اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضد اب کردن مدارات و سنسور اب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ضد اب کردن مدارات و سنسور اب

شما اول گفتی

نوشته اصلی توسط Reza Sede
    سلام
    خدمت دوستان گرامی و ارجمند
    در مورد ساخت مدار ضد اب کسی چیزی می دونه؟ مداری که اونو داخل اب هم ببرمش ککش نگزد! و هم برد شکیل باشه!
    خودم چند راه حل برای اینکار دارم ببینید درسته و نظر بدهید!
    1- استفاده از چسب (برد زشت میشه و یک جریانی هم عبور میده!)
    2- استفاده از خمیر سیلیکون (گراونه و بازم زشت ولی عبور جریان نداره!)
    3- ساخت کاور و گذاشتن مدار در ان!
    4- و...
    اونوقت برای ربات و ... مدار های صنعتی میشه این کار را کرد!

و همچنین سنسوری برای تشخیص اب حتی یک قطره هم سراغ دارید!
    بعد گفتی

ممنون از دوستان بخاطر کمکشون
    ولی میخواهم مدار را پیدا باشه oo:! اینجوری نمی تونم! بر روی ربات هم زشت میشه!
    یه خورده بعد ترش

خب یک ذره هم با عقل جور در نمیاد! روی یک ربات یک جعبه ی شیشه ای بگذارم!
    یک مشکل دیگه هم به وجود میاد! حرارت
    فن بگذارم نیمشه! هیت سینک هم که هیچی درایور رو خنک می کنه نه داخل جعبه رو! جعبه هم نارساناس گرما عبور نمی کنه :cry:
    حالا میگی

برد رباتم ال سی دی داره ! نمیشه چسب ریخت! زشت میشه!
    خیلی مسئله سختی است ها :mrgreen:
    نمی دونم چکار کنم! لطف کنید یک نظری یک راهنمایی چیزی بکنید!
    ممنون
    اگر هم کسی الان برای شرایط موجودی که شما بیان کردین یه راه حل ارائه بده احتمالا یه اما و اگر دیگه براش در میارین خلاصه مختصر و مفید کار و شرایط کار رو بدین بعد انتظار جواب کامل رو داشته باشین

فکر نکنم کسی از دوستان علم غیب داشته باشه

فعلا با شرایط موجود یه جعبه ضد آب با کاور شفاف بگیرین جهبه رو هم تا جایی که ممکنه بزرگ بگیرین تا هیت سینکی که تو محیط بسته داخلش میذارین جوابگو باشه

دیدگاه

ممنون از کمکتون!
      هیت سینک جا میشه!درسته!ولی مشکلم اینه که طی زمان داخل اون جعبه خیلی گرم میشه! :cry2: :wow: :cry2:
      [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

چی شد از خیرش بگذریم؟ چه کنم؟ :cry:
        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

من خودم شخصا اسپری سیلر ( اسپری براق کننده نقاشی) میزنم رو همه بردام. شخصا بردها رو تا یک متر ( حالا اندازه دقیق نیست ولی بشکه نفت بزرگ رو که پر آب بود) روشن فرو کردم داخل آب و هیچ مشکلی پیش نیومده. شخصا عبور جریانی رو حس نکردم. حتی تو ولتاژ 300 ولت dc هم که روی برد بود کریستال شونزده مگ میکرو از کار نیفتاد. تا حالا هم هیچ اهتلالی تو مدارهام مشاهده نکردم
          راه دوم هم مث همینه فقط اطمینان بالاتری داره. یکی میگفت که این کارو میکنه. البته واسه کارای تیراژ این بهتره. یه ظرف بزرگ پر شارلاک رقیق شده داشت که برد رو میزد توش تکون میداد که همه جاشو بگیره بعد میاورد بیرون خشک که میشد کملا عایق میشد. البته جنس شارلاک باید خیلی خوب باشه که پوسته نندازه. شارلاک عایق خوبیه خصوصا اگه ولتاژ بالا استفاده بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
            من خودم شخصا اسپری سیلر ( اسپری براق کننده نقاشی) میزنم رو همه بردام. شخصا بردها رو تا یک متر ( حالا اندازه دقیق نیست ولی بشکه نفت بزرگ رو که پر آب بود) روشن فرو کردم داخل آب و هیچ مشکلی پیش نیومده. شخصا عبور جریانی رو حس نکردم. حتی تو ولتاژ 300 ولت dc هم که روی برد بود کریستال شونزده مگ میکرو از کار نیفتاد. تا حالا هم هیچ اهتلالی تو مدارهام مشاهده نکردم
            راه دوم هم مث همینه فقط اطمینان بالاتری داره. یکی میگفت که این کارو میکنه. البته واسه کارای تیراژ این بهتره. یه ظرف بزرگ پر شارلاک رقیق شده داشت که برد رو میزد توش تکون میداد که همه جاشو بگیره بعد میاورد بیرون خشک که میشد کملا عایق میشد. البته جنس شارلاک باید خیلی خوب باشه که پوسته نندازه. شارلاک عایق خوبیه خصوصا اگه ولتاژ بالا استفاده بشه.
            این روش ممکنه تا مدتی جواب بده ولی بهر حال چون مواد داخل اب طول عمری دارند نهایتا مشکل ایجاد خواهد شد

دیدگاه

چطور یک صفحه کلید (keypad) ضد آب داشته باشیم؟
              Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

از اسپری رنگ جلا دهنده استفاده کن
                دوتاشو خالی کن روی مدار
                ولی واسه لایه ازن ضرر دارها
                دیگه هم نمیتونی لحیم کاری کنی روی مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri نمایش پست ها
                  این روش شارلاک خیلی جالب به نظر میاد.
                  از دوستان کسی تا حالا امتحان کرده ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
                  به نظرتون اگر شارلاک روی LED قرار بگیره نورش رو خیلی تحت تاثیر قرار میده یا مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دیدگاه

شارلاک ها معمولا رنگی هستن. قطعا نور رو کم میکنه. و همچنین اگه ال ای دی شما توانش بالاست و روی هیتسینکه چند درجه افزایش دما روی هیتسینک رو خواهید داشت
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

ما معمولا از کیلر مخصوص فلز استفاده میکنیم. بیرنگ و رقیقه و زود هم خشک میشه.
                      بخاطر رقیق بودن معمولا ضخامت زیادی ایجاد نمیکنه. اگه جایی نیاز به ضخامت بیشتر بود کیلر چوب بکار میبریم. البته کمی کار رو کرم رنگ میکنه.
                      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

من روی بردهای ماشین لباسشویی اسنوا دیدم که مدار به صورت SMD کار شده و از دو طرف با عایق سیلیکونی مانند چسب اکواریوم با ضخامت 0.5 سانتی متر از هر دو طرف پوشیده شده همچنین رزین های مختلفی برای عایق بندی وجود داره مثل رزین سیلیکنی که مخصوص گل سازی هست و بعد از مدتی بسیار سخت میشه و عملا دسترسی به مدار بسیار سخت است. رزین های دیگری هم وجود داره که شما میتونید با مراجعه به مغازه های رنگ فروشی بزرگ و یا سایت شرکت هایی مانند چسب دوقلوی غفاری (ع) اطلاعاتشون رو بدست بیارید.
                        گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                        همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X