اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

سلام بچه ها ما قصد داریم به کمک هم اینجا از این ساعتهای دیجیتالی درست کنیم
    کسانی که تجربه ای دارن لطفا به ما بپیوندند و ما رو کمک کنند

این هم نمونه ساعت
    ساعتهایی که توی طبقه ی دوم هستش
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

پاسخ : ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

منم دوست دارم یاد بگیرم.منتظزیم
    **** k i n j ****

دیدگاه

سلام

خوب ساعت رو با میکرو بسازید و LED ها رو هم با ماسفت سوئیچ کنید چندتا آیسی لچ هم نیازتون میشه
      در کل چیز سختی نیست فقط به جای سون سگمنت کوچیک باید روی LED پیاده کنید که اون هم همونطور که گفتم یه ماسفت نیاز داره
      من هم هستم ، مدار ساعتش زیاده با DS1307 ، فقط میمونه تابلو LED که می تونید روی PCB بزنید یعنی کلا طرحتون روی PCB باشه و LED ها رو لحیم کنید و برید جلو
      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

یاااااااااااا الله سلام علیکم
        خوشحالم که تاپیکو زدید من حاظرم فقط ببینیم ایا کس دیگه هم مایل هست؟
        دوستان خواهشا بپیوندید و نظر بدید ادم دلگرم شه از اساتید ارجمندم خواهشمندیم یاری رسانن تا شروع کنم
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
          یاااااااااااا الله سلام علیکم
          خوشحالم که تاپیکو زدید من حاظرم فقط ببینیم ایا کس دیگه هم مایل هست؟
          دوستان خواهشا بپیوندید و نظر بدید ادم دلگرم شه از اساتید ارجمندم خواهشمندیم یاری رسانن تا شروع کنم
          من میخام فردا برم دنبال بردی که ال ای دی ها روش قرار میگیره
          به نظر خودم از جنس پلکسی بزنم خیلی خوبه
          ولی میشه از جنس چوب هم ساختش
          ولی من پلکسی میزنم
          حالا کسایی که تجربه دارن مثل اقای r_el بهمون بگن چه اندازه ای بزنیم خشگل تره . مثل عکسی که گذاشتید چه اندازه ای هستش .
          راستی در مورد ال ای دی هاش
          باید از چه مدلی باشه
          به نظر من از همین ال ای دی های

http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=31_43_115&products_id=1 245
          هم باشه خوبه
          حالا باز ه مبه نظر اساتید احترام خواهیم گذاشت
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

من کوچیک همه دوستان احسان هستم
            چند نکته اولا pcb بزن پلکسی چیه حتی گرون تر از pcb هم درمیاد قطعی داره led ها سفت نستن و ...
            فاصلا لد هارواز هم 1بگیر
            نوع لد هارو اوال یا همون پیکسلی یا بیضی انتخاب کن و اونارو بصورت عرضی بذار یعنی طرف پهنش بالا و پایین باشه
            اند همه رو بهم وصل کن
            فعلا نیازی به لچ نیست ما میخوایم یه مدار ساده درست کنیم جواب بگیرید همونم میشه تولید کرد در ابعاد ککوچیک اصلا نیازی به لچ نیست و هم نورشون خوب میشه و هم کم مصرف تره
            در ادامه با لچ و uln رو هم توضیح میدم
            اند هر سگمنتو جدا بیار با به ترک بیرون و 7تا کاتدa.b.c.d.e.f,g داریم که aبهa وbبهbوالاخر رو بهم وصل میکنی و 7تا دونه ترک میدی بیرون
            میخوایم اند مشترک باشه
            خودم اصلا شماتیکشو میذارم فقط یکی زحمت pcbش رو بکشه کسی کمک میکنه تا منم رو برنامه کار کنم؟
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
              من کوچیک همه دوستان احسان هستم
              چند نکته اولا pcb بزن پلکسی چیه حتی گرون تر از pcb هم درمیاد قطعی داره led ها سفت نستن و ...
              فاصلا لد هارواز هم 1بگیر
              نوع لد هارو اوال یا همون پیکسلی یا بیضی انتخاب کن و اونارو بصورت عرضی بذار یعنی طرف پهنش بالا و پایین باشه
              اند همه رو بهم وصل کن
              فعلا نیازی به لچ نیست ما میخوایم یه مدار ساده درست کنیم جواب بگیرید همونم میشه تولید کرد در ابعاد ککوچیک اصلا نیازی به لچ نیست و هم نورشون خوب میشه و هم کم مصرف تره
              در ادامه با لچ و uln رو هم توضیح میدم
              اند هر سگمنتو جدا بیار با به ترک بیرون و 7تا کاتدa.b.c.d.e.f,g داریم که aبهa وbبهbوالاخر رو بهم وصل میکنی و 7تا دونه ترک میدی بیرون
              میخوایم اند مشترک باشه
              خودم اصلا شماتیکشو میذارم فقط یکی زحمت pcbش رو بکشه کسی کمک میکنه تا منم رو برنامه کار کنم؟
              داداش احسان سلام
              ما میخاهیم مثل همونایی که توی قفسه ها گذاشتی بسازیم به همون اندازه
              حالا اگه پی سی بیش هست بزارید
              خودتون روی چی زدین اون تابلو رو
              ازتون ممنونیم
              یا علی
              هر کی میتونه پی سی بیشو بزنه بسم الله
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام

شما اندازه رو بفرمایید من PCB رو میزنم
                البته یکم کار میبره چون باید LED ها رو خودتون دستی بچینید
                اگر خواستید من طرح کلی رو بدم شما هر کدوم نفری 50 تا LED بچسبونید !!!!
                http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

آقای باغبانزاده خوب داری محصولات و ایده های بچه ها رو کپی میزنی برا مغازت ها

دیدگاه

سلام راست تمیگه دوستمون زمان میبره اما طوری نیست باید یاد بگیرید بدرد میخوره نکته:شما یه سکمنتو درست کن و 4تا کپی بزن بذار بغلش که رمان نبره
                    ابعاد 25*70هست و اگر تو سایت ملاحظه فرموده باشین از 15*40هست تا بالا(25*70--5*50*100--1.5متر *4متر 1.5متر که اگه خواستید عکساشو میذارم البته سایزای کوچکتر و بزرگتر هم میشه ساخت ما فعلا اینارو ساختیم
                    بگذریم فعلا برنامه رو با رفرشی اغاز میکنیم فقط یگی از دوستان یه سخت افزار بذاره تا رو همون برنامه بر شروع کنیم چون بخوایم رو برنامه جلو بریم با pcd باید صبر کنیم تا برنامه و اموزش تموم بشه ولی pcb رو بزنید تا چاپ و منتاژبشه برنامه رو به یه جایی میرسونیم راستش من خودم فرصت ندارم و شدیدا مشغله کاری دارم واسه همین سخت افزارو واگذار کردم به دوستان
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

25*70 , 50*100 , 1.5*4 متر اعداد اشتباه خورده
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام خدمت همه ی دوستان من که توی این تاپیک عکسی ندیدم چندتا سوال داشتم شما می خواهید از این ساعت های حرم امام رضا رو بسازید یا اینکه با led شکل 7segment رو دربیارید یا اینکه مثل تابلوی روان ؟
                        من هم هستم اساسی به محض اینکه جواب بدید شروع به ساخت می کنم
                        فکر کنم تاپیک جالبی بشه :job: با این صفحات پلی کربنات هم خوب میشه این چیز ها رو درست کرد البته یه چندتا سوال دارم توی حرم امام رضا اگه توجه کرده باشید می بینید led ها رو صفحه ی پلکسی سوار شدن و شکل ساعت انالوگ چیده شدن منظورم عقربه ای خوب فکر می کنم وصل کردن led توی این روش پشت فلکسی روی فیبر سوار شده شاید هم اون صفحه پلکسی نباشه همون فیبر مسی باشه که اینطرفش رو رنگ مشی زدن نظر شما چیه ؟
                        قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
                          سلام خدمت همه ی دوستان من که توی این تاپیک عکسی ندیدم چندتا سوال داشتم شما می خواهید از این ساعت های حرم امام رضا رو بسازید یا اینکه با led شکل 7segment رو دربیارید یا اینکه مثل تابلوی روان ؟
                          من هم هستم اساسی به محض اینکه جواب بدید شروع به ساخت می کنم
                          فکر کنم تاپیک جالبی بشه :job: با این صفحات پلی کربنات هم خوب میشه این چیز ها رو درست کرد البته یه چندتا سوال دارم توی حرم امام رضا اگه توجه کرده باشید می بینید led ها رو صفحه ی پلکسی سوار شدن و شکل ساعت انالوگ چیده شدن منظورم عقربه ای خوب فکر می کنم وصل کردن led توی این روش پشت فلکسی روی فیبر سوار شده شاید هم اون صفحه پلکسی نباشه همون فیبر مسی باشه که اینطرفش رو رنگ مشی زدن نظر شما چیه ؟
                          ما میخواهیم با ال ای دی شکل سون سگمن در بیاریم
                          ساعت حرم امام رضا هم فیبر مسی هستش که رنگ شده
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط damola
                            آقای باغبانزاده خوب داری محصولات و ایده های بچه ها رو کپی میزنی برا مغازت ها
                            به نظرتون کار بدیه!!!
                            خب اینجاها کسی از این کارا نمیکنه مجبورم من کپی کنم
                            از همه ی عزیزانی که با ما شروع به ساخت میکنند ممنونیم.
                            ولی باز هم یکی از دوستای من یه کار جالب کرده فردا بهش میگم بیاد اینجا طرحشو بزاره
                            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام این بردا که در تصویر میبینید تمامافیبر مسی هست و ما چیزی به اسم پلسی و .. کار نمیکنیم
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X