اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مولتی متر victor 88c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مولتی متر victor 88c

سلام بلاخره این مولتی متر مولتی متر victor 88c رو پیشنهاد می کنید بخرم قیمتش حدود 95 هزار تومنه و منم بیشتر به خاطر سلف سنجش میخوامش. حالا نظر دوستانی که این مدل رو دارن چیه راضین ؟

دیدگاه

سلام
      مولتی متر رده متوسط رو به پایین هست.

عیب بزرگ اش اتورنج نبودنش هست.
      دقت سلف سنج اش هم یه تقریبی به شما می ده و خیلی هم دقیق نیست. خصوصا برای مقادیر کمتر از میکروهانری.

کارتون با مولتی متر چیه؟
      چقدر بودجه دارید ؟
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام من محدوده رنج میکروهانری به بالا رو میخوام ... اتورنج منظورتون چیه ؟ ....چرا رده متوسط روبه پایین ؟!!!!!!! ...... بوجه من تا حدود صدو پنجاه هزار تومنه ...

دیدگاه

من vc97 پارسال خریدم 60 تومن 2 ماه بعد 4 تا کلید زیر ال سی دی خراب شد هیچکدومش کار نمیکرد خلاصه خیلی چیزاشو از دست دادم مثلا جریان ای سی رو نمیتونم باهاش اندازه بگیرم و نور صفحه رو نمیشه روشن کنم تعویض رنجم پیشکش

این توصیه من به شما vc97 نخرید حالا شاید شما شانس داشته باشید یه عمر براتون کار کنه اما من چون هر روز مرتب باهاش کار میکنم (تعمیر لامپ کم مصرف) هر 2 روز یک بار باتری رو شارژ میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KINDA
            سلام من محدوده رنج میکروهانری به بالا رو میخوام ... اتورنج منظورتون چیه ؟ ....چرا رده متوسط روبه پایین ؟!!!!!!! ...... بوجه من تا حدود صدو پنجاه هزار تومنه ...
            یدونه از این بخر خودتو خلاص کن
            http://eshop.eca.ir/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C/2190--%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D9%88-%D8%B1%D9%86%D8%AC-dec330fc-.html

پارسال یکی برام کادو آورد فک کنم دوروبر 70 تومن باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
              یدونه از این بخر خودتو خلاص کن
              http://eshop.eca.ir/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C/2190--%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D9%88-%D8%B1%D9%86%D8%AC-dec330fc-.html

پارسال یکی برام کادو آورد فک کنم دوروبر 70 تومن باشه
              یبار داشت به کشتنم می داد.

خیلی قاطی می کنه و ممکنه ناگهان 220 ولت رو 8 ولت نشون بده. به خیال اینکه ولتاژ پایینه سیم رو با دست بگیری و ...

اینقدر بد ساخته اند که طراحانش هم به موضوع معترف اند
              برای همین یه دکمه تحت نام Reset گذاشتن تا هنگ کرد، reset اش کنی :biggrin:
              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

من منظورم victor 88c است که فکر کنم با vc97 فرق کنه ! درسته ؟ بعد آخرش ما نفهمیدیم کدوم مولتی متر بهتره که سلف سنج خوبی داشته باشه و اترنج هم داشته باشه البته داشتن اتورنجش مهم نیست .... دوستان راهنمایی کننن هرکه یه چیز میگه :angry:

دیدگاه

سلام
                  مولتی متر ویکتور فقط یه اسباب بازی الکترونیکی هستش که به درد تعمیرات نمیخوره
                  اگه میخوای بگیری مستج بگیر که کیفیت ساختش بالاتره
                  مولتی متر uni-t هم کیفیت خوبی داره
                  راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

خوبه بخر من دو تا خریدم 35 تومان چند سال پیش
                    یکیش تو حالت سلف و خازن که بود به ولتاژ وصل کردم مثل دوستمون شد همه چیزش به هم ریخت
                    اما اون یکی 4 سالی میشه بدون هیچ مشکلی کار میکنه
                    اما 90 خیلی زیاده ببین مارکهای خوب چنده ، اگر مارک خوب مثلا 200 بود حتما اون را خریداری کن
                    همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
                    کانت

دیدگاه

مارک هایی که معرفی کردید هیچکدومشون سلف سنج نداشتن ! توی خیابان جمهوری تهران کجا مولتی متر خوب میفروشن ؟

دیدگاه

قبل ازعلاالدین یک پاساژ هت اسمش دقیق یادم نیست فکر کنم عباسیان اون داره
                        طبقه زیر امجد هم قیمتهاش خوبه

اگه مارک خوب 200 پیدا کردی بگیر اگر خیلی گرونتر بود همین 88C خوبه چندین ساله دارم اتوماتیک هم خاموش میشه خیلی خوبه فقط مواظب باشه ولتاژ اشباهی هنگام اندازه گیر سلف و خازن بهش ندی چیزیش نمیشه
                        کانت

دیدگاه

سلام پس مدل زیر رو تایید میکنید؟ :

http://iran-micro.com/victor-p-8353.html

دیدگاه

قیمت مارک خوب را نگرفتی چند هست ؟
                            کانت

دیدگاه

متاسفانه همه victor چین دارن اونایی هم که خوبن سلف سنج ندارن !

دیدگاه

من اشتباهی خازن سنج vc97 رو آخر شب اشتباهی زدم به 220 ... بوغ تستش در اومد و خاموش شد
                                منم اعصابم بهم ریخت و کوبوندمش تو دیوار
                                صبح که رفتم سراغش تا تجزیش کنم دیدم سالمه !!!!!

کلا شاپسیه .... من تو این 3 سال ، یک بار باتری عوض کردم
                                اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X