اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین های کنترل سرعت راهنمایی و رانندگی

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    پاسخ : دوربین های کنترل سرعت راهنمایی و رانندگی

    نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    سرعت سنج های لیزری که به شکل سیار ، ماموران راهنمایی رانندگی استفاده میکنن، از طریق اندازه گیری اختلاف فرکانس و فاز پرتو لیزر ارسالی و دریافتی کار میکنه. لذا باید در مسیر اون باریکه ی لیزری باشی تا اون باریکه به جسم ( ماشین) برخورد بکنه و منعکس بشه تا بتونه سرعت رو اندازه بگیره.
    لذا احتمالا با اون دوربین ها، نشه سرعت موتور سیکلت رو اندازه گرفت.(به خاطر یکدست نبودن ساختار موتور-تو ماشین شیشه ی جلویی بهترین منعکس کننده هست)
    این دوربین های تو بزرگراه ها رو نمیدونم از چه روشی استفاده میکنن.
    توی دوربین های قدیم همونطور که دوستمون گفتن از روشهای راداری و یا صوتی برای اندازه گیری سرعت استفاده میشه.
    البته حدس میزنم اگر روش راداری باشه به صورت شیفت داپلر هستش که اشیا وقتی زیر یک سرعت خاصی باشن رو تشخیص نمیده و از این همین روش برای آشکارسازی سرعت خودرو استفاده میشه.
    البته روش با پردازش تصویر به نظرم خیلی بهتره چون اگر سیستم یکپارچه بشه میتونه با ذخیره کردن تصویر ماشین، وقتی فاصله بین دو دوربین بزرگراه از یک حد زمانی کمتری طی بشه، سرعت غیر مجاز رو کشف کنه.
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

    امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

    دیدگاه


      #17
      پاسخ : دوربین های کنترل سرعت راهنمایی و رانندگی

      نتیجه چیشد ؟
      چجوری میشه گولشون زد ؟ :icon_razz:
      ایا نصب دیود های مادون قرز روی پلاک تاثیری در عکس و شماره پلاک داره ؟

      دیدگاه


        #18
        پاسخ : دوربین های کنترل سرعت راهنمایی و رانندگی

        دوست عزیز اگر به کف آسفالت دقت کنید میبینید تو هر لاین یک یا دو خط سفید تقریبا 20 سانتی هست اگر ماشینی با سرعت حرکت بکنه و تو لاین باشه سرعتش مشخص میشه ولی اگر بین لاینها حرکت کنید نمیبینید..ولی جدیدا پلیس راه اصفهان این موضوع رو فهمیده و تعداد این خطوط رو اسفالت رو بیشتر کرده..

        دیدگاه


          #19
          پاسخ : دوربین های کنترل سرعت راهنمایی و رانندگی

          تا اونجایی که میدونم این دوربینها مجهز به لادار (لیزیک رادار )یا رادار لیزری که با ارسال و دریافت لیزر به روش داپلر اختلاف فرکانس را که در حدود چند هرتز میشه را بدست میارند و بعد از پردازش فاصله و سرعت شی متحرک را مشخص میکنند که از حدی بالاتر بود و ان را ترک (رد یابی )کرده وقتی به فاصله معقول عکاسی رسید دستور عکاسی را میدهد ودر آن واحد تا چند شی متحرک را ردیابی و ثبت میکنند اساس کارشون شبیه رادار با این تفاوت که آنها به جای امواج الکترومغناتیس از لیزر استفاده شده.

          دیدگاه

          لطفا صبر کنید...
          X