اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن مستقیم 45 ال ئی دی با برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن مستقیم 45 ال ئی دی با برق شهر

سلام دوستان گرامی
    من مداری را مونتاژ کرده ام که 15 دیود ال ئی دی را با کاهش ولتاژ برق شهر توسط یک مقاومت یک مگا اهم که با یک خازن 220 نانو فاراد 400 ولت موازی است و سپس یکسو سازی آن با 4 دیود رکتیفایر ، روشن میکند. حالا می خواهم تعداد دیود ها را به 45 افزایش دهم. بسیار امیدوار به کمک مهندسین محترم الکترونیک هستم که بفرمایند مقدار مقاومت و خازنی را که سر راه برق شهر قرار میگیرد ( مقاومت یک مگا و خازن 220 نانو ) چقدر انتخاب کنم. جریان مدار هم 12 تا 15 میلی آمپر است.
    با سپاس بیکران

پاسخ : روشن کردن مستقیم 45 ال ئی دی با برق شهر

:read: :read:
    Weakness of attitude becomes weakness of character
    Albert Einstein

دیدگاه

دوست گرامی

در این تاپیک لینکهای مشابه مدار مورد نظر شما ارائه گردیده است :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85081.msg525173#msg525173
      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

[quote author=parastoo13 link=topic=86879.msg535853#msg535853 date=1386921876]
        سلام دوستان گرامی
        من مداری را مونتاژ کرده ام که 15 دیود ال ئی دی را با کاهش ولتاژ برق شهر توسط یک مقاومت یک مگا اهم که با یک خازن 220 نانو فاراد 400 ولت موازی است و سپس یکسو سازی آن با 4 دیود رکتیفایر ، روشن میکند. حالا می خواهم تعداد دیود ها را به 45 افزایش دهم. بسیار امیدوار به کمک مهندسین محترم الکترونیک هستم که بفرمایند مقدار مقاومت و خازنی را که سر راه برق شهر قرار میگیرد ( مقاومت یک مگا و خازن 220 نانو ) چقدر انتخاب کنم. جریان مدار هم 12 تا 15 میلی آمپر است.
        با سپاس بیکران

[/quote]
        باسلام
        1-برای هر LTD دومیلی آمپرجریان را درنظربگیریدکه جریان مداردرحالت سری میشودهمان 2mA ودرحالت موازی میشود45mA*2=90mA
        2-افت ولتاژمجاز هرLED را 3 ولت درنظربگیریدکه درحالت سری میشود 3*45=135 ولت ودرحالت موازی همان 3 ولت است وبرای ولتاژ 220 ولت وردوی نادیده گرفته میشود.
        3-مداردرحالت سری ،،ولتاژ دوسرمقاومت برابراست با 85=135-220
        4-مقدارمقاومتی که بایدسری شود با LED ها 42.5K=85/2mA شما یک مقاومت 47K-0.5W بگذارید
        دراینحالت ولتاژ دوسر مقاومت درولتاژ 220 ولت ورودی برابراست با 94=47K×2mA
        5-برای این مدارنیازی به یکسوسازی وخازن گذاری نیست،خودLED ها کاریکسوسازی رامیکنند
        6-اگربخواهی درحالتی که LED ها موازی هستندمدار رااجراکنیددرآنصورت:
        45 *2=90mA ومقدار مقاومت برابراست با220/90mA=2.44K
        شما مقدارمقاومت را 2.7K درنظربگیریدتوان مقاومت برابراست با PR=220*90mA=19.8W که پیشنهاد25W است

(درکاربا ولتاژ 220 برق شهر بایدهمیشه مواظب خطربرق گرفتگی وشوکهای الکتریکی باشیم)
        محمدرضامکوندی
        WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
        MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X