اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطعه ای جالب در باتری موبایل و تلفن بیسیم!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطعه ای جالب در باتری موبایل و تلفن بیسیم!

دوستان من قطعه ای که مثل یه نوار 5 میلیمتری با ذخامت0.8 میلی متر رو از باتری یه تلفن بیسیم درآوردم.تستش کردم نتیجش شگفت انگیز بود. گذاشتمش رو یه مقاومت آجری و داغش کردم. مقاومت دو سرش تو حالت عادی0.5 اهم بود.بعد از گرم شدن مقاومت کم کم شروع به زیاد شدن کرد تا اینکه تو یه لحظهی کوتاهی مقاومتش شروع به افزایش خیلی شدیدی کرد وپس از چند ثانیه حتی دیگه از مگا اهم هم بیشتر شد و مولتی مترم دیگه نمیتونست عدد نشون بده . خیلی قطعه ی جالبیه. ولی نتونستم تو نت در موردش مطلبی پیدا کنم. فقط میتونم بگم که سری شده بود با باتری و در خود پک باتری رو یکی از سل ها بود.عملکردش هم به این صورته که وقتی دمای باتری بر اثر عامل ناخوشایندی بالا بره باتری رو تا حد زیادی از مدار خارج میکنه تا جریان زیادی به باتری نرسه. یعنی شما نمیتونید با اعمال شارژ غیر اصولی باتری رو از یه حد گرم تر کنید. جنسش هم نیمه هادی به نظر میرسه چون یه صفحه نازک مشکی بین دوتا ورقه فلزی قرار داره و جالبه که پشت و رو این صفحه براقه ولی از بغل که نگاش کنی مشکیه :mrgreen:. کسی نمی دونه اسمش چیه؟ و کجا میشه تهیه کرد؟. آخه این قطعه برای حفاظت از خیلی چیزا در برابر دما میشه استفاده کرد اونم بدون نیاز به قطعات جانبی!!!. آیا این قطعه شباهتی به اون قطعه ای که رو سیم پیچ الکتروموتور ها قرار میدن داره؟ یا اون مکانیکیه؟
    اینم از عکسش
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

پاسخ : قطعه ای جالب در باتری موبایل و تلفن بیسیم!

سلام
    این قطعه نوعی ptc هستش و در شکلهای مختلفی موجوده.

دیدگاه

پاسخ : قطعه ای جالب در باتری موبایل و تلفن بیسیم!

ولی آخه تغییراتش کاملا غیرخطیه یعنی خیلی سریع میره به سمت بینهایت. اون طور که میدونستم تغییرات ptc خطیه. ولی الان که فهمیدم این قطعه چیه سرچ کردم تو همین انجمن اینجا توضیح دادن. این اسمش ptc نیست بلکه اسمش فیوز حرارتی برگشت پذیره :applause: :applause:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=8143.0. کسی نمیدونه کجا گیر میاد؟
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X