با سلام چطور می توان سرعت یک استپ موتور را زیاد کنم و ایا محدودیتی برای سرعت دارم و اگر محدودیت دارم من یک استپ موتور با سرعت زیاد می خواهم چکار باید بکنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سرعت موتور پله ای
Collapse
X
-
پاسخ : سرعت موتور پله ای
سرعت stepper موتور ثابته اصولا و صرفا شما می تونید با تاخیر زمانی بین هر پله سرعت هر دور چرخش رو کاهش بدید .. اگر سرعت یکنواخت می خوای باید یه موتور پله ای با درجه ی پایین مثلا 1.8 درجه و یا کمی بیشتر بگیری ( خودم 1.8 درجه رو امتحان کردم ) و با تتظیم تعداد پله در ثانیه ،سرعت رو تنظیم کنی ولی اصولا برای سرعت تنظیم شده از DC استفاده میشه و از موتور پله ای از خاصیت پله ای بودنش استفاده میشه !
-
البته همون طور که دوست عزیزم گفت نحایتا به خود موتور بستگی داره و توقع نداشته باش گشتاورش 10 برابر شه.(با این جدول فکر کنم حدودا دو برابر بشه)
در مورد سرو هم مخالفم.چون یه سرو عادی (کوچکترینش تا جایی که من اطلاع دارم) با گشتاور 25 کیلو ، 25000 تومن هست.oo: :eek:
مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......
دیدگاه
-
از اون 5 تا یکیش common هست و باید به vcc (در حدود 10 تا12 ولت) وصل کنی. بعد سیم GND رو یکی یکی به 4 سیم دیگر می زنی . با هر بار زدن سیم ، روتور یک استپ می زنه ولی ممکنه همه در یک جهت نباشه . ترتیب اتصال رو آنقدر عوض می کنی تا همه استپ ها در یک جهت بزنند .
حالا سیماتو از 1 تا 4 اسم گذاری کن.(به غیر common)
این با درایور l297 (خودش برات پالس سازی میکنه)بود که کار باهاش راحت تر از بقیست.
اگر میخوای خودت پالس بدی فقط از l298 استفاده کن.مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......
دیدگاه
-
با سلام من مداری که گفته بودید را بستم و همچنین یک lcd نیز به مدار اضافه کردم زمانی که موتور شروع بکار می کند بعد از چند دقیقه صفحه lcd قاطی می کند و درست نمایش نمی دهد برای این مشکل تغذیه موتور را از lcd جدا کردم ولی باز هم مشکل دارم چطور می توانم این مشکل را حل کنم که وقتی که موتور شروع بکار می کند lcd قاطی نکند و ان چیزی که می خواهم نمایش دهد البته مدار را بدون موتور چک کردم درست بود
دیدگاه
دیدگاه