اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد قوس الکتریکی با باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد قوس الکتریکی با باتری

سلام
    آقا چرا ناراحت می شی
    اگه به اولین پستم نگاه کنید می بینید که نوشته بودم جرقه ی پایدار هم کارمو راه میندازه
    در ضمن من که نگفته بوم بری جوشکاری می خوام.
    من فقط گفتم تو درس جوشکاری چنین چیزی خونده بودیم
    بعد آقای electronicswizard بحث جوشکاری رو شروع کرد
    ولی خواهش می کنم تعریف دقیقی از پروژم نخوایید چون فعلا تعریف دقیقی نداره
    روش من اینطوری یه که اول شرایط رو می سنجم بعد به بازار نگاه میکنم و بعد به هزینه ها .در مرحله آخر یه تعریف دقیق از پروژه انجام می دم
    در ضمن مگه ادم باید هر چیزی رو تو پروژه بکار ببره مگه دونستن عیب داره .شاید بعدا به دردم خورد

دیدگاه

سلام
      من ناراحت نشددم.فقط در مورد اینکه گفتی مدار واقعا کار میکنه کمی سرخ شدم.اما در مورد دانستن منم با شما کاملا موافقم بهمین خاطر طرح را گذاشتم وشرح دادم تا بقیه را هم شریک تجربیاتم کنم.اما در مورد روش کارتون این راهی شما دارید متاسفانه راهی است که بخاطر نبودن امکانات در ایران در پیش می گیریم که راه درستی نیست و طراح همیشه تابع بازار قطعات در صورتیکه این قضیه باید عکس باشه و بازار تابع طراحها باشه و امکانات مورد نیازشون را فراهم کنه.
      اما در مورد جرقه همان فلاش را باز کن و روی آن کار کن فکر کنم سریعتر جواب بگیری .
      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا خان ملک
        سلام
        من ناراحت نشددم.فقط در مورد اینکه گفتی مدار واقعا کار میکنه کمی سرخ شدم.اما در مورد دانستن منم با شما کاملا موافقم بهمین خاطر طرح را گذاشتم وشرح دادم تا بقیه را هم شریک تجربیاتم کنم.اما در مورد روش کارتون این راهی شما دارید متاسفانه راهی است که بخاطر نبودن امکانات در ایران در پیش می گیریم که راه درستی نیست و طراح همیشه تابع بازار قطعات در صورتیکه این قضیه باید عکس باشه و بازار تابع طراحها باشه و امکانات مورد نیازشون را فراهم کنه.
        اما در مورد جرقه همان فلاش را باز کن و روی آن کار کن فکر کنم سریعتر جواب بگیری .
        موفق باشی
        کاملا موافقم !
        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

اگه فقط یک جرقه کارتون رو راه می اندازه میتونید از روش زیر یه جورایی کپی برداری کنید.

مواد لازم :
          دو رشته سیم "از نوع رشته ای" به طول حدود 10 سانتیمتر
          عایق سیم رو فقط در دو سر آن بردارید

یک عدد سیب زمینی اندازه ی متوسط

یک تیوب خمیر دندان نعنایی یا ساده

یک قاشق غذا خوری نمک " نمک دانه ریز بهتره "

یک تکه نخ : برای بستن دور سیب زمینی که البته در اینجا خیلی هم مهم نیست اگر بود که چه بهتر

یک تکه پنبه یا خرده چوب نازک : برای اینکه سریعتر آتش می گیره

و اما آزمایش :

ابتدا سیب زمینی رو از وسط به دو نیم کنید
          نیمی از آن را بردارید و با چیزی مثل چاقو در آن به عمق نهایتا 1 سانتیمتر و سطح مقطع 6 سانتیمتر مربع حفره ایجاد کنید و محتویات آنرا در بیاورید
          داخل این حفره کمی خمیر دندان بریزید ، طوریکه سطح را تقریبا بپوشاند
          نیمه ی دیگر سیب زمینی رو بردارید و عمود بر سطح برش رو سوراخ بشکلی که از طرف دیگر بیرون بزند ، ایجاد کنید

دو رشته سیم را در دو سوراخ "هر یکی در یک سوراخ " قرار دهید
          سر سیم ها را که در داخل سیب زمینی رفته اند را بشکل مخالف جهت همدیگر به موازات سطح برش پخش کنید

به سر یکی از سیم ها که در بیرون قرار گرفته پنبه بگذارید

حال در نیمه ی سیب زمینی که خمیر دندان درونش بود ، روی خمیر دندان رو یک قاشق نمک بریزید
          حال دو نیمه ی سیب زمینی رو روی هم بگذارید و برای اینکه تکان نخورد با نخی دور آنرا محکم کنید
          سیب زمینی را بمدت ، حدود 10 دقیقه بحال خودش رها کنید
          بعد از 10 دقیقه ، سر سیم های رو بهم نزدیک کنید
          یک جرقه ی نسبتا قوی زده خواهد شد ، و پنبه ی سر سیم ، آتش می گیره

سوالات متداول :
          1 - اصلا می شه ؟
          بله من خودم دیدم که آتش گرفت اگر درست انجامش بدین خب باید نتیجه هم بده

2 - حالا به چه دردی می خوره اینکار ؟
          وقتی در موقعیت های اضطراری مثل سیل و زلزله قرار گرفتید و نه کبریت داشتید نه برق و نه ذره بین ... خیلی بدرد می خوره

3 - چجور سیب زمینی ای لازمه ؟
          پشندی ، معمولی ، سیب زمینی شهسواری ، ساوه ، چینی و ... خلاصه حتی سیب زمینی گندیده هم جواب می ده

4 - خمیر دندونش چه مارکی باشه ؟
          خب راستش در مورد جواب دادن خمیر دندان های ایرانی خیلی مطمئن نیستم ، چون دقیقا محتویاتش رو نمی دونم ولی حدس می زنم با یک خمیر دندان ساده ی نعناعی "فاقد افزودنی و طعم دهنده های میوه " هم می شه

به نقل از clubjavanan.ir

البته فکر می کنم اون چیزی که شما می خواهید در بازار به عنوان حشره کش های برقی می فروشند که شبیه راکت تنیس هست و با جرقه حشرات رو می کشه. قیمتش هم یادمه 1500 تومن بود و با 2 باطری کار می کرد.
          دلا یاران سه قسمند ار بدانی
          زبانی اند و نانی اند و جانی
          به نانی نان بده از در برانش
          محبت کن به یاران زبانی
          و لیکن یار جانی را به دست آر
          به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocsillator
            اگه فقط یک جرقه کارتون رو راه می اندازه میتونید از روش زیر یه جورایی کپی برداری کنید.

مواد لازم :
            دو رشته سیم "از نوع رشته ای" به طول حدود 10 سانتیمتر
            عایق سیم رو فقط در دو سر آن بردارید

یک عدد سیب زمینی اندازه ی متوسط

یک تیوب خمیر دندان نعنایی یا ساده

یک قاشق غذا خوری نمک " نمک دانه ریز بهتره "

یک تکه نخ : برای بستن دور سیب زمینی که البته در اینجا خیلی هم مهم نیست اگر بود که چه بهتر

یک تکه پنبه یا خرده چوب نازک : برای اینکه سریعتر آتش می گیره

و اما آزمایش :

ابتدا سیب زمینی رو از وسط به دو نیم کنید
            نیمی از آن را بردارید و با چیزی مثل چاقو در آن به عمق نهایتا 1 سانتیمتر و سطح مقطع 6 سانتیمتر مربع حفره ایجاد کنید و محتویات آنرا در بیاورید
            داخل این حفره کمی خمیر دندان بریزید ، طوریکه سطح را تقریبا بپوشاند
            نیمه ی دیگر سیب زمینی رو بردارید و عمود بر سطح برش رو سوراخ بشکلی که از طرف دیگر بیرون بزند ، ایجاد کنید

دو رشته سیم را در دو سوراخ "هر یکی در یک سوراخ " قرار دهید
            سر سیم ها را که در داخل سیب زمینی رفته اند را بشکل مخالف جهت همدیگر به موازات سطح برش پخش کنید

به سر یکی از سیم ها که در بیرون قرار گرفته پنبه بگذارید

حال در نیمه ی سیب زمینی که خمیر دندان درونش بود ، روی خمیر دندان رو یک قاشق نمک بریزید
            حال دو نیمه ی سیب زمینی رو روی هم بگذارید و برای اینکه تکان نخورد با نخی دور آنرا محکم کنید
            سیب زمینی را بمدت ، حدود 10 دقیقه بحال خودش رها کنید
            بعد از 10 دقیقه ، سر سیم های رو بهم نزدیک کنید
            یک جرقه ی نسبتا قوی زده خواهد شد ، و پنبه ی سر سیم ، آتش می گیره

سوالات متداول :
            1 - اصلا می شه ؟
            بله من خودم دیدم که آتش گرفت اگر درست انجامش بدین خب باید نتیجه هم بده

2 - حالا به چه دردی می خوره اینکار ؟
            وقتی در موقعیت های اضطراری مثل سیل و زلزله قرار گرفتید و نه کبریت داشتید نه برق و نه ذره بین ... خیلی بدرد می خوره

3 - چجور سیب زمینی ای لازمه ؟
            پشندی ، معمولی ، سیب زمینی شهسواری ، ساوه ، چینی و ... خلاصه حتی سیب زمینی گندیده هم جواب می ده

4 - خمیر دندونش چه مارکی باشه ؟
            خب راستش در مورد جواب دادن خمیر دندان های ایرانی خیلی مطمئن نیستم ، چون دقیقا محتویاتش رو نمی دونم ولی حدس می زنم با یک خمیر دندان ساده ی نعناعی "فاقد افزودنی و طعم دهنده های میوه " هم می شه

به نقل از clubjavanan.ir

البته فکر می کنم اون چیزی که شما می خواهید در بازار به عنوان حشره کش های برقی می فروشند که شبیه راکت تنیس هست و با جرقه حشرات رو می کشه. قیمتش هم یادمه 1500 تومن بود و با 2 باطری کار می کرد.
            اگه واقعا شدنی علتش چیه ؟ تا چند بار میشه این کار رو انجام داد ؟ منظورم جرقه هاست .
            اگه واقعا شدنی باشه خیلی جالبه .

دیدگاه

سلام
              نه من نمی خوام جرقه ببینم ولی این خیلی جالب بود
              واقعا علتش چیه؟

دیدگاه

من فکر می کنم چیز ساده ای باشه. در حقیقت با این کار یک خازن می سازیم که خودشو شارژ می کنه.
                محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocsillator
                  من فکر می کنم چیز ساده ای باشه. در حقیقت با این کار یک خازن می سازیم که خودشو شارژ می کنه.
                  اگه میشه یه کم دقیق تر توضیح بدید چون اگه اینجوری باشه تکلیف قانون بقای ماده و انرزی چیه ؟ :question:

دیدگاه

نه این قانون نقض نمیشه. فکر می کنم این وسط ما باطری هم ساخته ایم.

همونطور که مستحضر هستید سیب زمینی هم باطری هست هم خازن و هم دیود و هم مقاومت. دو مورد اول که اثبات شد. یه استادی داشتیم که می گفت با سیب زمینی رادیو ساخته.
                    محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

من قبلا از اعجاز سنجد و نخود شنیده بودیم.شاید بشه با گاز نخود و مجتمع کردن سنجد بمبهای سیاه چاله ای ساخت. oo: :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reparii
                        من قبلا از اعجاز سنجد و نخود شنیده بودیم.شاید بشه با گاز نخود و مجتمع کردن سنجد بمبهای سیاه چاله ای ساخت. oo: :NO:
                        شوخی کی کنی یا جدی نمیگی !!!!؟ :mrgreen:
                        محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

احتمالاً با توجه به الکترولیت بودن نمک یک پیل الکتریکی ایجاد میشه. اون پیچیدن سیم هم واسه تشدید این اختلاف پتانسیل و با 180 درجه اختلاف فاز باشه.
                          تا حالا همچین چیزی ندیدم. شما که دیدی یکی درست کن از مراحلش هم عکس بزار. واقعاً در شرایط اضطراری فوق العاده است.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام یه راهنمایی میخوام . برای ساخت شوکر یه ترانس خواستم بپیچم مغازه دار گفت که شماره هسته رو به من بگو تا بپیچم . اگه راهنماییم کنید ممنون میشم (ترانس 1به 1000 اهم یا 8 به 1200 اهم

دیدگاه

شماتیک مداری چندتا مبدل dcبهacبا توان مختلف میخواستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamale
                                سلام یه راهنمایی میخوام . برای ساخت شوکر یه ترانس خواستم بپیچم مغازه دار گفت که شماره هسته رو به من بگو تا بپیچم . اگه راهنماییم کنید ممنون میشم (ترانس 1به 1000 اهم یا 8 به 1200 اهم
                                ببخشید میخواستم بپرسم که میشه آدرس این مغازه ترانس پیچی رو بهم بدید چون من چند ساله که مدار شوکر رو ساختم اما ترانسش رو پیدا نکردم ممنون میشم اگه بگید :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X