اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسید کاری و موارد مربوطه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسید کاری و موارد مربوطه

سلام
    من هم حرف دوستمونو که گفته روش دوم دقییقتره تائید میکنم و یکی دیگه از مزایای روش دوم اینکه تو فیبرهایی که خانگی تولید میشن هیشه قسمتهائی از تراکها اکسید میشن چون معمولا امکانات چاپ کامل نیست در ضمن کثافتکاری های پرکلرور رو نداره.اما چند توصیه مهم:موقع کار کردن با اسید کلریدریک خیلی مواظب باشید به خصوص موقع ترکیب کردنش با آب اکسیژنه چون شدید ترکیب میشن موقعی دارید ترکیبشون میکنید اول اسید رو تو ظرف پلاستیکی بریزید بعد آرام آرام آب اکسیژنه به اون اضافه کنید. بهتره از دستکش و عینک محافظ استفاده کنید کسی از احتیاط بیشتر ضرر ندیده.
    در ضمن یکی از بچه ها در مورد پمپ هوا داخل محلول پرکلرور پرسیده بود که دلیلش به حرکت د ر آوردن محلول است که سریعتر مس رو بخورد در ضمن با پرکلرور در دمای بالاتر حدود پنجاه شصت درجه سانتیگراد سریعتر نتیجه میگیرید به شرطی که از لتراست استفاده نکرده باشید
    موفق باشید

دیدگاه

آره، کار سختی نیست، فقط باید در اجرا دقت کنید و قلق کا به دستتون بیفته!

دیدگاه

دو سوال :
        1- آیا در فیبر مسی جیوه وجود داره؟
        2- اسید اتومبیل یا موتورسیکلت ( اسید باطری ) برا این کار خوبه؟
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

من از پرکلرو داغ که خیلی هم بخار میکرد نتیجه خیلی خوبی گرفتم ، فاصله ترک ها خیلی کم بود در حد بورد های تجاری . ترک ها صاف و سافت بودن .
          فتو بلاگ من
          کاردستی ها :
          روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
          فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
          کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

قیمت پرکلرو چنده؟؟؟؟

و کجا گیر میاد؟؟؟

majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
            اهل مراعات نیست.
            معنی ساخت و پاخت را نمیداند.
            بزرگ و کوچک را نمیشناسد ..
            بی باکی را یواشکی آموخته. در تاریکی می نشیند و روشنایی را می پاید.
            پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

پرکلرو دوفر قیمت چندانی نداره! تو جمهوری اکثر مغازه ها باید داشته باشن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط .: Parham :.
                من که فقط با FeCl3 کار کردم. طبعا هرچه بیشتر گرم باشه واکنش سریعتر انجام میشه. ظرف هم دائما باید به شکلی در حال حرکت باشه که محلول روی فیبر رو جارو کنه. که اون ترکیبی که حاصل از اسید و مس هست کنار زده بشه و محلول بتونه بهتر با مس در تماس باشه. اما در مورد اون پمپ هوا! فکر میکنم یک دلیلش اینه که به جای همون حرکت ظرف کاری که گفتم رو انجام میده و ممکنه خود اکسیژن هم این وسط یه نقشی داشته باشه! چون من یه چیزی خاطرم هست که جایی خوندم که یه حالت اسیدکاری هم به این شکل هست که اسید رو روی فیبر اسپری میکنند! و در عرض چند ثانیه اسیدکاری با روش اسپری کردن انجام میشه. اینو دقیق نمیدونم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X