اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی قطعات جدید " میکروکنترلر ،سنسور،ADC و ...

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی قطعات جدید " میکروکنترلر ،سنسور،ADC و ...

سلام
    ITG-3200 سنسور ژایرو سه محوره همراه با یک دماسنج داخلی بری جبران ساز حرارتی با خروجی I2C
    محل فروش
    جمهوری بین پاساژ امجد و فرقانی اسم فروشگاه رو یادم رفته اسم فروشنده آقای محمدی بود
    قیمت
    110 هزارتومان

CS5532 مبدل آنالوگ به دیجیتال دو کاناله SPI با دقت 24 بیت
    محل فروش
    جوان الکترونک
    قیمت
    7500 تومان

پیروز و سربلند باشید
    آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
    پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

پاسخ : AD7780

نوشته اصلی توسط ahmadmn
      َِِAD7780 وارد بازار ایران شد.
      بالاخره یک مبدل آنالوگ به دیجیتال ساده و عالی و کم مصرف و ارزان به ایران آمد. این مبدل که کمتر از یک سال عمر دارد با سرعت 10 نمونه در ثانیه و دقت 24 بیت کار می کند و به SPIآ‌ میکرو وصل می شود.
      قیمت: 5500
      فروشنده: http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=1769
      سلام احمد اقا
      یه سوال داشتم تو دیتا شیتش که نگاه کردم نوشته بود

2-wire serial interface (read-only device)
      SPI compatible
      Schmitt trigger on SCLK

ایا منظورش اینه که فقط با I2c میشه دیتا رو خوند و اگه با spi هم میشه میشه بفرمائید چطور پایه هاشو باید به میکرو وصل کرد
      لطف میکنید جواب میدید
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام دایی
        SCLK رو یه SCLK میکرو
        Dout هم به MISO میکرو
        البته نیمی از یه تاپیک بزرگ درباره این آی سیه!
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21006.165
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

مژده به علاقه مندان سوئیچینگ
          آی سی های PLC810 و FSFR210 وارد بازار شدند...

بزرگترین مشکلی که برای منابع توان بالا توی ایران بود، پیدا نشدن آی سی های کنترل سوئیچینگ بود که انگار رفع شد.
          ایندو آی سی که هردو تکنولوژی 2010 هستند، کار ساخت منابع تغذیه با توان 100 تا 500 وات رو راحت می کنند.
          سازندگان هردو آی سی مثال های خوبی در سایتشون گذاشتند که بسیار مفید است.
          این آی سی ها رو می تونید از اینجا تهیه کنید:
          http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2313
          http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2312

دیدگاه

باز هم مژده به علاقه مندان سوئیچینگ
            خازن Y با ظرفیت 2.2 نانو و کیفیت بالا وارد ایران شد.

این ظرفیت برای بیشتر مدارات تغذیه مناسبه.
            برای دوستانی که اطلاع ندارند باید بگم این نوع خازن ها بین اولیه و ثانویه ترانس سوئیچینگ نصب میشه و باعث کاهش شدید EMIآ‌ و جلوگیری از سوختن ترانس در اثر تخلیه الکتریکی اولیه و ثانویه میشه.
            این خازن رو می تونید از اینجا تهیه کنید:
            http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2323

دیدگاه

همه با میکروهای AVR آشنا هستیم. با اینکه خانواده قدرتمند Xmega هم وارد بازار شده و خیلی ها ازش استفاده می کنن اما هنوز هم AVR های معمولی استفاده فراوون داره.
              بدلیل سادگی کار و قیمت پایین AVR های معمولی ابدا جایگاه خودشونو از دست ندادن و در بسیاری از مدارات بهترین انتخاب هستند.
              اتمل هم این نکته رو می دونه و هرروز تلاش می کنه تا AVR های قدیمی خودشو به روز کنه. یعنی تکنولوژی های جدیدشو به AVR های قدیمیش اضافه کنه.
              توصیه من به دوستان خوب و دایی های گلم اینه که همیشه در کمین باشید و اگه اتمل قطعه ای رو به روز کرد ازش استفاده کنید.
              اینجوری همیشه به روز خواهید بود. خیالتون راحت باشه غربی ها مثل ما ایرانی ها نیستند و تولیدات جدیدشون خیلی بهتر از قدیمی هاشونه :biggrin:

یه AVRآ‌ کهنه کار بتازگی وارد بازار شده که آخرین تکنولوژی اتمل توش بکار رفته:

ATmega48PA-AU

این AVR دقیقا مشابه همون ATmega48 قدیمی است با این تفاوت که بسیار کم مصرفه و تکنولوژی ساختش خیلی جدیدتره.
              قیمتش هم بسیار کمتر از ATmega48 قدیمی است.
              جالب اینجاست که مقاومتش در برابر نویز هم خیلی بهتر از نوع قدیمیه.
              به هرحال من باهاش حال کردم و امیدوارم دوستان هم حالشو ببرن.
              می تونید از اینجا تهیه کنید:
              http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2324

دیدگاه

یه ای سی هست مال انالوگ دیوایسه به شماره ad8307 که برای اندازه گیریه توان خروجی مدارات rf تا فرکانس 500 مگا هرتز و 30 وات بکار میره! لیون الکترونیک قراره تا چند روز دیگه بیاره! به نظرم برای کسایی که میخوان با مدارات rf کار کنن وسیله مناسبی باشه!
                البته فایل های پروژه تو اینترنت زیاد هست!

دیدگاه

مازول پخش صدا به صورت Mp3
                  خروجی استریو
                  ولوم صدای دیجیتال
                  پخش مستقسم از روی کارت حافظه SD MMC
                  مجهز به Serial UART برای ارتباط با میکروکنترولر

کارت حافضه SD MMC روی این ماژول قرار میگیره. با میکرو کنترلر به صورت سریال میشه باهاش ارتباط برقرار کرد و بهش فرمان داد.
                  آهنگ های توی کارت به ترتیب با شماره آدرس دهی میشن و میشه دستور داد هر کدوم رو پخش کنه.

ماژول بی دردسری ه.
                  برای استفاده تو هر نوع دستگاه سخن گو بدرد میخوره.

سایت robomodule داره میفروشه
                  http://www.robomodule.com/65--mp3.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                    همه با میکروهای AVR آشنا هستیم. با اینکه خانواده قدرتمند Xmega هم وارد بازار شده و خیلی ها ازش استفاده می کنن اما هنوز هم AVR های معمولی استفاده فراوون داره.
                    بدلیل سادگی کار و قیمت پایین AVR های معمولی ابدا جایگاه خودشونو از دست ندادن و در بسیاری از مدارات بهترین انتخاب هستند.
                    اتمل هم این نکته رو می دونه و هرروز تلاش می کنه تا AVR های قدیمی خودشو به روز کنه. یعنی تکنولوژی های جدیدشو به AVR های قدیمیش اضافه کنه.
                    توصیه من به دوستان خوب و دایی های گلم اینه که همیشه در کمین باشید و اگه اتمل قطعه ای رو به روز کرد ازش استفاده کنید.
                    اینجوری همیشه به روز خواهید بود. خیالتون راحت باشه غربی ها مثل ما ایرانی ها نیستند و تولیدات جدیدشون خیلی بهتر از قدیمی هاشونه :biggrin:

یه AVRآ‌ کهنه کار بتازگی وارد بازار شده که آخرین تکنولوژی اتمل توش بکار رفته:

ATmega48PA-AU

این AVR دقیقا مشابه همون ATmega48 قدیمی است با این تفاوت که بسیار کم مصرفه و تکنولوژی ساختش خیلی جدیدتره.
                    قیمتش هم بسیار کمتر از ATmega48 قدیمی است.
                    جالب اینجاست که مقاومتش در برابر نویز هم خیلی بهتر از نوع قدیمیه.
                    به هرحال من باهاش حال کردم و امیدوارم دوستان هم حالشو ببرن.
                    می تونید از اینجا تهیه کنید:
                    http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2324
                    احمد از این اطلاعات فوق العادت ممنوووووووووووووووون

دیدگاه

راستی احمد جان من برای کار کردن با این avr می تونم از همون atmega48 تو کدویژن استفاده کنم؟
                      از همون atmega48 تو پرتئوس اسفاده کنم؟
                      و با همون شماره پروگرام کنم؟
                      مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vala.v
                        راستی احمد جان من برای کار کردن با این avr می تونم از همون atmega48 تو کدویژن استفاده کنم؟
                        از همون atmega48 تو پرتئوس اسفاده کنم؟
                        و با همون شماره پروگرام کنم؟
                        مشکلی پیش نمیاد؟
                        سلام دایی جان
                        سالاری
                        این دو آی سی هیچ فرقی باهم ندارند. تازه توی کدویژن atmega48pa رو هم داره.
                        اگه نسخه ی قدیمی کدویژن رو داری توصیه می کنم نسخه جدید رو از قسمت نرم افزار انجمن دانلود کنی.
                        اگه اصرار داری از نسخه قدیمی استفاده کنی و می خوای بنام atmega48 باشه باید در موقع پروگرام کردن، تیک check signature رو برداری.
                        signature در واقع اسم میکروست که کارخونه داخل میکرو میریزه و پروگرامر اول signature رو می خونه تا ببینه آی سی همونه که شما بهش معرفی کردی. اگه تیک check signature رو برداری، کدویژن دیگه چک نمی کنه که این آی سی همونه یا نه.

دیدگاه

مرسی
                          نه اصراری ندارم از جدید اسفاده می کنم...
                          البته با codevidsion پروگرام نمی کنم ...
                          پروگرامرم این آی سی رو نداشت ... نمی دونم البته فکر نمی کنم مشکلی باشه چون ازش خیلی راضیم...
                          بازم مرسی احمد جان

دیدگاه

متوجه منظورت نشدم دایی جان!
                            یعنی با codevidsion برنامه می نویسی و با یه نرم افزار دیگه پروگرام می کنی؟!
                            می تونم بپرسم چرا اینکارو می کنی؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              متوجه منظورت نشدم دایی جان!
                              یعنی با codevidsion برنامه می نویسی و با یه نرم افزار دیگه پروگرام می کنی؟!
                              می تونم بپرسم چرا اینکارو می کنی؟!
                              خب من پورت پارالل ندارم و یک پروگرامر یونیورسال دارم که از نرم افزار خودش اسفاده می کنم....
                              و خوب هم سریع تر هست و هم یونیورسال است و من هر چیپی که اسفاده می کنم ,8051,ARM و FPGA و ... با همین پروگرام می کنم..

دیدگاه

یکم برام عجیبه دایی جان
                                چون کدویژن پروگرامرهای استاندارد رو میشناسه.
                                من یه AVR910 با پورت USB ساختم که با 6 تا سیم به میکروی داخل برد وصل میشه و از توی محیط کدویژن پروگرام می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X