چین هم یک جنسی تولید میکنه که واسش سود بده نه ضرر اگه قرار باشه 60 هزار ساعت کار بده که چین یک هفته ای ورشکست میشه میره پی کارش .حالا که اونا چینی بازی در میارند ما هم ایرانی بازی در میاریم خوبه .دیگه چی اونا هم فکر آنده رو میکنند دیگه مثل قدیم نیست که یک جنس تولید کنه تا 10 سال مثل بنز کار کنه که
تائید میشه ، اگه قراره شرکتی روی پای بمونه باید یک همچین مسائلی رو رعایت کنه!
با سلام آقا کار ما اشتباه انجام دادیم جواب داده از ما گفتن بود .اطمینان که شما دادی گفتی اشتباهه انجام نده شما .بچرخ تا بچرخیم من تجربم رو در اختیار دوستان دیگه قرار دادم جسارت نشه. اگه منو وشما 10سال یا5ساله کار الکترونیکیم دلیل بر اون نیست که بخواهیم از خود تعریف کنیم یا همدیگرو بکوبیم هدف راهنمایی دوستانه دیگه انجام دادنش پای خودشه
با سلام آقا کار ما اشتباه انجام دادیم جواب داده از ما گفتن بود .اطمینان که شما دادی گفتی اشتباهه انجام نده شما .بچرخ تا بچرخیم من تجربم رو در اختیار دوستان دیگه قرار دادم جسارت نشه. اگه منو وشما 10سال یا5ساله کار الکترونیکیم دلیل بر اون نیست که بخواهیم از خود تعریف کنیم یا همدیگرو بکوبیم هدف راهنمایی دوستانه دیگه انجام دادنش پای خودشه
در هر صورت ممنون من هم بیخودی نظر نمیدم و یه مدارمو با طریق ال ای دی که گفتید میبندم امید است کار مفیدی باشد
با تشـــکر نتیجه رو خواهم گفت
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
به نظر من همون سه تا سه تا سری کنید و یه مقاومت بزنید از همه روش ها بهتره
با چه ولتاژی ؟
نوشته اصلی توسط reza_el68
سلام قبوله آقا مجتبی حرف شما ولی 4تا4تا سری بایک مقاومت1اهم انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد ...
با چه ولتاژی ؛ آیا رگوله شدست؟
مشکل ولتاژ نیست مشکل جریان ونوسانی که این led ها بسیار بهش حساسند .شما این روشی که من گفتم رو انجام بده نوری خیره کننده از led می گیری که کل قانونهای ولتاژوجریان زیر سوال میره .جنس چینی همینه دیگه قانون مانون سرش نمیشه باید بهش رکب زد یا به قول معروف کلک رشتی (تجربه پدر علم است )
هیچ قانونی زیر سوال نمیره ؛ قانون اهم کار خودشو میکنه !!! :angry:
(در عمل باید تئوری رو یادگرفت :nerd
چین هم یک جنسی تولید میکنه که واسش سود بده نه ضرر اگه قرار باشه 60 هزار ساعت کار بده که چین یک هفته ای ورشکست میشه میره پی کارش .حالا که اونا چینی بازی در میارند ما هم ایرانی بازی در میاریم خوبه .دیگه چی اونا هم فکر آنده رو میکنند دیگه مثل قدیم نیست که یک جنس تولید کنه تا 10 سال مثل بنز کار کنه که
آخه بازار جنسای چینی که تمام دنیا میشه ؛ بالاخره اونقدر هست که شرکتشون نخوابه و بر عکس ؛ اگه کیفیت جنسشون پایین باشه ، توی رقابت با تولید کنندگان دیگه کم میارن و اونوقت خوب ضرر میکنن ؛
مسئله اینه که ؛ چون تولیدکنندگان چینی برادر خونده های ایران هستن و توی ایران هم ، به اون صورت ، رقیبی ندارن ، "کیفیت" توی اولویت کاریشون نیست!
در هر حال ؛ بازار تابلوی LED رقیب زیاد داره ؛ اگه میخواهید همه ، "شما" رو پیشنهاد کنن ، نباید کار مشکوک و نامطمئن ، دست مردم بدید! چون بعد از یه مدت ، دیگه اعتبارتون خدشه دار میشه و باید از این کار ، کناره بگیرید!
تجربه کردن "خدشه به اعتبار" رو هم پیشنهاد نمیکنم ؛ بد تجربه ای هستش !!!
هیچ قانونی زیر سوال نمیره ؛ قانون اهم کار خودشو میکنه !!! :angry:
(در عمل باید تئوری رو یادگرفت :nerd
آخه بازار جنسای چینی که تمام دنیا میشه ؛ بالاخره اونقدر هست که شرکتشون نخوابه و بر عکس ؛ اگه کیفیت جنسشون پایین باشه ، توی رقابت با تولید کنندگان دیگه کم میارن و اونوقت خوب ضرر میکنن ؛
مسئله اینه که ؛ چون تولیدکنندگان چینی برادر خونده های ایران هستن و توی ایران هم ، به اون صورت ، رقیبی ندارن ، "کیفیت" توی اولویت کاریشون نیست!
در هر حال ؛ بازار تابلوی LED رقیب زیاد داره ؛ اگه میخواهید همه ، "شما" رو پیشنهاد کنن ، نباید کار مشکوک و نامطمئن ، دست مردم بدید! چون بعد از یه مدت ، دیگه اعتبارتون خدشه دار میشه و باید از این کار ، کناره بگیرید!
تجربه کردن "خدشه به اعتبار" رو هم پیشنهاد نمیکنم ؛ بد تجربه ای هستش !!!
سلام خدمت داداش گلم آقا مهدی اصطلاحاتی رو که من گفتم قانون اهم یا تجربه پدر علم هست اینا مثاله شما جدی نگیر .در مورد تولید کنندگان چینی وخدشه وارد شده به کار ما باید بگم وارد کننده های ما چند درجه سه و4 وارد بازار میکنند یادم هستش اخبار 20:30 دوسال پیش یک گزارش از چین گرفته بود که تجار ایران رو نشون میداد که یکی از تجار گفت :تمام ایرانی ها جنس درجه 3و4 وارد ایران می کنند.الان توی مشهد به چشم خودم دیدم led رو دونه 1تومن میخرن وارد ایران میکنند که بهشون میگن چتر باز بعدش داخل خیابون سعدی بسته بندی میشه دونه ای 75 تومن حالا شما بگو به اعتبار کی خدشه وارد میشه من یا وارد کننده یا تولید کننده .بازار بسته به عرضه وتقاضا میچرخه .وقتی تاجر ایرانی جنس بد میخواد تولید کننده چینی هم تولید میکنه دیگه قبول داری .این وسط شما بگو به اعتبار کی خدشه وارد میشه
سلام خدمت داداش گلم آقا مهدی اصطلاحاتی رو که من گفتم قانون اهم یا تجربه پدر علم هست اینا مثاله شما جدی نگیر .در مورد تولید کنندگان چینی وخدشه وارد شده به کار ما باید بگم وارد کننده های ما چند درجه سه و4 وارد بازار میکنند یادم هستش اخبار 20:30 دوسال پیش یک گزارش از چین گرفته بود که تجار ایران رو نشون میداد که یکی از تجار گفت :تمام ایرانی ها جنس درجه 3و4 وارد ایران می کنند.الان توی مشهد به چشم خودم دیدم led رو دونه 1تومن میخرن وارد ایران میکنند که بهشون میگن چتر باز بعدش داخل خیابون سعدی بسته بندی میشه دونه ای 75 تومن حالا شما بگو به اعتبار کی خدشه وارد میشه من یا وارد کننده یا تولید کننده .بازار بسته به عرضه وتقاضا میچرخه .وقتی تاجر ایرانی جنس بد میخواد تولید کننده چینی هم تولید میکنه دیگه قبول داری .این وسط شما بگو به اعتبار کی خدشه وارد میشه
کی ال ای دی رو یه تمن میخره
بابا دوست من میره چین جنس میاره میگه ال ای دی اونجا 30
40
45 هست
چهل درصد گمرک میخوره و بعد یه قیمتی هم روش میکشند و میفروشن دیگه
barannoor69@yahoo.com
40
45 هست
اگه 30یا 40 میخره چرا75 میفروشه با چهل درصد گمرک اون گفت ما هم باور کردیم
40
45 هست
اگه دوستت وارده کننده است بگو یک تعداد led جنس خوب واست بیاره چرا میایی اینجا تاپیک میذاری واسه کم نور شدن led باید چیکار کنم .بد میگم بگو بد میگی
دوستان من این تاپیک رو یه نگاهی انداختم و چون گرایشم بی ارتباط با طراحی مدار های مجتمع آنالوگ نیست چند تا نکته رو به نظرم اومد مطرح کنم ببینید به درد می خوره یا نه!
همه می دونیم که اساس ساختمان دیودها و اکثر قطعات الکترونیکی بر اساس P-N هست. توی قطعات غیر نوری به علت بند گپ مستقیم از سیلیکون و توی نوری ها به علت بندگپ غیر مستقیم از گالیم آرسناید و یا مواد مشابه استفاده می شه!
مشکل تغییر رنگ یا مشخصه، اکثر اوقات بواسطه تغییر در توزیع الکترون در پیوند و حرکت لایه ها به سمت هم هست که با گرم شدن قطعه انرژی لازم برای حرکت لایه ها به سمت هم فراهم می شه.
حالا صورت مسأله اینه که ما باید از گرم شدن مدار جلو گیری کنیم. (سرد شدن بیش از حد هم به شیوه ای دیگر روی پیوند ها تاثیر می گذاره) این مشکل رو آقای باغبانزاده در گرمای شدید کاشان و آران بیشتر از دوستان تهرانی لمس می کنند. مسأله رطوبت در مقیاس فرکانس صفر یا دی سی بیشتر خودش رو روی اتصالات و اکسید شدن ارتباطات نشون می ده و معمولا تاثیر چندانی روی خود ال ای دی نباید داشته باشه(البته این رو یقین ندارم)
می شه از یه سنسور دمای ساده استفاده کرد که با توجه به این که ظهر کاشان فوق العاده گرم است، درصورت بالا رفتن دما ولتاژ رو آورد پائین (نباید مدارش خیلی گرون در بیاد) و در این صورت نقطه کار رو طوری تنطیم کرد که جریان کمی بکشه! یا در صورتی که دما از حدی بالاتر رفت تابلو خاموش بشه(مطمئن باشید ساعت 12 ظهر کسی به تابلو ال ای دی نگاه نمی کنه!!) یا این که اگه تابلو توی قاب هست با استفاده از یک فن گرما رو تخلیه کرد. نکته دیگری هم که به ذهن من می رسه اینه که تابلو های ثابت و روان به علت دید بهتر مشکی رنگ هستندکه گرما رو خوب جذب می کنه! می شه به سطح پشت تابلو در اونجاهایی که اتصال نیست ورقه مس چسبوند(قیمت ورقه نیم میل مس یا آلومینیوم چنده رو نمی دونم و نمی دونم که این کار اقتصادی هست یا نه) و با استفاده از هیت سینک گرما رو کشید.
این ها ایده های من بود و چون تا حالا تابلو کار نکردم نمی دونم چقدر عملی هست.(البته سنسور دما رو روی تابلو های روان دیده ام!!) اما امیدوارم به درد دوستان خورده باشه.
این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره
دوستان من این تاپیک رو یه نگاهی انداختم و چون گرایشم بی ارتباط با طراحی مدار های مجتمع آنالوگ نیست چند تا نکته رو به نظرم اومد مطرح کنم ...
سلام دوست من ؛
مطلبی که فرمودید ( تاثیر دما در جریان کشی LED) کاملا درسته ولی با محاسبات درست ، این تغییرات دمایی اثرشون کم رنگ میشه و دیگه نیازی نیست که دنبال خنک کردن تابلو باشیم!
کم نور شدن LED که مشخصه دلیلش چیه ؟! عبور جریان بیش از حد از LED که باعث تغییراتی توی پیوند نیمه هادی اون میشه!
حالا این از کجا نشأت گرفته؟!!!
اولین چیزی که به نظر میرسه محاسبات غلط یا غیر محتاطانهآست!
با محاسبات پرت و پلا و کاملاً غلط کاری ندارم ( البته زیادن!!! )
توی محاسبات خیلیا ؛ دو مسئله مهم ، مورد غفلت قرار میگیره ؛
1- تغییرات ولتاژ برق شهر ، که گاهی به بیش از 20 درصد هم میرسه!!!
2- تغییرات دمایی و کاهش Vf در LED که مقدار زیادی نیست ولی در مواردی میتونه مشکل ایجاد کنه ؛ البته گرم شدن LED به خاطر عبور جریان بیش از حد هم ، مثل فیدبک مثبت عمل میکنه و باعث بیشتر شدن جریان LED میشه!
این دو مشکل با یه محاسبه ، که توش احتیاط در جریان دهی رعایت شده ، قابل حله!
آقای مشرقی من اکثر تابلوهام ، با جریان هفت میلی کار میکنند و گرم هم نمیشن مارک ال ای دی هم اچ جی اصل هست و
حالا میشه بگین چرا ال ای دی هایی که میسازیم بعد از یه سال کم نور میشن
خب نه اینکه مثل خیلی ها بی رنگ بشه
کم نور میشه و اون شادابی روز اولشو نداره oo: oo: oo: oo: oo:
ولی یه ال ای دی مارک اچ جی دی اس جی رو وشن کردم نزدیک چهار ماهه وای هنوز همون نور عالی خودشو داره
من این ال ای دی رو چهار ماه پیش فکر میکنم 130 تمن خریدم واقعا کم نور نشده البته الان فکر کنم 300 تمن باشه
barannoor69@yahoo.com
آقای مشرقی من اکثر تابلوهام ، با جریان هفت میلی کار میکنند و گرم هم نمیشن مارک ال ای دی هم اچ جی اصل هست و
ولی یه ال ای دی مارک اچ جی دی اس جی رو وشن کردم نزدیک چهار ماهه وای هنوز همون نور عالی خودشو داره
من این ال ای دی رو چهار ماه پیش فکر میکنم 130 تمن خریدم واقعا کم نور نشده البته الان فکر کنم 300 تمن باشه
آقا مجتبی ؛ اولا از بابت تاخیر توی جواب دادن پیامت عذر خواهی میکنم و ثانیا شما یه لطفی بکن و همینجا از یه نمونه کارهات شماتیک بذار! ( حالا گفتاری هم میتونه باشه )
اینکه چند تا چندتا سری یا موازی میکنی و تغذیه مورد استفاده خودت رو هم بگو تا معلوم بشه چی به چیه؟!
.
با سلام مشکل اصلی جریانی که از ال ای دی ها عبور میکنه واما مشکل از محاسبه بچه ها نیست .مشکل از جریانی که روی پاکتهای led به اشتباه نوشته شده شما باید یکجا این جریان اضافه یا بیشتر رو استفاده کنی یا به هدرش بدی .به دما نمیگم ربط نداره داره ولی خیلی کم .و یک موضوع خیلی خیلی خیلی مهم که این مشکل فقط وفقط در رنگ سفید یخی به وجود میاد واگر این نوع ال ای دی (سفید یخی )رو با هر رنگ دیگه مثلا قرمز یا سبز یا هر رنگ دیگه استفاده کنی برای اون رنگ هم مشکل کم نور شدن رو ایجاد می کنه ولی ال ای دی سفید که یک مقدار به رنگ کرم یا آفتابی تر باشه این مشکل رو نداره ومشکل کم نور شدن هم یک موضوعی که جدیدا به وجود آومده .داخل جنس ههای دو سال قبل این مشکل اصلا نبود . وجدیدا این مشکل به وجود آومده .وتنها مارکی سفید یخی که این مشکل رو هنوز ندار مارکه led lamp که خدا رو شکر این مشکل رو فعلا ندار تا بهد ببینیم چی میشه شاید این شرکت هم مثل شرکتهای دیگه بشه
دیدگاه