اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مولتی متر victor 88c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مولتی متر victor 88c

سلام به دوستان

این مولتی متر ,ویکتور 88c سلف سنجش چطوره ؟؟
    با توجه به کاتالوگی که شرکتش ارائه کرده دقتش اینه
    Inductance 2mH/20mH/200mH/2H/20H ±(2.5%+20)
    یعنی اگه مثلا یه سلف 100 میکرو هانری رو بخوایم اندازه گیری کنیم ممکنه از 77.5 تا 122.5 نشون بده که به نظرمن اصلا دقت مناسبی نداره و بیشتر برای
    سلف های با ظرفیت بالاتر ساخته شده
    نظر دوستان چیه ؟؟
    در ضمن اگه کسی یه LC متر خوب با قیمت مناسب سراغ داره معرفی کنه

با تشکر
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
      سلام به دوستان

این مولتی متر ,ویکتور 88c سلف سنجش چطوره ؟؟
      با توجه به کاتالوگی که شرکتش ارائه کرده دقتش اینه
      Inductance 2mH/20mH/200mH/2H/20H ±(2.5%+20)
      یعنی اگه مثلا یه سلف 100 میکرو هانری رو بخوایم اندازه گیری کنیم ممکنه از 77.5 تا 122.5 نشون بده که به نظرمن اصلا دقت مناسبی نداره و بیشتر برای
      سلف های با ظرفیت بالاتر ساخته شده
      نظر دوستان چیه ؟؟
      در ضمن اگه کسی یه LC متر خوب با قیمت مناسب سراغ داره معرفی کنه

با تشکر
      دستگاه های چند کاره هیچ وقت کیفیت مجموع چند ابزار تخصصی رو نخواهد داشت ، مولتی متر در حد تست و کار راه اندازه، اما فرضا بحث طراحی که پیش میاد مقادیر دقیق مد نظر ماست ، یک زمان GPS داشتیم خوب بود الان فکر کنم نزدیک یک میلیون شده باشه ، البته اون هم پرتابل هست ، lcr متر حرفه ای مدل های رو میزی هستند که بازه زیاد با خطای کم اندازه گیری میکنند ولی قیمت ....

دیدگاه

سلام

1_نظر دوستان دیگه در خصوص این مولتی متر ( ویکتور 88C) چیه ؟؟
        مولتی متر LCR متر VICTOR ویکتور VC88C. قیمت و مشخصات انواع مولتی متر Multimeter، خرید اهم متر دیجیتال حرفه ای اتورنج و کلمپ متر با کیفیت بالا در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

2_آیا با توجه به تلورانس اندازه گیری که برای این مولتی متر ارائه شده (
        ±(2.5%+20)
        ) میشه برای اندازه گیری سلف در حد چند 10 میکرو هانری به بالا روش حساب کرد ؟؟؟

یعنی اگه مثلا یه سلف 100 میکرو هانری رو بخوایم اندازه گیری کنیم ممکنه از 77.5 تا 122.5 نشون بده که به نظرمن اصلا دقت مناسبی نداره

؟؟؟؟
        جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۲۰:۰۱ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰.
        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
          من یکی دارم و اصلا ازش راضی نیستم!

اوایل ولت مترش قاط میزد و هر عددی دلش میخاست نشون میداد به طوری که مثلا روی عدد 20 تا 23 بازی میکرد و هر چی هم رنج رو کم و زیاد میکردی این 20-23 میشد 200-230 و ... ولی خازن سنج و سلف متره باقلاوا بود اون ترموکوبلشم خیلی خوب بود برای اندازه گیری کارهای الکترونیکی عالیه.

ولی بعد یه مدت یه اتقاف عجیب افتاد : خازن سنج و سلف مترش شد مثل ولت مترش و ولت مترش درست شد :eek: عین ساعت الان ولت مترش کار میکنه ولی سلف متر و خازن سنجش روی عدد 1.9 تا 1.8 گیر کرده. و اگر رنجشو کم و زیاد کنم میشه 1900-1800 مثلا.
          سلام آقا آروین من این تاپیک رو دیدم و قصد خرید victor88 رو داشتم
          ولی با این موارد گفته شده به شک افتادم می خواهم از شما سوال کنم
          به طور قطعی بخرم یا نه بیشتر قسمت سلفش برام مهم هست اگه نه
          بخواهم lcr متر بخرم چه مارکی ؟؟ با سپاس
          قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
            سلام آقا آروین من این تاپیک رو دیدم و قصد خرید victor88 رو داشتم
            ولی با این موارد گفته شده به شک افتادم می خواهم از شما سوال کنم
            به طور قطعی بخرم یا نه بیشتر قسمت سلفش برام مهم هست اگه نه
            بخواهم lcr متر بخرم چه مارکی ؟؟ با سپاس
            victore 6243+

دیدگاه

victore 6243+
              آقا خیلی ممنون پس در حد قابل قبول جواب گو هست ؟؟ با توجه به
              تجربه ای که شما دارین پرسیدم

دیدگاه

همه کارهای LCR من رو بادقت خوبی راه انداخته.
                تجربه هرشخص هم منحصر بفرد هست، ممکنه دوستان نظر بهتری داشته باشن

دیدگاه

همه کارهای LCR من رو بادقت خوبی راه انداخته.
                  تجربه هرشخص هم منحصر بفرد هست، ممکنه دوستان نظر بهتری داشته باشن
                  سلام مجدد آقا آروین من یک LC متر victor 6243 خریدم توش یک
                  دوشاخه هم هست که وصل میشه به اون و کاربردش رو نمی دونم
                  اگه ممکن هست یک توضیح بدین باسپاس

دیدگاه

سلام مجدد آقا آروین من یک LC متر victor 6243 خریدم توش یک
                    دوشاخه هم هست که وصل میشه به اون و کاربردش رو نمی دونم
                    اگه ممکن هست یک توضیح بدین باسپاس
                    اون مدل نداره، عکسشو با کیفیت بزارین. و کجای مولتیمتر نصب میشه

دیدگاه

اون مدل نداره، عکسشو با کیفیت بزارین. و کجای مولتیمتر نصب میشه

دیدگاه

پورت تست ترانزیستوره و خازن و سلف هست این ولی مدل شما تست ترانزیستور نداره.

دیدگاه

پورت تست ترانزیستوره و خازن و سلف هست این ولی مدل شما تست ترانزیستور نداره.
                          روی این پورت جای قرار گرفتن ترانزیستور هست ولی این مدل تست ترانزیستور نداره با بودن این پورت و نبودش نتیجه
                          اندازه گیری یکسان هست
                          جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۱۱:۲۵ ۱۳۹۸/۰۲/۰۸.

دیدگاه

سلام خدمت تمامی مهندسین و اساتید
                            دوستان فرکانس را چجوری و با کدام پراب توسط این مولتی متر اندازه گیری میکنن.
                            واسه اندازه گیری فرکانس ترانس میخام
                            و یه سوال دیگم اینه الان داشتم hfe ترانزیستور رو با مولتی توسط اونی که روش نصب میشه میگرفتم یهو مولتی صداش در اومد و ویز ویز کرد و خاموش شدو الان ک روشنش میکنم هنگام روشن شدن بازر صدای تیک مانندی میده
                            مشکلی براش پیش اومده یا خیر
                            با تشکر

دیدگاه

مولتی متر 88c , آزمایش و مقایسه کردم ولت متر مستقیم و متناوبش عالی هست فرکانس متر هم دقت مناسب دارد ولی تنها اشکالی که دارد کند بود سرعت خواندن اهم مقاومتهای بالاتر از یک مگا اهم است ( البته در دیتا شیت شرکت سازنده کندی سرعت خواندن مقاومت های بالاتر از یک مگااهم تایید شده} مثلا یک مقاومت 7/8 مگا اهم را حدود 16 ثانیه طول میکشه تا عدد خوانده شده در صفحه نمایش ثابت بشود ولی خدا وکیلی مقدارمقاومت را دقیق میزنه البته در مقاومت های زیر یک مگا اهم مشکلی نداره خازن سنجش دقیق نیست و تلرانس زیاد دارد مثلا خازن 100 میکرو فاراد 400 ولت نو را 91 میکرو اندازه میگیرد ولی برای خواندن خازن های کم ظرفیت و پلی ستر ها خیلی دقیقه سلف سنجش را هنوز بدرستی ازمایش نکردم ونمیدونم خوبه یا نه دوستانی که ویکتور 88 دارند لطفا انواع آزمایش انجام بدهند و نتیجه را اعلام کنند مولتی متر vc97 سرعت و راندمان بالاتری داره ولی گمان میکنم دقتش کمتر باشه تشکر از همه کاربران و دوستان

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Milad1412 نمایش پست ها
                              سلام خدمت تمامی مهندسین و اساتید
                              دوستان فرکانس را چجوری و با کدام پراب توسط این مولتی متر اندازه گیری میکنن.
                              واسه اندازه گیری فرکانس ترانس میخام
                              و یه سوال دیگم اینه الان داشتم hfe ترانزیستور رو با مولتی توسط اونی که روش نصب میشه میگرفتم یهو مولتی صداش در اومد و ویز ویز کرد و خاموش شدو الان ک روشنش میکنم هنگام روشن شدن بازر صدای تیک مانندی میده
                              مشکلی براش پیش اومده یا خیر
                              با تشکر
                              برای اندازه گیری فرکانس سلکتور را بزار روی 10mhz پراب قرمز و سیاه را به برق شهری 220 ولت و یا ترجیحا ترانس کاهنده متناوب (بدون خازن و دیود) عدد 50 هرتز برق شهر را نشان میدهد و یا در همان حالت یک لامپ کم مصرف روشن کن و پراپ های قرمز و سیاه به دو تا از پایه های لامپ فلورسنت یا کم مصرف بزن فرکانسی در حد 21 تا 27 کیلو هرتز را نمایش میدهد البته جهت احتیاط میتونی یک مقاومت یک کیلو اهم بطور سری بین پراب قرمز و پایه لامپ فلورسنت قرار بدهی تا مولتی متر اسیب نبیند البته از یک حرفه ای کمک بگیر چون ولتاژ بالاتر از 600 ولت متناوب به دستگاه اسیب میرسونه همان آزمایش اولی کافیه

دیدگاه

با سلام مولتی متر ویکتور 88c را دارم البته از اون نوع مدل چند سال قبل که کاورزرد داره تمام پارامترهاشو تست کردم از لحاظ اندازه گیری سلف خوب و تقریبا دقیق عمل میکنه واندازه گیری هاش با خطای جزیی همراه با توجه به قیمتش رنج اندازه گیری سلف در حد میکرو هانری را نداره و اینکه سلف های منابع تغذیه و وسایل الکترونیکی در حد میلی هانری و هانری می باشند کارایی خوب داره برای ازمایش دو عدد سلف که مقدارشون مشخص شده را اندازه گیری کردم دقیق بود و بهش اعتماد کردم البته این مولتی متر برای اندازه گیری مقاومت بسیار کند هست بطوری که یک مقاومت چند مگاهمی را بیش 20 ثانیه باید منتظر ماند تا عدد نمایشگر ثابت بشود رنج خازن و فرکانسش هم که پایینه ولتمترش خوبه ولی به خاطر سلفش بهش نیاز دارم و فقط در موارد خاص ازش استفاده میکنم ویکتور 97 از لحاظ طراحی و ساخت و سرعت و پیشرفته بودن خیلی از 88 بالاتره ولی فقط سلف نداره اما ویکتور 88c جدید کاور نارنجی گرفتم از نظز ساخت خوب نبود سلکتورش سفت و صدای بوق بیزرش قطع بود در پایین دو تصویر از میزان دقت سلف اندازه گیری شده قرار دادم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X