اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ولتاژ تغذیه چشم دزدگیر
Collapse
X
-
پاسخ : ولتاژ تغذیه چشم دزدگیر
نوشته اصلی توسط هارونیسلام.اکثرا 12 ولتی هستند ولی نوع 220 ولتی هم دارند.دوتا پایه normally close داره که هنگام تحریک شدن از هم قطع میشن
اینکه من دیدم normal open هست .وقتی که چیزی سنس میکنه بسته میشه .این 2 تا پایه چطوری به میکرو متصل میشه ؟؟یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط پژمان اکبرییه رله داخلش هست اکثرا که توی همون مدار وصل شده
تغذیه کنتاکت رو از مدار جدا کن و مثل یه کلید یا شصتی تو میکرو ازش استفاده کن
من یه دزگیر خنده دار قبلا با همین روش درست کردم
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط پژمان اکبریمن چند مدلشو دیدم داره
اون قسمتی که وقتی pir فعال شد برقدار میشه احتمالا یه رله 12 ولت یا یه چیزی تو همین مایه هست
داخلشو باز کن ببین
این چشم ها 4 تا پایه داره.
2 تا تغذیه
2تای دیگه مثل رله یا کلید عمل میکنه .وقتی که چشم چیزی رو سنس میکنه این 2 تا بهم متصل میشه .پس باید پایه میکرو رو به این پایه بدم ؟؟
شما به میکرو متصل کردی؟؟
پتاسیومترهم داشت که حساستشو کمو زیاد کنی؟؟یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
دیدگاه
-
بابا تو دیروز با من چت میکردی فکر کردم منظورت خود سنسور هستش !
می تونی 2 تا سیم تغذیه رو وصل کنی بعد هم یکی از سیم های normal open به 5 ولت یا منفی بدی و یکی دیگه رو هم به میکرو اونوقت با توجه به 5 ولت یا منفی دادن به پایه normal open کد نویسی می کنی !میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط کیانبابا تو دیروز با من چت میکردی فکر کردم منظورت خود سنسور هستش !
می تونی 2 تا سیم تغذیه رو وصل کنی بعد هم یکی از سیم های normal open به 5 ولت یا منفی بدی و یکی دیگه رو هم به میکرو اونوقت با توجه به 5 ولت یا منفی دادن به پایه normal open کد نویسی می کنی !
بابای دیشب بهت گفتم ما بهش میگیم سنسور pir ولی تو بازار بهش میگن چشم دزدگیر. :whistling
اقا مرسی و بریم سراغ بحث :read: :read:
تغذیه چشم که 12 ولت هست که در این زمینه بحثی نیست .
میمونه قسمت همون N.O
این قسمت 2 تا پایه داره که وقتی چیزی رو سنس میکنه این 2 پایه قطع میشه .ولی در حالت عادی که چیزی رو نمیگیره ،،این 2 پایه بهم وصله .
پس بیام یه 5ولت بدم به این پایه و از اون پایه بدم به میکرو ؟؟
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
دیدگاه
-
اینکه من دیدم normal open هست .وقتی که چیزی سنس میکنه بسته میشه
میمونه قسمت همون N.O
این قسمت 2 تا پایه داره که وقتی چیزی رو سنس میکنه این 2 پایه قطع میشه .ولی در حالت عادی که چیزی رو نمیگیره ،،این 2 پایه بهم وصله .امروز نه آغاز و نه انجام جهان است ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنر گام زمان است
دیدگاه
دیدگاه