اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

کسی برای تشخیص وجود یا عدم وجود آب مداری نساخته ؟ من توی دستگاه های چینی نگاه می کردم بعضی هاشون همچین قابلیتی دارن.

اون قسمتی که آبی رنگش کردم.
    http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
    پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

کاری نداره برادر این همه مدار رطوبت سنج

بیا اصلا از این مدار استفاده کن :

و یا این :

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
        کاری نداره برادر این همه مدار رطوبت سنج

بیا اصلا از این مدار استفاده کن :

و یا این :

میشه اینو به مدار خودتون اضافه کنید !
        من یه مدار شسته و و رفته می خوام که سر راه تغذیه قرار بگیره و تغذیه قطع کنه . بهره حالا یه بازر هم بزاریم یه بوق بزنه برامون که متوجه بشیم آب تموم شده.

مشکلتون حل شده ؟؟؟

دیدگاه

بابا مدار آب سنج که اینقدر دنگ و فنگ نداره، یه سیم که مـبت هست رو میزاری توی آب و یه سیم دیگه کنارش به طوری که سیما به هم نخورن قرار بدید(سیما لختن) بعد سر اون سیم رو به یه ترانزیستور npn مثل bc547 یا قوی تر میزاری و خروجیشو به یه رله وصل میکنی. این شد کار.

اون مدار ها برای تشخیص میزان رطوبطه.
          اگه یه کم خلاقیت داشته باشید ، سیمارو روی برد سوراخ دار کنار هم میزارید.
          http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
            بابا مدار آب سنج که اینقدر دنگ و فنگ نداره، یه سیم که مـبت هست رو میزاری توی آب و یه سیم دیگه کنارش به طوری که سیما به هم نخورن قرار بدید(سیما لختن) بعد سر اون سیم رو به یه ترانزیستور npn مثل bc547 یا قوی تر میزاری و خروجیشو به یه رله وصل میکنی. این شد کار.

اون مدار ها برای تشخیص میزان رطوبطه.
            اگه یه کم خلاقیت داشته باشید ، سیمارو روی برد سوراخ دار کنار هم میزارید.
            نه داداش ؛ اینطوری سیمها با آب واکنش میدن!

سنسور توی دستگاهها ، خازنی هست و اتصال با آب ندارن!

دیدگاه

پاسخ

سلام
              دوستان برای تشیص عدم وجود آب ،میتوان برااحتی مدار طراحی کرد ...
              اولیش استفاده از سنسور تعیین سطح که شامل یک یا چند رید رله ویک آهن ربای شناور میشه وبا پایین اومدن آب رید رله وصل یا قطع میشه و شما میتونین با اون یک رله رو قطع یا وصل کنید وحتی برای اب پمپ یا شیر برقی بزارید کاملا اتوماتیک واصولی
              http://shop.aftabrayaneh.com/Sensors/Liquid_Water_Level/P52_Level_Sensor.html
              دومین روشهم اگه نخواستین دنبال آهن ربای مغناطیسی شناور باشید استفاده از اپتوکانتره که با دوتاش میتونید یهسطح بالا وپایین داشته باشید البته نوعی که من داشتم بیشتر از 50 میلی امپر نمیداد ولی به درد یک رله میخورد به همین راحتی

دیدگاه

در مورد مدار تشخیص وجود آب می خواستم این نکته کوچیک رو بگم که توی مدل های تجاریش این قسمت از مدار با آب در تماس نیست! و اگه دقت کرده باشید روی اون رو با چیزی شبیه به شرینک پوشوندن. میشه گفت یه سنسوری شبیه به سنسورهای مجاورتی خازنی توی اونهاست.البته احتمال میدم!
                استفاده از مدارهای معمولی که دوتا سیم توی آب باشه و از این جور مدارها . . . خیلی کارایی نداره به دو دلیل (حداقل دو دلیل!) یکی به علت حرکت سطح آب بخاطر خود دستگاه ساخت بخار که ممکنه بعد از کمی تبخیر مدام سیم ها از آب بیرون باشند(البته این مشکل رو تا حدودی میشه نرم افزاری حل کرد) و دوم اینکه بعد از مدتی روی سیم ها مواد معدنی آب رسوب میکنه ( مثل توی کتری!) و دیگه درست کار نمیده. پس بهتره دنبال یه مدار اساسی و پدر مادر دار بگردیم تا اینکه کار رو ماس مالیش کنیم!

حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

البته ممکنه اون یه مقاومت باشه و برای دفع حرارتش اون رو خارج از بدنه قرار میدن تا حرارتش به طور کامل دفع بشه :surprised:
                  دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

من که هرکاری کردم نشتونستم یه دونه از اینها بسازم.
                    باترانس 24 ولت که دی سیش میشد 31 و ترانزیستور TT2148 ، تازه رفتم سلف نیم میکرو هانری هم خریدم گفتم شاید مال سلفش باشه . ولی نشد که نشد . یه ولوم 100k هم گذاشته بودم ولوم رو که میچرخوند توی یه شرایط خاص چند ثانیه می لرزوند آب رو. ولی در کل موفق نبودم. :angry: فقط دو سه ساعت بی خودی وقت خودمو تلف کردم . :cry2:

مشکلتون حل شده ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود .
                      من که هرکاری کردم نشتونستم یه دونه از اینها بسازم.
                      باترانس 24 ولت که دی سیش میشد 31 و ترانزیستور TT2148 ، تازه رفتم سلف نیم میکرو هانری هم خریدم گفتم شاید مال سلفش باشه . ولی نشد که نشد . یه ولوم 100k هم گذاشته بودم ولوم رو که میچرخوند توی یه شرایط خاص چند ثانیه می لرزوند آب رو. ولی در کل موفق نبودم. :angry: فقط دو سه ساعت بی خودی وقت خودمو تلف کردم . :cry2:
                      آقا این 2148 به نطرم اینایی که تو بازاره به درد نمیخوره. از ظاهرشون معلومه کیفیت خوبی ندارن. بهتره همون تیایپی 3055 استفاده کنید. فکر نکنم 2148 جنس خوب گیر بیاد. مگر اینکه همونطور که آقا ناصرگفت از تو پاور در بیارید.
                      2 3 ساعت که چیزی نیست :biggrin: حد اقل اگه 10 ساعت بود یه چیزی :mrgreen: برید TIP3055 بخرید حتما موفق میشید :mrgreen:
                      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                        آقا این 2148 به نطرم اینایی که تو بازاره به درد نمیخوره. از ظاهرشون معلومه کیفیت خوبی ندارن. بهتره همون تیایپی 3055 استفاده کنید. فکر نکنم 2148 جنس خوب گیر بیاد. مگر اینکه همونطور که آقا ناصرگفت از تو پاور در بیارید.
                        2 3 ساعت که چیزی نیست :biggrin: حد اقل اگه 10 ساعت بود یه چیزی :mrgreen: برید TIP3055 بخرید حتما موفق میشید :mrgreen:
                        سلام
                        آقا من اینو برای دستگاه جوجه کشی میخوام . اگه فکر میکنید ریسکیه من برم یه دونه آمادهشو بخرم.چون تا الان پیزو رو عایق کاری کردم مدارم بستم ولی کار نکرد. در ضمن اگه تو مدار به جای اینکه سلف رو خودم بپیچم از این سلف استفاده کنم به نظر شما مشکلی نداره؟

[img width=600 height=400]http://massoud68.persiangig.com/31122014046.jpg[/img]

اگه تبلیغ نمی شه این سلف های نیم میکرو هانری رو اینها رو تو امجد از عرفان الکترونیک گفتم. فروشنده گفت تا 2 تا 3 آمپر هم جواب میده.

مشکلتون حل شده ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط مسعود .
                          سلام
                          آقا من اینو برای دستگاه جوجه کشی میخوام . اگه فکر میکنید ریسکیه من برم یه دونه آمادهشو بخرم.چون تا الان پیزو رو عایق کاری کردم مدارم بستم ولی کار نکرد. در ضمن اگه تو مدار به جای اینکه سلف رو خودم بپیچم از این سلف استفاده کنم به نظر شما مشکلی نداره؟
                          اگه تبلیغ نمی شه این سلف های نیم میکرو هانری رو اینها رو تو امجد از عرفان الکترونیک گفتم. فروشنده گفت تا 2 تا 3 آمپر هم جواب میده.
                          هر جور شما صلاح ببینید. اگه جواب نگرفید و با 3055 هم خوب درنیومد همون آماده رو بخرید. میل خودتونه.
                          نه این سلفا به در نمیخوره باید همون سلف دست سازو بسازید که بشه راحت تغییرش داد
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

آقا درست شد. با ترانزستو TIP3055 خریدم درست شد. :wow: :applause:
                            درضمن دوتا ازش خریدم از دوجای مختلف یکیش ST هستش اون یکی شرکت ش معروف نیست نمیدونم مال کجاست ولی ST بهتر کار میکنه.
                            کسی خواست بدونه ST از کحا خریدم پیام خصوصی بده .
                            از تمامی دوستان هم که راهنمایی کردن تشکر می کنم.

مشکلتون حل شده ؟؟؟

دیدگاه

در مورد قطع برق زمان اتمام آب میشه از کلید جیوه ای هم استفاده کرد .
                              برای این کار کلید جیوه ای رو میشه روی یک فوم قرار داد و به یک جا لوله کرد وقتی سطع آب اومد پایین قطع میشه و وقتی پر آب باشه وصل .
                              ارزون و کارامد با یک رله معکوس هم میشه بهش یک بوق یا بیزر وصل کرد .
                              به همین راحتی :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms1003
                                نه داداش ؛ اینطوری سیمها با آب واکنش میدن!

سنسور توی دستگاهها ، خازنی هست و اتصال با آب ندارن!
                                نه دیگه دااش، اون سنسوره ، می فهمی سنسور یعنی میزان رطوبت که متغیره ولی این یا آب هست یا نیست دیگه نصفه نداره
                                دوم ، این نقشه اصلی مداره ، یعنی یه مقاومت حدود 100 کیلو به بالا روی بیس ترانزیستور هست و من از همه حاضرین می پرسم آیا ولتاژ 12 ولت با مقاومت 100 کیلو آب رو تجزیه می کنه؟؟؟؟؟؟؟ :sad: :sad: :sad: oo: oo: oo: oo:
                                http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...