اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در قعطیه مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در قعطیه مدار

سلام
    من مداری طراحی کردم ، که خط تلفن ، میکرو آی سی ضبط صدا ، 8870 و چوک آبی و رله داره ، نمی دونم چرا مدار یه دفعه ای قطع میشه ، کلن برقش میره ، البته رگولاتورشم داغ میکنه ، با مولتی متر آمپرشو گرفتم ، حدد 182 تا 200 میلی آمپر میکشه ، اما نمیدونم چرا یه دفعه قطع میشه oo:
    دوستان اگه اطلاعاتی دارید ، ممنون میشم کمک بفرمایید .
    با سپاس
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

پاسخ : مشکل در قعطیه مدار

منبع تغذیت میتونه جریان لازم رو تامین کنه؟
    اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
    مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
    مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
    اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
    هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی نایبی
      منبع تغذیت میتونه جریان لازم رو تامین کنه؟
      بله ، به راحتی ، 1مدار دیگه هم بهش زده بوده اما اینطوری نبود .
      وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

سلام
        شماتیک قسمت خروجی تون و بزاری بهتره!
        ترتیب طرف اولیه چوک و چطور وصل کردی؟

دیدگاه

درست شد ، مشکل از میکرو بود ، نمیدونم چرا میکرو داغ میکرد ، بعد یه مدتیم کلن مدارو خاموش میکرد .

سپاس از دوستان .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X