پاسخ : استفاده از کامپیوتر به عنوان اسیلوسکوپ
سلام آقا مصطفی
یه اسیلوسکوپ تحت PC ایرانی می شناسم دو ساله استفاده می کنم ازش هم راضیم. :applause:
این اسیلوسکوپ مال شرکت TNM است دو مدل 80و60 مگا سمپل داره مدل 80 مگا سمپل آن را چند روز پیش دیدم ایران الکترونیک میده 240000 تومان هم توسط USB و هم توسط پورت پارالل قابل اتصال به PC است. امکانات انصافا خوبی داره از جمله:
1-حافظه دار است
2- بر خلاف خیلی اسکوپ های تحت PC اصلا سیستم را کند نمی کند(می تونی همزمان فیلم هم ببینی).
3- قابلیت گرفتن FFT مقدار RMR از سیگنال ورودی را دارد.
4- قادر است شکل موج هر دو کانالش را به صورت تصویر (jpg,bmp ) یا text ذخیره نماید.
5- سایز آن فقط اندازه یک CD ROM است.
6- تا 20 مگا هرتز را به راحتی نشان میده (مدل TNM20080)
7- انصافا نرم افزار آن کم باگ و قوی نوشته شده.
8-محیط نرم افزاری زیبا و خوبی داره.
9- در CD نرم افزار آن فیلم های آموزشی بسیار خوبی به زبان فارسی قرار داده شده.
اسم مدل آن TNM20080 است نمونه TNM20060 آن را در لینک زیر ببینید فقط فرکانسشان فرق داره.
http://www.testiran.com/products/product.php?id=52
نسبت به قیمتش انصافا کار راه بندازه
در ضمن اینجانب هیچ ارتباطی با این شرکت ندارم (فقط مدیر عاملش هستم)
سلام آقا مصطفی
یه اسیلوسکوپ تحت PC ایرانی می شناسم دو ساله استفاده می کنم ازش هم راضیم. :applause:
این اسیلوسکوپ مال شرکت TNM است دو مدل 80و60 مگا سمپل داره مدل 80 مگا سمپل آن را چند روز پیش دیدم ایران الکترونیک میده 240000 تومان هم توسط USB و هم توسط پورت پارالل قابل اتصال به PC است. امکانات انصافا خوبی داره از جمله:
1-حافظه دار است
2- بر خلاف خیلی اسکوپ های تحت PC اصلا سیستم را کند نمی کند(می تونی همزمان فیلم هم ببینی).
3- قابلیت گرفتن FFT مقدار RMR از سیگنال ورودی را دارد.
4- قادر است شکل موج هر دو کانالش را به صورت تصویر (jpg,bmp ) یا text ذخیره نماید.
5- سایز آن فقط اندازه یک CD ROM است.
6- تا 20 مگا هرتز را به راحتی نشان میده (مدل TNM20080)
7- انصافا نرم افزار آن کم باگ و قوی نوشته شده.
8-محیط نرم افزاری زیبا و خوبی داره.
9- در CD نرم افزار آن فیلم های آموزشی بسیار خوبی به زبان فارسی قرار داده شده.
اسم مدل آن TNM20080 است نمونه TNM20060 آن را در لینک زیر ببینید فقط فرکانسشان فرق داره.
http://www.testiran.com/products/product.php?id=52
نسبت به قیمتش انصافا کار راه بندازه
در ضمن اینجانب هیچ ارتباطی با این شرکت ندارم (فقط مدیر عاملش هستم)

دیدگاه