شما نمی تونی دقیقا با تست مولتی متر بگی که کدوم درسته کدوم خرابه. باید حتما بهش ولتاژ بدی.
ما یک تعمیرکار داریم مولتی متر رو می ذاره رو اهم و از اونجا که بصورت تجربی مقاومت بین پایه ها رو از بس گرفته حفظه، تو هم مدار حدس میزنه که ممکنه خراب باشه. ولی میگم اینجوری همش حدسه و قطعه به قطعه فرق میکنه.
این یک فایل خوب
http://www.4shared.com/file/40988998/d7b3b69d/opto-couplers.html
HTH - Shahriar
Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!
سلام
اپتوکوپلر ها دارای یک فتو دیود هستند که این دیود پایه بیس رو تحریک می کنه و ترانزیستور را به ناحیه اشباع می بره.
معمولا در اپتوکوپلر ها همین فتودیود می سوزه که شما می تونی این رو با مولتی متر تست کنی دقیقا با تست دیود معمولی یک است شما باری تست باید پایه های آند و کاتد این آی سی رو بدونید و با مولتی متر آن رو تست کنید.
روش دوم:
این روش با مولتی متر نیست. شما باید به دوسر آند و کاتد ولتاژ 3 ولت بدید بعد ببنید ترانزیستور داخل اپتوکوپلر به اشباع می ره یا نه .اگر به اشباع رفت اپتوکوپلر شما سالمه در غیر اینصورت اپتوکوپلر شما سوخته.البته باید توجه کنید که آند و کاتد رو درست تغذیه کنید.
سلام . باید عرض کنم که برای تست این قطعه نباید از ولتاژ 3 ولت استفاده کرد. من اینکارو کردم قطعه سوخت! بعد اون pdf که آقای شهریار رو دانلود کردم تازه متوجه شدم ولتاژ نهایتش باید 1.5 ولت باشه! تازه مقاومت هم باید قرار بدید که مقدارش با قانون اهم بدست میاد . گفتم بگم که یکی مثل من اشتباه نکنه.
دیدگاه