که کمکم کردند .... مثل آقا حامد ... البته هر دوتا آقا حامد ...
            یاعلی
            .

دیدگاه

سلام

while و wend یعنی یک حلقه که تا زمانی که شرط جلوی while برقراره و درسته توی همین حلقه می مونه و وقتی شرط نقض شد از حلقه خارج می شه و به دستور بعد از wend می پره.

While Sensor_2 = 1 یعنی تا زمانی که سنسور 2 یک است توی حلقه بمان و وقتی صفر شد به دستور بعد از wend بپر و مثلا تعداد افراد را یکی زیاد کن .

در ضمن من از این حرف ها ناراحت نمی شم. اصلا مگه شما چی گفتی که من بخوام ناراحت بشم ؟

والا یک بار دیگه هم برنامه را نگاه کردم. به نظر خودم اشکالی نداره. حالا باز هم اگه شما بگید چه ایرادی داره , می شه فهمید مشکل از کجاست .

دیدگاه

منم برنامه ایمان رو نگاه کردم. خیلی درسته خیلی.
                اشکالی نداشت توش!!

اینقدر هم تو شبیه سازی نچرخ . یه کم هم مزه کار عملی رو بچش

دیدگاه

سلام مجدد...
                  خوب داداش ایمان من که گفتم اینی که من گفتم مشکلی نیست ... برنامه کامله کامله ... مشکل از من بود .... دمتون گرم ... خوشحالم که ناراحت نشدید.

داداش حامد من این مدار رو روی برد برد بستم دیگه .... یعنی این عملی نیست؟ :biggrin:

راستی از داداش بهازین Germany هم که همیشه به این موضوع سر می زدند و الآن هم اون بالا اسمشون رو می بینم تشکر می کنم ... :nice:

یاحق

دیدگاه

سلام

می دونی مشکل کجاست؟ وقتی M صفر باشه و شما کد خروج را بزنی یک عدد از M کم می کنه و M=255 می شه. برای همین هم هست که خروجی فعال می شه.

البته این تقصیر من نیست. من فکرش را نمی کردم که شما می خواهی کسانی که توی اتاق حضور ندارند را هم از اتاق بیرون کنی.

آخه وقتی کسی نیست چه جوری می خواد کد خروج فعال بشه ؟ اصلا من مرده اون شبیه سازیتم.

حالا به هر حال این خط را بالای ( قبل ) اون دو تا دستور IF آخر اضافه کن تا مشکل حل بشه.

If M = 255 Then M=0

می تونی هم بعد از دستور Decr M قرار بدی. فرقی نداره.

انشاءالله دیگه برنامه مشکلی نداشته باشه .

بعد اگه کار کرد به استادتون بگو با این دستگاه اگه ارواح هم به اتاق رفت و آمد کنند , چراغ خاموش و روشن می شه...

دیدگاه

eeeeee

چرا همه از هم خداحافظی کردید ؟

برگردید , مشکل حل شد .

ماشالا توی این تاپیک نمی ذارید آدم 2 دقیقه وقت داشته باشه چیز بنویسه. می ری و بر می گردی می بینی 7-8 تا پست جدید دادید ...

دیدگاه

سلام

می دونی مشکل کجاست؟ وقتی M صفر باشه و شما کد خروج را بزنی یک عدد از M کم می کنه و M=255 می شه. برای همین هم هست که خروجی فعال می شه.

البته این تقصیر من نیست. من فکرش را نمی کردم که شما می خواهی کسانی که توی اتاق حضور ندارند را هم از اتاق بیرون کنی.

آخه وقتی کسی نیست چه جوری می خواد کد خروج فعال بشه ؟ اصلا من مرده اون شبیه سازیتم.

حالا به هر حال این خط را بالای ( قبل ) اون دو تا دستور IF آخر اضافه کن تا مشکل حل بشه.

If M = 255 Then M=0

می تونی هم بعد از دستور Decr M قرار بدی. فرقی نداره.

انشاءالله دیگه برنامه مشکلی نداشته باشه .

بعد اگه کار کرد به استادتون بگو با این دستگاه اگه ارواح هم به اتاق رفت و آمد کنند , چراغ خاموش و روشن می شه...
                        ممنونم داداش .....

از این به بعد اگه شبیه سازی یا برنامه مرنامه ای خواستید من در خدمتما .... همه رو با سوالام کچل می کنم .. مگه نه !
                        از بس سوال می کنم نگاه کنید ... همه جا پر از سوالامه :agree:

اههههههههههههه چقدر من سوال پرسیدما .... فکر کنم داره سوال خون ام می ره بالا ...... :agree:
                        فکرم درد گرفت این همه سوال پرسیدم
                        برم بخوابم ..... بعد این همه سوال :biggrin:

اه یه مشکلی توی این برنامه هست ... خوب اگه 255 نفر وارد اتاق بشن اون وقت که لامپ خاموش می شه ... وای وای وای ..... اون وقت معلوم نیست چقدر دست و پا شکسته از اون اتاق بیان بیرون (شوخی کردما .. یه وقت نری برای حل این مشکل دنبال یه راه حل بگردی )

دیدگاه

عجب اتاقیه اون اتاق.
                          یهو متغیر رو Long تعریف کن و خلاص :mrgreen:

دیدگاه

آقا مصطفی آخرش چی شد ؟ جواب ازش گرفتی ؟

دیدگاه

آقا مصطفی آخرش چی شد ؟ جواب ازش گرفتی ؟
                              سلام
                              جواب ؟ با کلید های فشاری جواب گرفتم .. اما با مادون قرمز نه !
                              شاید مداراش مشکل داره .. و شاید باید از مدارات خاصی استفاده کنم
                              ممنونم داداش که به فکرمی :redface:

دیدگاه

خب . برای مدار مادون قرمز لینک های زیادی تو سایت هست. ولی در کل برای فرستنده یه LED مادون قرمز لازم داری که با فرکانس 40 کیلوهرتز روشن وخاموش بشه. اون طرف هم گیرنده می گیره و با یه مدار ساده انتگرال گیر اون رو DC می کنی و به یه Opamp می دی و خروجیش به میکرو .
                                البته از پک های آماده هم می تونی استفاده کنی.

یه سر به لینک های مربوط بزن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X