سلام دوستان،من می خوام از سنسور جریان ACS712 30A برای تشخیص اتصال کوتاه مداری که با برق شهر تغذیه می شه استفاده کنم . نمیدونم موقع اتصال کوتاه وقتی جریان زیادی از سنسور بگذره،سنسور می تونه این جریان رو برای چند میکرو ثانیه (به اندازه تشخیص اتصال کوتاه وقطع مدار از منبع ) تحمل کنه یا بلافاصله میسوزه ؟ لطفأ اگه تجربه ی استفاده از این آی سی رو دارین کمکم کنین.خیلی به این اطلاعات نیاز دارم :cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سنسور جریان
Collapse
X
-
پاسخ : سنسور جریان
نوشته اصلی توسط optical illusionسلام دوستان،من می خوام از سنسور جریان ACS712 30A برای تشخیص اتصال کوتاه مداری که با برق شهر تغذیه می شه استفاده کنم . نمیدونم موقع اتصال کوتاه وقتی جریان زیادی از سنسور بگذره،سنسور می تونه این جریان رو برای چند میکرو ثانیه (به اندازه تشخیص اتصال کوتاه وقطع مدار از منبع ) تحمل کنه یا بلافاصله میسوزه ؟ لطفأ اگه تجربه ی استفاده از این آی سی رو دارین کمکم کنین.خیلی به این اطلاعات نیاز دارم :cry:
sigpic
-
نوشته اصلی توسط optical illusionدیتا شیتش رو قبلآ خونده بودم،ولی یکی از عملیمبهم گفت که این آی سی خیلی آی سی بدرد بخوری نیست.می گفت خطای زیادی هم داره (نمی دونم چه چیزی از این آی سی دیده بود)
sigpic
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط نا صرچون خوندنش یکم سخته و برای اتصال به میکرو باید از تقویت کننده مناسبی استفاده بشه و اگر اینکار رو نکنیم خطا بالا میره اما خود ای سی خیلی دقیقه
اگه اشکال نداره یه سوال ناشیانه ی دیگه بپرسم:می شه بگی منطورت دقیقأ از تقویت کننده ی مناسب چیه؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط optical illusionخیلی ممنون از راهنماییت. :nice:
اگه اشکال نداره یه سوال ناشیانه ی دیگه بپرسم:می شه بگی منطورت دقیقأ از تقویت کننده ی مناسب چیه؟
sigpic
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط optical illusionسلام به همه ی دوستان انجمن.
میشه لطف کنین بگین منظور از پهنای باند این سنسور که تو دیتاشیتش نوشته شده چیه؟واسه 30A نوشته 80KHخویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)
دیدگاه
-
این سنسور ها می تونن هم جریان دی سی رو اندازه بگیرن و هم جریان ای سی رو و می دونید که جریان ای سی می تونه فرکانس های مختلفی داشته باشه که این سنسورها تا فرکانس 80 کیلوهرتز رو می تونه اندازه بگیره . یعنی اگر ما یک موج با فرکانس زیر 80 کیلو هرتز داشته باشیم و اونو به بار متصل کرده باشیم از طریق این سنسور میشه مقدار جریان بار رو اندازه گیری کرد.
sigpic
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط نا صراین سنسور ها می تونن هم جریان دی سی رو اندازه بگیرن و هم جریان ای سی رو و می دونید که جریان ای سی می تونه فرکانس های مختلفی داشته باشه که این سنسورها تا فرکانس 80 کیلوهرتز رو می تونه اندازه بگیره . یعنی اگر ما یک موج با فرکانس زیر 80 کیلو هرتز داشته باشیم و اونو به بار متصل کرده باشیم از طریق این سنسور میشه مقدار جریان بار رو اندازه گیری کرد.خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)
دیدگاه
دیدگاه