اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)
Collapse
X
-
پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)
یه چیزی شبیه این بیدفریت ها میمونه که سیم از هستشون رد میشه واسه نویز گیری
ببینین چقدر شبیه همن !!!
ولی فقط اونا جنسشون از فریت هست ولی این شبیه فلز برنج میمونه :rolleyes:
این هم تصویر نویزگیر بیدفریت کابل تغذیه لپ تاپمه که بازش کردم ببینم چطوریه :icon_razz:
البته این سایزش بزرگه ولی بیدفریت ها سایز های خیلی کوچکترهم داره
البته شبیه این فیوز هم هست ها !!!
به قسمت قیر مانند یک طرف اون توجه کنید....
این هم تحقیقی بود که از دستم بر اومد :read: :nerd: :redface:
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)
برای اینکه بحث دقیق تر و مفهومی تر بشه سعی میکنم عکس ها دقیق تر و از زوایای مختلفی بگیرم براتون
اول که روکش آبی سنسور رو ذره ذره با کف چین برداشتم
نه انگار هنوز کمه...چیزی معلوم نیس....بیشتر روکشش رو بکنم ببینم چیه...
خوب خوب خووووب.....اینجارو داشته باش چی داریم!!!
تازه اینجا هم تازه فهمیدم دوربین رو چه حالتی بزارم تا دقیق تر و شفاف تر فاصله نزدیک رو نشون بده :icon_razz:
لباس سنسور رو بهاری کردم براش....
الان خیلی بیشتر بهش میاد....شلوارشم آستین حلقه کردم :mrgreen:
این هم تصویر دقیق تر از دو سر سنسور !
به به...حالا بهتر شد....?
خوووووب خووووب خووووب...
و حالا سوال بعدی که مقادیر اهمی این سنسور بود...
تصویر میزارم خودتون دقیق مشاهده کنین
راستی روی بازر هم که میزارم و به دو سر سنسور میزنم ...بازر صدا میکنه !
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxفکر نکنم با این مقاومتی که داره سنسور حرارتی باشه!
منظورم از این سنسور های دمای معمولی نیست! احتمالا روش کارش همونی هست که گفتم یعنی با نبود اب مقاومت و جریان اون تغییر میکنه!
دیدگاه
-
شاید یجور گیرنده امواج باشه-مثلا تو آب فرکانس و موج بهش میخوره ولی بیرون آب نمیتونه اون موج رو بگیره و تغیر تو پارامترهاش ایجاد میشه(مثلا خود پیزو رو فرستنده و این. گیرنده فرض کنید)
بلخره وقتی اینو تو آب روشن میکنیم یه عالم انرژی تو آب هست دیگه ولی تو هوای بالاسرش که نیست -این خودش میشه اختلاف
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxمن یه سالمشو دارم ولی نمیدونم چطوری میشه این نظریه رو تست کرد! چی جلوی امواج 1.7Mhz رو میگیره؟
دیدگاه
-
قبلا دماشو گرفتم گرم نمیشد! نظریه امواج رو برای این گفتم چون با رادیو موج MW میشه صدای این پیزو رو شنید! گفتم شاید از همین سیستم استفاده کردن و سنسور درست کردن ولی یه چیزی هم دیدم اتفاق میافته! وقتی آبش تموم میشه و روش دوباره آب میریزم به محض اینکه آب روی این سنسور رو میگیره مه شروع میشه!oo:
دیدگاه
-
:biggrin:
اون با هدایت الکتریکی اب کار میکنه! همونظور ی که تو عکس های اقای چمنی میبینید یه طرف لوله برنجی یا هر چی! یه مفتول رفته که با همون پلاستیک از لوله جدا نگه داشته شده! و مفتول سمت دیگه به لوله متصله! درواقع یه سیم رو داخل این لوله تو وسط نگش داشته و اون دو تا سیم از داخل به هم اتصال ندارن! وقتی اب بینشون میریزه یا روشون مثل تاچ های قدیمی متصل میشن در غیر این صورت قطعه!
یه الکترود لوله هست و الکترود دیگه سیم وسط! اب هم از داخل لوله یا یه جایی بهش میرسه!
حتی اقای چمنی میتونن اون لحیم رو در بیارن میبینن که به غیر از لوله و اون سیم معمولی چیزه دیگه ای توش نیست! اون سیستم یو شکل هم به خاطر خاصیت سنس سریع اونطوری ساخته شده! یعنی احتمالا اب از داخل اون لوله ها به اون لوله فلزی میرسه!
گفتم این چینی ها دیگه اونقدر برای این سیستماشون پیچیده و بین کهکشانی نیست! :rolleyes:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهران چمنی
1-وقتی داخل آب بود انگشتم رو نزدیک پیزو میکردم دستم گیز گیز میکرد :mrgreen: (انگار آب برق داره )
2-وقتی از اب خارجش میکردم سرامیک پیزو داغ میکرد....انگار اصلا قطع نشده !oo:
دیدگاه
-
به نظر من بدنه یه خود دستگاه به احتمال قوی یه ولتاژی داره که اون ولتاژ وقتی اب توی دستگاه باشه یا اگر بین اون سنسور u و بدنه خیس باشه یه ولتاژی برقرار میشه ولی چرا جنس سنسور یوشکل از برنجه ؟ اگه توی ظرف آهنی بزاریم چی ؟ به احتمال قوی نباید کار کنه دیگه راستی توی راهنمای دستگاه البته اگه داشته باشه ؟ ننوشته که از ظرف آهنی استفاده نکنید ؟قم الکترونیک
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهران چمنیجناب voyager2020 از نظرتون ممنونم ولی اشتباه متوجه شدید...هیج آبی بین اون سیم ها جابجا نمیشه چون قبلش روش عایق داشت..
همچنین دوتا سیم به احتمال زیاد به هم اتصال دارند چون بازر این رو نشون میده...
و اون سیم با لحیم به لوله برنجی وصل نشده و با یه ماده شبیه چسب دوقولو هست....
http://wolfstone.halloweenhost.com/Fog/fogus_UltrasonicFog.html#WaterLevelSensor
دیدگاه
دیدگاه