اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط مسعود .
    آقا درست شد. با ترانزستو TIP3055 خریدم درست شد. :wow: :applause:
    درضمن دوتا ازش خریدم از دوجای مختلف یکیش ST هستش اون یکی شرکت ش معروف نیست نمیدونم مال کجاست ولی ST بهتر کار میکنه.
    کسی خواست بدونه ST از کحا خریدم پیام خصوصی بده .
    از تمامی دوستان هم که راهنمایی کردن تشکر می کنم.
    آقا مسعود لطف میکنی شماتیک مداری که ازش جواب گرفتی رو بذاری ؟ فکر میکنم مدار آقا ناصر بوده اما حقیقتش من نتونستم پیدا کنم دقیقا کدوم مدار هست. کلی از صفحات رو خوندم اما متاسفانه لینک خیلی از تصاویر از کار افتاده و از بس مطالب زیاد بود گیج شدم.
    ممنون میشم اگر لطف کنی و جزئیات مداری که ساختی رو قرار بدی یا حداقل صفحه ای که شماتیک برد هست رو قرار بدی
    آقا ناصر گر برای شما هم مقدور باشه لطفا مدار و یا حداقل لینکی که مطالب وجود داره رو به بنده بگید.
    ممنون از دوستان

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط rah.you
    آقا مسعود لطف میکنی شماتیک مداری که ازش جواب گرفتی رو بذاری ؟ فکر میکنم مدار آقا ناصر بوده اما حقیقتش من نتونستم پیدا کنم دقیقا کدوم مدار هست. کلی از صفحات رو خوندم اما متاسفانه لینک خیلی از تصاویر از کار افتاده و از بس مطالب زیاد بود گیج شدم.
    ممنون میشم اگر لطف کنی و جزئیات مداری که ساختی رو قرار بدی یا حداقل صفحه ای که شماتیک برد هست رو قرار بدی
    آقا ناصر گر برای شما هم مقدور باشه لطفا مدار و یا حداقل لینکی که مطالب وجود داره رو به بنده بگید.
    ممنون از دوستان
    فکر میکنم پیداش کردم. آیا این لینکش هست ؟
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.msg662292#msg662292
    و یه سوال دیگه اینکه سلف باید چند آمپر باشه ؟ و از چه نوعی ؟
    مثلا سلف تبروئیدی یا بشکه ای ؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط rah.you
      فکر میکنم پیداش کردم. آیا این لینکش هست ؟
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.msg662292#msg662292
      و یه سوال دیگه اینکه سلف باید چند آمپر باشه ؟ و از چه نوعی ؟
      مثلا سلف تبروئیدی یا بشکه ای ؟
      صفحه ی 39 رو بخون. فقط به جای ترازنیستور اون مدار TIP3055 رو بذار. سلف رو هم همون جا توضیح داده آقا ناصر که جچوری درستش کنیم.
      http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
      پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

دوستان مقدار مقاومتو زیاد کم نکنید چون مصرف خیلی میره بالا و ترانزیستور داغ میکنه
        500 میلی امپ مصرف خوبیه ؟

دیدگاه

کسی تا حال دو تا پیزو رو موازی کرده؟ البته اصولی نیست و نوسان دو پیزو دقیقا یکی نیست- ولی این ترانزیستور جریان بیشتری میتونه بده کسی تست کرده ؟ :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter
            دوستان مقدار مقاومتو زیاد کم نکنید چون مصرف خیلی میره بالا و ترانزیستور داغ میکنه
            500 میلی امپ مصرف خوبیه ؟
            بله خوبه
            نوشته اصلی توسط voyager2020
            کسی تا حال دو تا پیزو رو موازی کرده؟ البته اصولی نیست و نوسان دو پیزو دقیقا یکی نیست- ولی این ترانزیستور جریان بیشتری میتونه بده کسی تست کرده ؟ :biggrin:
            تست نکردم ولی می دونم کار نمی کنه چون خود پیزو از عناصر اصلی نوسان سازی هست و هر پیزو با پیزو دیگه تفاوت کمی داره

sigpic

دیدگاه

سلام
              ممکنه اورلپ داشته باشن یا شاید اصلا مشابه بودن بدون تست که نمیشه گفت! اگر میخواهید مشکلی برای مدارتون یه وقت پیش نیاد! میتونید یه مدار رو که با یه پیزو تیون کردید پیزو رو جدا کنید و یه پیزو ی دیگه جاش بذارید اگر مثل قبلی بدون دست زدن به مقادیر کار کرد یعنی فرکانسش یکیه و شاید بشه موازی کرد و چند تا پیزو رو با هم راه انداخت - اگر هم که کار نکرد یا تغییر خیلی زیاد مقادیر کار کرد بیخیال بشید ولی اگر بخار داد ولی کمی کمتر از قبل میشه دو تا رو با هم موازی کرد و و دوباره مقادیر رو تغییر داد که تا به بهترین حالت رسید برای دو تا پیزو!
              چون این پیزو ها اونقدر دقیق نیستن که یه فرکانس تیز داشته باشن

دیدگاه

من مدار رو ساختم، وقتی چند قطره روش میچکونم خوب کار میکنه و همون لحظه بخار میشه ولی وقتی که آب روش جمع میشه کار نمیکنه و یه لرزش جزئی انگار داره. ولتاژ DC مدار مدار حدود 32 ولت هست و نزدیک 600 میلی آمپر هم جریان میکشه . ترانزیستور هم حسابی داغ میکنه. چیکار باید بکنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rah.you
                  من مدار رو ساختم، وقتی چند قطره روش میچکونم خوب کار میکنه و همون لحظه بخار میشه ولی وقتی که آب روش جمع میشه کار نمیکنه و یه لرزش جزئی انگار داره. ولتاژ DC مدار مدار حدود 32 ولت هست و نزدیک 600 میلی آمپر هم جریان میکشه . ترانزیستور هم حسابی داغ میکنه. چیکار باید بکنم ؟
                  ولتاژ رو ببر بالا و با تغییرات سلف دست ساز بخار مناسب رو دریافت کن

sigpic

دیدگاه

:rolleyes:
                    نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    ولتاژ رو ببر بالا و با تغییرات سلف دست ساز بخار مناسب رو دریافت کن
                    سلف دست ساز رو چطوری تغیر بدیم؟ من ساختم کلا داف میکنه خیلی زیاد
                    ابم میلرزونه یکم
                    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                      :rolleyes:سلف دست ساز رو چطوری تغیر بدیم؟ من ساختم کلا داف میکنه خیلی زیاد
                      ابم میلرزونه یکم
                      دوست عزیز مقدار مقاومت برد شما چقدر هست ؟ با تغییر دور سلف دست ساز

دیدگاه

عکس مدار همون pcbکه قرار داده بودید رو میزارید من خازن 63 ولت خریدم روی برد نخورد خازن کوچیک تر گذاشتم منفجر شد

دیدگاه

بلاخره بخار ساز من کامل کامل شد و حدود 2 لیتر مخزن آب داره اینم فیلمش
                          http://s4.picofile.com/file/81642510..._2_3_.mp4.html

دیدگاه

مدار من خراب هست کار نمیکنه :-(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                              مدار من خراب هست کار نمیکنه :-(
                              چه مشکلی داره ؟آیا آبو میلرزونه ؟

دیدگاه

اره خیلی خفیف بعدشم من خازن عدسی گذاشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...