اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از کامپیوتر به عنوان اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از کامپیوتر به عنوان اسیلوسکوپ

سلام آقا مصطفی
    یه اسیلوسکوپ تحت PC ایرانی می شناسم دو ساله استفاده می کنم ازش هم راضیم. :applause:
    این اسیلوسکوپ مال شرکت TNM است دو مدل 80و60 مگا سمپل داره مدل 80 مگا سمپل آن را چند روز پیش دیدم ایران الکترونیک میده 240000 تومان هم توسط USB و هم توسط پورت پارالل قابل اتصال به PC است. امکانات انصافا خوبی داره از جمله:
    1-حافظه دار است
    2- بر خلاف خیلی اسکوپ های تحت PC اصلا سیستم را کند نمی کند(می تونی همزمان فیلم هم ببینی).
    3- قابلیت گرفتن FFT مقدار RMR از سیگنال ورودی را دارد.
    4- قادر است شکل موج هر دو کانالش را به صورت تصویر (jpg,bmp ) یا text ذخیره نماید.
    5- سایز آن فقط اندازه یک CD ROM است.
    6- تا 20 مگا هرتز را به راحتی نشان میده (مدل TNM20080)
    7- انصافا نرم افزار آن کم باگ و قوی نوشته شده.
    8-محیط نرم افزاری زیبا و خوبی داره.
    9- در CD نرم افزار آن فیلم های آموزشی بسیار خوبی به زبان فارسی قرار داده شده.
    اسم مدل آن TNM20080 است نمونه TNM20060 آن را در لینک زیر ببینید فقط فرکانسشان فرق داره.
    http://www.testiran.com/products/product.php?id=52
    نسبت به قیمتش انصافا کار راه بندازه

در ضمن اینجانب هیچ ارتباطی با این شرکت ندارم (فقط مدیر عاملش هستم)
    توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

دیدگاه

http://www.iranled.com/article19.html
      الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehdi1357
        سلام آقا مصطفی
        یه اسیلوسکوپ تحت PC ایرانی می شناسم دو ساله استفاده می کنم ازش هم راضیم. :applause:
        این اسیلوسکوپ مال شرکت TNM است دو مدل 80و60 مگا سمپل داره مدل 80 مگا سمپل آن را چند روز پیش دیدم ایران الکترونیک میده 240000 تومان هم توسط USB و هم توسط پورت پارالل قابل اتصال به PC است. امکانات انصافا خوبی داره از جمله:
        1-حافظه دار است
        2- بر خلاف خیلی اسکوپ های تحت PC اصلا سیستم را کند نمی کند(می تونی همزمان فیلم هم ببینی).
        3- قابلیت گرفتن FFT مقدار RMR از سیگنال ورودی را دارد.
        4- قادر است شکل موج هر دو کانالش را به صورت تصویر (jpg,bmp ) یا text ذخیره نماید.
        5- سایز آن فقط اندازه یک CD ROM است.
        6- تا 20 مگا هرتز را به راحتی نشان میده (مدل TNM20080)
        7- انصافا نرم افزار آن کم باگ و قوی نوشته شده.
        8-محیط نرم افزاری زیبا و خوبی داره.
        9- در CD نرم افزار آن فیلم های آموزشی بسیار خوبی به زبان فارسی قرار داده شده.
        اسم مدل آن TNM20080 است نمونه TNM20060 آن را در لینک زیر ببینید فقط فرکانسشان فرق داره.
        http://www.testiran.com/products/product.php?id=52
        نسبت به قیمتش انصافا کار راه بندازه

در ضمن اینجانب هیچ ارتباطی با این شرکت ندارم (فقط مدیر عاملش هستم)
        مگه یه اسیلوسکوپ چنده که من بخوام به خاطر یه مبدل 240000 تومن بدم ؟

از همه ی دوستان به خاطر کمک ممنونم
        لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
        اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa_amol

مگه یه اسیلوسکوپ چنده که من بخوام به خاطر یه مبدل 240000 تومن بدم ؟
          آقا مصطفی بابا شما دیگه چرا :eek:
          قابلیت حافظه دار بودن یک اسکوپ و قابلیت اتصال آن به PC ویژگی مهمی است و تاثیر زیادی بر قیمت دارد.
          به عنوان نمونه عرض کنم که در پیت ترین اسکوپ حافظه دار در بازار ما 600،000 تومان است تازه صفحه نمایش آن تک رنگ است.
          ارزان ترین اسکوپ آنالوگ (غیر حافظه دار) حداقل 200،000 تومان است.
          پس با این تفاسیر نمونه بدی بهت معرفی نکرم این اسکوپ را می تونی تو کیف لپ تاپت بذاری با خودت اینور انور ببری.
          حالا نری بگی طرف نفسش از جای گرم در میاد ما خودمون end مستضغفیم.
          یا حق :bye

توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

دیدگاه

به عنوان نمونه عرض کنم که در پیت ترین اسکوپ حافظه دار در بازار ما 600،000 تومان است تازه صفحه نمایش آن تک رنگ است.
            یه مدل TNM هست که قیمتش تقریبا 600 هست ، صفحه رنگی داره ، 2 یا سه کانال ، 80 مگاهرتز ، قابلیت اتصال به کامپیوتر و کلی امکانات بدردبخور دیگه .
            فتو بلاگ من
            کاردستی ها :
            روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
            فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
            کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehdi1357

آقا مصطفی بابا شما دیگه چرا :eek:
              قابلیت حافظه دار بودن یک اسکوپ و قابلیت اتصال آن به PC ویژگی مهمی است و تاثیر زیادی بر قیمت دارد.
              ارزان ترین اسکوپ آنالوگ (غیر حافظه دار) حداقل 200،000 تومان است.
              پس با این تفاسیر نمونه بدی بهت معرفی نکرم این اسکوپ را می تونی تو کیف لپ تاپت بذاری با خودت اینور انور ببری.
              حالا نری بگی طرف نفسش از جای گرم در میاد ما خودمون end مستضغفیم.
              یا حق :bye

سلام
              ممنونم از راهنمایی تون ... و این برای من گرونه و .... نمی تونم بخرمش ! :cry:
              حالا اون آدرسی که دادام در صفحه ی قبل هست می شه ساختش ؟ عملی هست ؟ :sad:
              اون آی سی مبدل آنالوگ به دیجیتال باید برنامه نویسی بشه ؟ راستش من در مورد اون آی سی چیزی نمی دونم ! :sad:
              ممنونم
              لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
              اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

سلام
                آدرس یه نرم افزار تبدیل کامپیوتر به اسکپ رو اینجا میزارم امیدوارم به دردتون بخوره.از فیش میکروفن میتونید واسه ورودی شکل موج استفاده کنید.
                خودم تست کردم جواب داد.
                http://www.sepahan-e.com/pdflearn/PROGRAM/zelscope10.rar
                دانلود کنید با حجم 691 کیلو بایت
                گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X